stefancosmos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας θέλω να στείλω στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα δέμα με βάρος 1 κιλό! Γνωρίζετε μεταφορική φθηνή και πόσο? Μπήκα ελτα και μπήκα υπολογισμός κόστου και έβγαλε 25€ έχω ακούσει όμως ότι μπορώ να το στείλω ποιο φθηνά εάν το κάνω συστημένο επειδή είναι λίγα κιλά,Γνωρίζετε τίποτε? Σας ευχαριστώ πολύ
stefancosmos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Ελτα νομιζω ειναι το πιο οικονομικο Ναι το γνωρίζω αλλά ξέρει κάποιος πως μπορώ να το στείλω ποιο φθηνά? Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ κάτι ποιο φθηνά με συστημένο επειδή είναι λίγα κιλά κτλ γνωρίζει κάποιος?
telikiasmenos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζουν ρόλο και οι διαστάσεις. Αν περνάει στα ακανόνιστα στο ένα κιλό και συστημένο δεν θα σου βγεί πάνω απο 15ευρω. Πάντως ΕΛΤΑ είναι η πιο φθηνή περίπτωση. Κάνε μια βόλτα μεχρι το ταχυδρομείο και θα σου πούνε Προσοχή! Ζύγισε το. Αν περνάει το κιλό έστω και για λίγο ανεβαίνει πολύ
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζουν ρόλο και οι διαστάσεις. Αν περνάει στα ακανόνιστα στο ένα κιλό και συστημένο δεν θα σου βγεί πάνω απο 15ευρω. Πάντως ΕΛΤΑ είναι η πιο φθηνή περίπτωση. Κάνε μια βόλτα μεχρι το ταχυδρομείο και θα σου πούνε Προσοχή! Ζύγισε το. Αν περνάει το κιλό έστω και για λίγο ανεβαίνει πολύ Δες εδώ λίγο να κάνω το ίδιο? http://www.insomnia.gr/topic/450877-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA/page-2? Δεν ζυγίζει πάνω από 1 κιλό.. Οπότε πηγαίνω ελτα και λέω επιστολικο και τέλος?
telikiasmenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Επιστολικό πρέπει να έχει πολύ μικρό πάχος. Ακανόνιστα δες +2.5€ το συστημένο
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Επιστολικό πρέπει να έχει πολύ μικρό πάχος. Ακανόνιστα δες +2.5€ το συστημένο Είναι μικρό απλά από τι ξέρω εάν είναι κάτω από 2 κιλά μπορώ να το στείλω σαν γράμμα φάκελο δηλαδή και να πληρώσω πιο φθηνά
telikiasmenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για γράμμα πρέπει η μία του διάσταση να είναι μέχρι 2 εκατοστά (πάχος). Αν είναι να στείλεις κανα περιοδικό μια χαρά είσαι. Ακανόνιστο όπως σου λέω παραπάνω. Αν δεις το λίνκ που έβαλα παραπάνω θα δεις και πόσο θα στοιχίσει. Πήγαινε στο ταχυδρομείο. Είναι το πιο φθηνό έτσι κι αλλιως!
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για γράμμα πρέπει η μία του διάσταση να είναι μέχρι 2 εκατοστά (πάχος). Αν είναι να στείλεις κανα περιοδικό μια χαρά είσαι. Ακανόνιστο όπως σου λέω παραπάνω. Αν δεις το λίνκ που έβαλα παραπάνω θα δεις και πόσο θα στοιχίσει. Πήγαινε στο ταχυδρομείο. Είναι το πιο φθηνό έτσι κι αλλιως! Δηλαδή 5.30€ και 2.50€ συστημένο έτσι βγαίνει? 440gr είναι και β προτεραιότητα
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Για γράμμα πρέπει η μία του διάσταση να είναι μέχρι 2 εκατοστά (πάχος). Αν είναι να στείλεις κανα περιοδικό μια χαρά είσαι. Ακανόνιστο όπως σου λέω παραπάνω. Αν δεις το λίνκ που έβαλα παραπάνω θα δεις και πόσο θα στοιχίσει. Πήγαινε στο ταχυδρομείο. Είναι το πιο φθηνό έτσι κι αλλιως! ??
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν και τα περιστεράκια νομίζω δεν απεργούν αυτές τις μέρες!
konpat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχουν και τα περιστεράκια νομίζω δεν απεργούν αυτές τις μέρες! Αν έχει μείνει κανένα, γιατί με την πείνα που έχει πέσει... Στο θέμα μας, ελτα η φτηνότερη επιλογή και καλύτερα να πας από εκεί να ρωτήσεις.
telikiasmenos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή 5.30€ και 2.50€ συστημένο έτσι βγαίνει? 440gr είναι και β προτεραιότητα B' δεν έχω στείλει ποτέ γιατί έτσι κι αλλιώς είναι μικρή η διαφορά, αλλά ναι. Μια χαρά το υπολογισες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα