Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και κάτι μήνες δεν μπορώ να δω δρομολόγια απο το site του ΟΑΣΑ, έχει φτιαχτεί κάποιο από άλλο site .

Θέλω να βρω πληροφορίες για μια στάση και δεν μπορώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί στα telematics έχει καλύτερη σχεδίαση η σελίδα και δεν υπάρχει λόγος να συντηρεί κάποιος το ίδιο πράγμα σε δύο διαφορετικά μέρη του site...

Δημοσ.

Εκτός αυτού υπάρχει και εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες. Oasa telematics λέγεται,απορώ που πολλοί δεν την ξέρουνε και με κοίταγαν σαν χάνοι τις προαλλες στη στάση όταν τους έλεγα ότι φαίνεται να έχουν κολλήσει στη διαδρομή 4λεωφ. και μαλλον έχει γινει ατύχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί στα telematics έχει καλύτερη σχεδίαση η σελίδα και δεν υπάρχει λόγος να συντηρεί κάποιος το ίδιο πράγμα σε δύο διαφορετικά μέρη του site...

Λογικό.

Δημοσ.

Εκτός αυτού υπάρχει και εφαρμογή για όλες τις πλατφόρμες. Oasa telematics λέγεται,απορώ που πολλοί δεν την ξέρουνε και με κοίταγαν σαν χάνοι τις προαλλες στη στάση όταν τους έλεγα ότι φαίνεται να έχουν κολλήσει στη διαδρομή 4λεωφ. και μαλλον έχει γινει ατύχημα.

Εγώ προσπάθησα να την βάλω στο κινητό μου αλλά δεν μπόρεσα λόγω κάποιου σφάλματος....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ProDim είπε

Το site του ΟΑΣΑ και της τηλεματικής είναι κάτω 24 ώρες! τραγικό εκτός αν έχω εγώ μόνο πρόβλημα...

iPhone εχεις; Το Android app τρέχει κομπλέ πάντως και χθες και σμρ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά δεν έπαιζε αυτό ρόλο γιατί δεν άνοιγε από πουθενά PC, τηλέφωνο, wifi, 3G και από διαφορετικά μέρη..

Τώρα έχουν επανέλθει πάλι όλα. Έπιασαν δουλειά τα καμάρια του ΟΑΣΑ..

και για του λόγου το αληθές https://www.athenstransport.com/2018/01/oasa-domain/

Επεξ/σία από ProDim

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...