Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελείωσε ΤΕΙ Λογιστικής φίλος μου με βαθμό μαθηματικών στις Πανελλήνιες... 3.5

Καμία σχέση με το Πανεπιστήμιο το επίπεδό τους.

Εχει αποκατασταση;

Δημοσ.

Μην ακους μαλακιες. Καλα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ειναι Αθηνας Πειραια Πατρας. Απο εκει και περα τσεκαρε και τα πανεπιστημια Πατρων(αυτο εβγαλα εγω) και παπει. ΟΠΑ αν εισαι οριακα βαλτο δε θα χασεις κατι οπως και ΕΚΠΑ. Οσο ημουν Πατρα ειχα πολλους φιλυος απο λογιστικη του ΤΕΙ και το επιπεδο(πηγα παρακολουθησα) ηταν παρα πολυ δυνατο.(μιλαω για το 2011). Ειτε απο ΑΕΙ ειτε απο ΤΕΙ(καλο και οχι καμια μαλακια) κανεις ενα δυνατο μαστερ και εχεις πολυ καλη αποκατασταση. Δε θα πεθανει αυτο το επαγγελμα. Βεβαια οταν εδινα θυμαμαι βασεις ΤΕΙ Λογιστικης(γιατι τα ειχα δηλωσει) στα 14000+

Δημοσ.

Μην ακους μαλακιες. Καλα ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ειναι Αθηνας Πειραια Πατρας. Απο εκει και περα τσεκαρε και τα πανεπιστημια Πατρων(αυτο εβγαλα εγω) και παπει. ΟΠΑ αν εισαι οριακα βαλτο δε θα χασεις κατι οπως και ΕΚΠΑ. Οσο ημουν Πατρα ειχα πολλους φιλυος απο λογιστικη του ΤΕΙ και το επιπεδο(πηγα παρακολουθησα) ηταν παρα πολυ δυνατο.(μιλαω για το 2011). Ειτε απο ΑΕΙ ειτε απο ΤΕΙ(καλο και οχι καμια μαλακια) κανεις ενα δυνατο μαστερ και εχεις πολυ καλη αποκατασταση. Δε θα πεθανει αυτο το επαγγελμα. Βεβαια οταν εδινα θυμαμαι βασεις ΤΕΙ Λογιστικης(γιατι τα ειχα δηλωσει) στα 14000+

φετος ειναι στα 8000 Κρητη και 1200 Αθηνα νομιζω

Δημοσ.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα γί αυτό το πεδίο είναι Μαθηματικά, Γλώσσα, Ανάπτυξη εφαρμογών και Αρχές Οικονομικής θεωρίας ή παίζει κάτι αλλό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...