Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηρα μια την z97ud7th , πριν 2 χρονια.

σταματησε να λειτουργει για αγνωστο λογο , ενω πηγα να ανοιξω το pc. δεν ειχε ζοριστει ποτε η μητρικη ουτε oc, ουτε ρευματα , ουτε θερμοκρασιες.

τελος παντων , χαλασε , 2-3 μερες μετα την εγγυηση μου, και πηρα τηλεφωνο στα παιδια του visionstudio για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. μου λενε περασε η εγγυηση , εχουν σφυξει και οι οροι / πολιτικη τoυ προμηθευτη τους και δεν θα στην δεχτουνε.λενε ομως , μπορεις να στειλεις ενα email στην gigabyte και να δεις τι θα σου πουνε.

ετσι και εκανα.μιλησα με gigabyte , μου ειπαν οτι η ταδε εταιρια, εισαγει τις μητρικες στην γερμανια και θα επρεπε να μιλησω μ εκεινουν.

μιλαω τελικος με τον προμηθευτη του visionstudio στη γερμανια , και μου λενε , πως , 'σαν δειγμα καλης θελησης , θα δεχτουν την μητρικη μου για να την ελεγξουν και να την επισκευασουν/αντικαταστησουν'

ετσι λοιπον , παει η μητρικη γερμανια , και περνανε 2 μηνες ισως και παραπανω.

σημερα λοιπον δεχομαι ενα τηλεφωνημα , απο το visionstudio και μου λενε , πως η μητρικη δεν φτιαχνετε , και θα μου κανουν πιστωτικο , την μιση τιμη της. 240 την πηρα , 120 μου λεει το vision studio.

τους ρωτησα αν υπαρχει καποια αλλη εναλακτικη , η κατι , και μου λενε οτι μονο αυτο μπορουν να κανουν , αντε στην καλυτερη να μου κανουν καταθεση σε λογαριασμο τα 120 ευρο του πιστοτικου.

και εχω αποριες μετα απ ολα αυτα..

γιατι να μου κανει πιστωση το μισο ποσο αφου δεχτηκαν να την παρουν μεσα στην εγγυηση?

δεν θα επρεπε κανονικα να μου δωσουν ολοκληρο το ποσο?της τοτε αγορας?

μπορει η μητρικη σημερα να στοιχιζε 10 ευρο, 10 θα μου εδειναν πισω? αφου 240 ευρουλακια εδωσα στο visionstudio/προμηθευτη/gigabyte.

τι μπορω να κανω για να μην βγω χαμενος?

σορρυ , αν κουρασα με το κατεβατο

Δημοσ.

Απο την στιγμή που το δέχτηκαν στην εγγύηση, βάση νομοθεσίας πρέπει να γίνει αντικατάσταση, με ιδίων ή καλύτερων χαρακτηριστικών μητρική ή πίστωση όλου του αρχικού ποσού αγοράς...

Είναι πάγια τακτική των ελληνικών καταστημάτων. Μόλις τους ορμήξεις όμως αλλάζουν τροπάριο. 4 φορές προσπάθησαν να μου κάνουν το ίδιο στο e-shop και τους πήρε ο διάολος. Ένα τηλεφωνάκι έκανε ο δικηγόρος μου και μετά με παρακαλούσαν στα τηλέφωνα...

Μίλα και με ΙΝΚΑ ή στείλε email...

Δημοσ.

η μητρικη εχει 3 χρονια εγγυηση οχι 2 αρα επρεπε να εισαι εντος εγγυησης ακομα

ο προμηθευτης εδεινε 2, το ιδιο ειπε και η gigabyte , οτι αναλογος ποιος σου πουλησε την μητρικη η εγγυηση μπορει να ειναι ειτε 2 ειτε 3 ετη. βγαλε ακρη. πολιτηκες αλλαζουν καθε μηνα.

τελος παντων , αυτο σκεφτομαι κ εγω. απο την στιγμη που την δεχτηκαν , θα επρεπε να παρω ολοκληρο το ποσο.

το visionstudio ανεφερε οτι , εντολη του προμηθευτη τους ηταν να παρω καπου στα 100ευρο. και το παιδι που μιλησα στο τηλεφωνο λεει , απο την καλη τους την καρδια , μαγειρεψε τα νουμερα και μου το εκανε 120 ευρο..δηλαδη θα επρεπε να ειμαι ευχαριστημενος κ απο πανω?

να μιλησω με ινκα? ειναι χρονοβορα διαδικασια? (οχι οτι το καιγομαι , 2+ μηνες περιμενα εξ αλου)

Δημοσ.

holy moly,εχεις δικιο το vision studio δινει 2 χρονια.Τι απατεωνια ειναι αυτην λολ

δεν ξερω την πηραν εκτος εγγυησης.Αν το πιεσεις μπορει να μην σου δωσουν και καθολου

Δημοσ.

Μίλα με ΙΝΚΑ. Η γερμανική gigabyte δίνει σίγουρα 2 χρόνια πάντως. Εσένα όμως προφανώς και δεν σε ενδιαφέρει. Έδωσες 240€ για Ζ97 μητρική. Να βρουν να σου δώσουν ή ίδια ή καλύτερη, αλλιώς όλο το ποσό...

Δημοσ.

Συγνωμη ρε παιδια,μη παρεξηγηθω,εννοειται οτι ειμαι με τον discoboy, αλλα δεν εγραψε οτι δεχτηκαν να τον εξυπηρετησουν 3 ημερες αφου εληξε η 2ετης εγγυηση και εν γνωση του αγορασε την μητρικη ξεροντας το? Και εφοσον οπως λεει και ο Safis οτι οι Γερμανοι που προμηθευουν τους παντες στην Ελλαδα απο οσο ξερω,δινουν οντως 2 χρονια,τι φταιει το Visionstudio και τι επιχειρημα θα πει ο disco?

• Like 3
Δημοσ.

Τα ίδια μου έχουν πει 4 φορές απο το e-shop. Επειδή δεν υπάρχει το μοντέλο να γίνει πίστωση στην τωρινή τιμή. Εσύ θεωρείς σωστό να έχεις δώσει π.χ. 450€ και να θέλουν να σε πιστώσουν π.χ. 150€?? Εμένα σε μια περίπτωση ήθελαν να μου δώσουν 150€ για κάρτα γραφικών την οποία είχα αγοράσει 600€. Μόλις τους πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος μου, πιστώθηκε κανονικά. Το κατάστημα δεν έχει χάσει. Πίστεψέ με, ο προμηθευτής τους έχει πιστώσει κανονική τιμή, απλά θέλουν να βγάλουν και αυτοί. Είναι πολλές φορές επίσης που τους γίνεται αντικατάσταση και σου λένε να σου δώσω άλλο μοντέλο (το οποίο εννοείται πως είναι υποδεέστερο) και αυτοί κρατάνε το καλό. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν ιδίων ή καλύτερων δυνατοτήτων εξάρτημα (ότι και αν είναι αυτό) ή το ποσό που διέθεσες αρχικά...

Έχω δικό μου άτομο που δούλευε σε κατάστημα του e-shop στην Θεσσαλονίκη και μου είπε τα παραπάνω. Ο ίδιος μόνο έχει αλλάξει 4 κάρτες γραφικών, με καλύτερες, χωρίς να πληρώσει ποτέ διαφορά. Τις έκαιγε κοντά στην λήξη της εγγύησης και του γινόταν πίστωση πάντα το ποσό αγοράς, με αποτέλεσμα να αγοράζει νέο καλύτερο μοντέλο...

Το ξαναλέω, μίλα με ΙΝΚΑ, εκτός αν έχεις δικό σου δικηγόρο...

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα τα έπαιρνα τα 120 και θα έλεγα και ευχαριστώ.
Σε εξυπηρέτησαν ενώ θα μπορούσαν άνετα να πουν "φιλαράκι πάει η διετής εγγύηση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".
Είπαμε να βάζουμε δικηγόρους, συνήγορους και ιστορίες όταν πρέπει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας.
Η εγγύηση έληξε, δεν βλέπω που τον έχουν αδικήσει τον φίλο.

• Like 8
Δημοσ.

Τα ίδια μου έχουν πει 4 φορές απο το e-shop. Επειδή δεν υπάρχει το μοντέλο να γίνει πίστωση στην τωρινή τιμή. Εσύ θεωρείς σωστό να έχεις δώσει π.χ. 450€ και να θέλουν να σε πιστώσουν π.χ. 150€?? Εμένα σε μια περίπτωση ήθελαν να μου δώσουν 150€ για κάρτα γραφικών την οποία είχα αγοράσει 600€. Μόλις τους πήρε τηλέφωνο ο δικηγόρος μου, πιστώθηκε κανονικά. Το κατάστημα δεν έχει χάσει. Πίστεψέ με, ο προμηθευτής τους έχει πιστώσει κανονική τιμή, απλά θέλουν να βγάλουν και αυτοί. Είναι πολλές φορές επίσης που τους γίνεται αντικατάσταση και σου λένε να σου δώσω άλλο μοντέλο (το οποίο εννοείται πως είναι υποδεέστερο) και αυτοί κρατάνε το καλό. Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν ιδίων ή καλύτερων δυνατοτήτων εξάρτημα (ότι και αν είναι αυτό) ή το ποσό που διέθεσες αρχικά...

Έχω δικό μου άτομο που δούλευε σε κατάστημα του e-shop στην Θεσσαλονίκη και μου είπε τα παραπάνω. Ο ίδιος μόνο έχει αλλάξει 4 κάρτες γραφικών, με καλύτερες, χωρίς να πληρώσει ποτέ διαφορά. Τις έκαιγε κοντά στην λήξη της εγγύησης και του γινόταν πίστωση πάντα το ποσό αγοράς, με αποτέλεσμα να αγοράζει νέο καλύτερο μοντέλο...

Το ξαναλέω, μίλα με ΙΝΚΑ, εκτός αν έχεις δικό σου δικηγόρο...

Σωστα ολα αυτα που λες Safis, αλλα ειχε ληξει η εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα σου αφού δεχτήκανε κίολας με λυγμένη εγγύηση να σου κόψουν πιστωτικό δέξου το γιατί άμα κάνεις φωνές και παράπονα πολύ απλά μπορεί να γυρίσουν να πούνε πότε έλλεξε η εγγύηση φίλε τότε πότε την έφερες τότε ωραία αφού είχε λείξει φέρε τόσα λεφτά για τον έλενχγο.Ναι μεν τη δεχτήκανε αλλά σκέψου καλά άμα πριν πας και πεις μα την πείρα τόσα

Δημοσ.

παω λοιπον για τα 120..και λεω και ενα ευχαριστω, ειναι κριμα , ξερω , για 2-3 μερες να χανεις την εγγυηση..αλλα στο δικο τους παιχνιδι , δεν μπορεις να κανεις και πολλα..παιζουμε με τις λεξεις σε τετοιες καταστασεις

να στε καλα ρε παιδια , ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση ολων σας

• Like 3
Δημοσ.

Αν ημουν το Vision studio η ο προμηθευτης απο τη Γερμανια και εβλεπα αυτο το ποστ θα ξαναεστελνα ενα νεο μηνυμα που θα ελεγε "λυπομαστε αλλα τελικα αποφασισαμε να τηρησουμε τα προβλεπομενα, η εγγυηση ειχε ληξει και δεν θα γινει ουτε αντικατασταση ουτε πιστωση κανενος ποσου"

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ εντός εγγύησης είσαι και προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο  :-)  Πάρε τα λεφτά ζεστά έτσι και αλλιώς από την ζημιά κέρδος δεν περιμένεις (εκτός περιπτώσεων) Μια χαρά μητρική παίρνεις με αυτά τα λεφτά και με την νέα σου εγγύηση και όλα μέλι-γάλα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...