Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά! Θέλω τη βοηθειά σας με τα στριφτά τσιγάρα. Κάπνιζα μέχρι πρότεινως marlboro gold βιομηχανικά, έφτασα το 1 πακέτο τη μέρα και τα 120€ τον μήνα. Τώρα πέρασα σε σχολή στην επαρχία και δεν βγαίνω οικονομικά οπότε αναγκαστικά θα στραφώ σε καπνό.

Δοκίμασα καρέλια light και μου πικρίζει & και Golden Virginia κίτρινο και αυτό μου φάνηκε κάπως ξινό. ( όλα με χαρτάκια παππού ροζ) Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που να πλησιάζει λίγο τη γεύση του βιομηχανικού marlboro gold ή έστω να μην είναι δυσάρεστος... ???με σώζετε

Δημοσ.

Δοκίμασε τον καπνό του καρέλια. Ωραίος. Εγώ αυτόν κάνω με χαρτάκια θαλασσί rizzla. Πρίν έκανα τον old holborn τον άσπρο. Τώρα είναι ανάλογα αμα θές ελαφρύ η βαρύ καπνό.

Δημοσ.

craven? βαρυ τσιγαρο με αρωματα, που σε μπουχτιζει και με 1-2 εισαι οκ για ωρα... αν σου αρεσει το ειδος, ειναι για εμενα απο τους καλυτερους

Δημοσ.

Οταν εκανα καρελια στην ελλαδα μου εδινε την εντυπωση οτι παντα ηταν πολυ λιγος σε σχεση με αλλους καπνους αντιστοιχων γραμμαριων,ισως ενα ζυγισμα σε ζυγαρια ακριβειας να εδινε την απαντηση.

Van nelle craven και golden virginia κιτρινο αν υπαρχει ακομα θα πρότεινα με εμφαση στον craven.

Δημοσ.

Όταν έκανα στριφτά επέλεγα drum μπλε η old holborn κιτρινο αρωματικο ...πάντα με άσπρα χαρτάκια .

Υ.Γ

Όσο για το ένα πακέτο την ημέρα .. σκέτη αυτοκτονία 

Δημοσ.

Γεια χαρά! Θέλω τη βοηθειά σας με τα στριφτά τσιγάρα. Κάπνιζα μέχρι πρότεινως marlboro gold βιομηχανικά, έφτασα το 1 πακέτο τη μέρα και τα 120€ τον μήνα. Τώρα πέρασα σε σχολή στην επαρχία και δεν βγαίνω οικονομικά οπότε αναγκαστικά θα στραφώ σε καπνό.

Δοκίμασα καρέλια light και μου πικρίζει & και Golden Virginia κίτρινο και αυτό μου φάνηκε κάπως ξινό. ( όλα με χαρτάκια παππού ροζ) Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι που να πλησιάζει λίγο τη γεύση του βιομηχανικού marlboro gold ή έστω να μην είναι δυσάρεστος... ???με σώζετε

Καπνιζα και εγω καποτε Μαρλμπορο Γκολντ πακετο . πραγαμτικα πολυ ωραιο τσιγαρο . μετα μπηκα στρατο και με πεθαναν στην τρακα οποτε επαιρνα καπνο.  Μπορει να σου φανει παραξενο αλλα δοκιμασε μια καπνο μαρλμπορο κοκκινο . το τσιγαρο μαρλμπορο γκολντ ειναι πιο βαρυ σε σχεση με τον καπνο μαρλμπορο γκολντ . νομιζω πως ο μαρλμπορο κοκκινος καπνος ειναι πιο κοντα στο τσιγαρο μαρλμπορο γκολντ.

αυτα... Ακομα καλυτερα μπορεις να το κοψεις . ειμαι ηδη 100 μερες χωρις τσιγαρο . Αλλα εσυ τωρα ξεκινας φοιτητικη ζωη...τι σου λεω εγω τωρα ε; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...