Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας θέλω να στείλω ένα πακέτο λιγότερο από ένα κιλό Ηνωμένο Βασίλειο και για να μου βγει ποιο φθηνά τι κάνω? Να το βάλω σε φάκελο και να το στείλω σαν δέμα ή επιστολή? Στο ίντερνετ λέει στα ΕΛΤΑ 23€ και διαβάζω σε άλλα forum ότι πληρώνουν 5-6€ τι να κάνω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

αρχηγε ανοιξες ενα θεμα σημερα το πρωι....

στο καπακι και δευτερο , δεν παει ετσι ομως.... περιμενε και αν ειναι θα σου απαντησουν στο αλλο τοπικ

Δημοσ.

αρχηγε ανοιξες ενα θεμα σημερα το πρωι....

στο καπακι και δευτερο , δεν παει ετσι ομως.... περιμενε και αν ειναι θα σου απαντησουν στο αλλο τοπικ

Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα ήθελα να γράψω στο iPhone hellas αλλά από κινητό είναι ίδιο συγνώμη!

Δημοσ.

Έχεις δίκιο μπερδεύτηκα ήθελα να γράψω στο iPhone hellas αλλά από κινητό είναι ίδιο συγνώμη!

Ρίξε μια ματιά στο μπλα μπλα, έχει ένα θέμα ακριβώς για την περίπτωσή σου. Πρόσφατο.

Δημοσ.

Αν θες στειλε το και σαν απλο Α προτεραιοτητα (οχι  συστημενο) θα σου βγει φθηνοτερο..υπαρχει και Β προτεραιοτητα επισης φθηνοτερη απο Α προτεραιοτητα.

Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...εστω οτι θελω να στειλω με επιστολικο ταχυδρομειο ενα ακανονιστο φακελο κατω απο 2 κιλα που ειναι το οριο και  που δεν χωραει να μπει στην σχισμη του κιβωτιου που ειναι εξω απο τα ΕΛΤΑ.

Στην περιπτωση αυτη τι γινεται ;;;

Δημοσ.

Αν θες στειλε το και σαν απλο Α προτεραιοτητα (οχι  συστημενο) θα σου βγει φθηνοτερο..υπαρχει και Β προτεραιοτητα επισης φθηνοτερη απο Α προτεραιοτητα.

Να κανω και εγω μια ερωτηση με την σειρα μου...εστω οτι θελω να στειλω με επιστολικο ταχυδρομειο ενα ακανονιστο φακελο κατω απο 2 κιλα που ειναι το οριο και  που δεν χωραει να μπει στην σχισμη του κιβωτιου που ειναι εξω απο τα ΕΛΤΑ.

Στην περιπτωση αυτη τι γινεται ;;;

Το παραδίδεις στο γκισέ!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο υπεθεσα αλλα δεν ημουν σιγουρος...μια αλλη σκεψη που εκανα ηταν μηπως σε αναγκαζαν να το στειλεις σαν δεμα που ειναι ακριβοτερο/πιο επικερδες για αυτους.

Δημοσ.

Αυτο υπεθεσα αλλα δεν ημουν σιγουρος...μια αλλη σκεψη που εκανα ηταν μηπως σε αναγκαζαν να το στειλεις σαν δεμα που ειναι ακριβοτερο/πιο επικερδες για αυτους.

Όχι, αν είσαι εντός ορίων το στέλνεις όπως θες :)

(Γενικά στα ΕΛΤΑ συνήθως σε παρακινούν από μόνοι τους να το στείλεις με τον πιο οικονομικό τρόπο).

Δημοσ.

Όχι, αν είσαι εντός ορίων το στέλνεις όπως θες :)

(Γενικά στα ΕΛΤΑ συνήθως σε παρακινούν από μόνοι τους να το στείλεις με τον πιο οικονομικό τρόπο).

Σε πιστευω στο τελευταιο αλλα ειναι και που θα πεσεις...στελνω σχετικα συχνα απλα ρωταω γιατι οτι στελνω ειναι συνηθως μικρο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...