Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαινω κατευθείαν στο θέμα

Λοιπόν σήμερα ήμουν στην alpha bank και είπα αφού ήμουν στο ταμείο για να πληρωσω κάτι λογαριασμους κτλπ λέω αφού είχα πάνω μου το βιβλιάριο ας το ενημέρωσω να δω τις κινήσεις (βέβαια τα βλέπω όλα μέσω ebanking αλλά τεσπα)

Και στις 16-8 έγινε το παραξενο!

Είχα μέσα ένα Α' πόσο και ξαφνικά βλέπω κατάθεση 3500€ και επιτόπου την ίδια μέρα ανάληψη 3500€

Κατά 99% έγινε λάθος της τράπεζας και απλά όπως τα έβαλαν τα πήραν

Σήμερα που το είδα μετά την ενημέρωση (δεν το ειδα επιτόπου επειδή 4 σελίδες ήταν ή ενημέρωση και δεν ειχα χρόνο να κάτσω να κοιταω το πρωι)

πήρα τηλ στα κεντρικα και το ανεφερα και μ είπαν λάθος της τράπεζας είναι αλλά να πάω από εκεί αν θέλεις να μ βγάλουν ένα χαρτί ώστε να λέει την τάδε μερα έγινε αυτό το λάθος.

Αυτό το ανεφερα επειδή λέω μήπως έχω κανένα πρόβλημα με την εφορια λόγω της κίνησης αυτής με τα €€€

Εχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο περιστατικό;;

Απλά θα πάω να μου βγάλουν και το χαρτί του "λαθους" μην βρω κανένα μπελά έτσι στο άσχετο.

Και θέλω να ρωτησω αυτό το ποσό θα πιαστεί στις κινήσεις του λογαριασμού μου; Επειδή μετά από ένα ποσό χτυπάει στην εφορία οτι κάτι παίζει ειδικα τώρα με τα cc ;)

Δημοσ.

Καλά αυτό εννοείται

Πάντως μ φάνηκε περίεργο δεν έπρεπε να πάρουν ένα τηλ να με ενημερώσουν ότι λόγω λάθους έγινε αυτό;

Ή ζητάω πολλά;

Δημοσ.

σε πολύ γνωστό μου είχαν μπει πολλά χιλιάδες ευρώ και ούτε που το πήρε χαμπάρι και το έμαθε σε φάση όπως εσύ...και του λέω να βάλει όταν γίνεται κίνηση στο λογαριασμό του άλλη φορά να έρχεται μήνυμα μπας και προλάβει να τα βγάλει  :D

• Like 1
Δημοσ.

Χααχαχα ναι αλλά μετά θα πούν φιλε δώσε τα πίσω..

Και εκτός αυτού λόγω cc δεν μπορεις να βγάλεις και κανένα μεγάλο ποσό.

Μόνο ηλεκτρονικες αγορές στο φουλ. Να κάνεις χιλιάδες παραγγελίες να το ευχαριστηθεις :)

Πέρα από την πλάκα θα πάω αύριο να μου δώσουν το χαρτί ότι είναι λάθος δικό τους.

Βλέπω πάντως ότι έχει τύχει και σε άλλους απ οτι είδα μετά από ένα ψάξιμο στο ίντερνετ

• Like 1
Δημοσ.

διακρίνω έναν υπερβολικό φόβο σε πολλούς με παρόμοια θέματα τελευταία.

3500€ δεν είναι και κανένα τρελό ποσό για να ασχοληθούνε μαζί σου.

να έμπαινε κανένα εκ.+ να πω οκ. αλλά για κίνηση 3.500€ που έγινε μια φορά... κάτι τρέχει στα γύφτικα.

μας έχουν κάνει να χεζόμαστε πάνω μας.

τσίχλες θα αγοράζουμε στο περίπτερο και θα φοβόμαστε μη μας ζητήσει η εφορία εξηγήσεις που βρήκαμε το €.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εννοείται πως του το είπα και τον ρωτησα τι και πώς. Θα του πάω το χαρτί από εκεί.

Ούτε κατά διάννοια χρειάζεται να αχοληθείς. Είναι κλασικά αυτά τα λάθη.

Δημοσ.

Ούτε κατά διάννοια χρειάζεται να αχοληθείς. Είναι κλασικά αυτά τα λάθη.

Πήγα εδώ και μέρες και μ έδωσε χαρτί ή τράπεζα ότι την ταδε μέρα έγινε λάθος κίνηση το τάδε πόσο.

Όχι φίλε μου μην ασχοληθω γιατί μπορεί ή εφορία να μ ελεγε ότι είναι δικά μου,αδηλωτα και μαλακιες.

Καλύτερα καλυμμένος σε αυτη την χώρα παρά εκτεθειμένος για λάθη τράπεζας κιολας.

Δημοσ.

Πήγα εδώ και μέρες και μ έδωσε χαρτί ή τράπεζα ότι την ταδε μέρα έγινε λάθος κίνηση το τάδε πόσο.

Όχι φίλε μου μην ασχοληθω γιατί μπορεί ή εφορία να μ ελεγε ότι είναι δικά μου,αδηλωτα και μαλακιες.

Καλύτερα καλυμμένος σε αυτη την χώρα παρά εκτεθειμένος για λάθη τράπεζας κιολας.

Κάποιος ήταν να μου καταθέσει περίπου 110 ευρώ από γκισέ τράπεζας. Έγινε λάθος και κατατέθηκαν 11.000. Προφανώς ήταν λάθος του ταμία. Την ίδια μέρα είδα και την ανάληψη των 11.000. Αργότερα ρώτησα τον καταθέτη και μου επιβεβαίωσε ότι έγινε λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...