stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα σας θέλω να στείλω ένα πακέτο λιγότερο από ένα κιλό Ηνωμένο Βασίλειο και για να μου βγει ποιο φθηνά τι κάνω? Να το βάλω σε φάκελο και να το στείλω σαν δέμα ή επιστολή? Στο ίντερνετ λέει στα ΕΛΤΑ 23€ και διαβάζω σε άλλα forum ότι πληρώνουν 5-6€ τι να κάνω? Ευχαριστώ
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Σαν επιστολή και θα σου βγει κάτω από 10€. Αρκεί να μην έχει πολύ όγκο!
Agathoklis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αρχηγε ανοιξες ενα θεμα σημερα το πρωι.... στο καπακι και δευτερο , δεν παει ετσι ομως.... περιμενε και αν ειναι θα σου απαντησουν στο αλλο τοπικ
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 αρχηγε ανοιξες ενα θεμα σημερα το πρωι.... στο καπακι και δευτερο , δεν παει ετσι ομως.... περιμενε και αν ειναι θα σου απαντησουν στο αλλο τοπικ Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα ήθελα να γράψω στο iPhone hellas αλλά από κινητό είναι ίδιο συγνώμη!
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα ήθελα να γράψω στο iPhone hellas αλλά από κινητό είναι ίδιο συγνώμη! Ρίξε μια ματιά στο μπλα μπλα, έχει ένα θέμα ακριβώς για την περίπτωσή σου. Πρόσφατο.
japetus Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χθες έστειλα κάτι Αγγλία, 5.10 ευρώ συστημένο. Ένα κουτάκι ήταν μισού κιλου.
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Χθες έστειλα κάτι Αγγλία, 5.10 ευρώ συστημένο. Ένα κουτάκι ήταν μισού κιλου. Οπότε 900 γρμ θα είναι το ίδιο! Ευχαριστώ
afterhours Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες στειλε το και σαν απλο Α προτεραιοτητα (οχι συστημενο) θα σου βγει φθηνοτερο..υπαρχει και Β προτεραιοτητα επισης φθηνοτερη απο Α προτεραιοτητα. Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...εστω οτι θελω να στειλω με επιστολικο ταχυδρομειο ενα ακανονιστο φακελο κατω απο 2 κιλα που ειναι το οριο και που δεν χωραει να μπει στην σχισμη του κιβωτιου που ειναι εξω απο τα ΕΛΤΑ. Στην περιπτωση αυτη τι γινεται ;;;
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν θες στειλε το και σαν απλο Α προτεραιοτητα (οχι συστημενο) θα σου βγει φθηνοτερο..υπαρχει και Β προτεραιοτητα επισης φθηνοτερη απο Α προτεραιοτητα. Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...εστω οτι θελω να στειλω με επιστολικο ταχυδρομειο ενα ακανονιστο φακελο κατω απο 2 κιλα που ειναι το οριο και που δεν χωραει να μπει στην σχισμη του κιβωτιου που ειναι εξω απο τα ΕΛΤΑ. Στην περιπτωση αυτη τι γινεται ;;; Το παραδίδεις στο γκισέ! 1
afterhours Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο υπεθεσα αλλα δεν ημουν σιγουρος...μια αλλη σκεψη που εκανα ηταν μηπως σε αναγκαζαν να το στειλεις σαν δεμα που ειναι ακριβοτερο/πιο επικερδες για αυτους.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο υπεθεσα αλλα δεν ημουν σιγουρος...μια αλλη σκεψη που εκανα ηταν μηπως σε αναγκαζαν να το στειλεις σαν δεμα που ειναι ακριβοτερο/πιο επικερδες για αυτους. Όχι, αν είσαι εντός ορίων το στέλνεις όπως θες (Γενικά στα ΕΛΤΑ συνήθως σε παρακινούν από μόνοι τους να το στείλεις με τον πιο οικονομικό τρόπο).
afterhours Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι, αν είσαι εντός ορίων το στέλνεις όπως θες (Γενικά στα ΕΛΤΑ συνήθως σε παρακινούν από μόνοι τους να το στείλεις με τον πιο οικονομικό τρόπο). Σε πιστευω στο τελευταιο αλλα ειναι και που θα πεσεις...στελνω σχετικα συχνα απλα ρωταω γιατι οτι στελνω ειναι συνηθως μικρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα