TEOKOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Booking----> ιστοσελίδα ξενοδοχείου---->μέσα εκεί ειδική προσφορά,κατευθείαν κράτηση(booking μίζα γιόκ ) πολύ μικρή προμήθεια εδώ που διαχειρίζεται τις κρατήσεις για να μην έχεις πολλά - πολλά και αμοιβές σε πληροφορικάριους για την ιστοσελίδα σου https://hotelier.cosmores.com/login.php#login Δουλεύει μια χαρά. Έτσι έκανε ο αφεντικός. Ξενοδοχοϋπάλληλος είμαι Ψάξτο συμφέρει λέμε 1
opcorsa Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Booking----> ιστοσελίδα ξενοδοχείου---->μέσα εκεί ειδική προσφορά,κατευθείαν κράτηση(booking μίζα γιόκ ) πολύ μικρή προμήθεια εδώ που διαχειρίζεται τις κρατήσεις για να μην έχεις πολλά - πολλά και αμοιβές σε πληροφορικάριους για την ιστοσελίδα σου https://hotelier.cosmores.com/login.php#login Δουλεύει μια χαρά. Έτσι έκανε ο αφεντικός. Ξενοδοχοϋπάλληλος είμαι Ψάξτο συμφέρει λέμε αυτο ακριβως ειπα- ο αδερφος εχει κι εμενα ξενοδοχειο.. 1
gioren Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει και το Airbnb που η χρέωση είναι 3% αλλα παρόλο που δέχονται ξενοδοχεία δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγικοι στις κρατησεις όπως τα άλλα ΟTAs .Επειδή εργάζομαι στο χώρο το ποσοστό που ζητάνε δεν είναι αρκετά μεγάλο .Άλλωστε η booking δίνει τεράστια ποσά σε διαφήμιση.Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι απο τους καλύτερους πελάτες της Google .Επίσης παλιότερα τα τουριστικά γραφεία και οι tour operators δούλευαν με ποσοστά περίπου άνω του 30%. Σύντομα θα βγει ένα καινούργιο με ποσοστό στα 8% και λέγεται bonanza.Έχουν στείλει ήδη ενημέρωση και θα βγουν στον αέρα τον Οκτώβριο
fasttam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ γνωστή ειδικά στην Ασία είναι η agoda.com, αλλά φυσικά δε μπορώ να ξέρω τις χρεώσεις της.
jmirko15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό γενικά, αν και το Expedia το χει ξεφτιλίσει με τις προμήθειες, δε νομίζω να υπάρχει χειρότερο. Εντωμεταξυ τι νόημα έχει η ύπαρξη trivago(της Expedia κι αυτο) εχοντας απαίτηση για lowest available rate δεν κατάλαβα ποτε. Δεν έχει πολλά χρόνια που αγόρασε την trivago.. Στρατηγική κίνηση ήταν. Πάντως στο hotels βρίσκεις καλύτερες τιμές από το booking..
johnmegarythmos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ευχαριστω παρα πολυ ολους αλλα η expedia παιρνει 23% ειναι η πιο ακριβη! η μπουκινγκ ειναι 15% λιγο καλυτερα .
Georgegr3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Η expedia είναι τραγική με την 23% προμήθεια. Για site ξενοδοχείου εμείς χρησιμοποιούμε webhotelier. Ελάχιστη προμήθεια, φοβερή πλατφόρμα. Εμείς χρησιμοποιούμε τα πάντα Από το agoda όμως έχουμε ελάχιστες κρατήσεις και αν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα