Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s7 edge OR Iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung Galaxy s7 Edge(32gb) OR Iphone 6s(16gb) 

Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά γιατί είναι να πάρω κινητό και δεν ξέρω ακριβώς ποίο είναι καλύτερο απο τα δύο αν αξίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τις δυνατότητες κτλπ. έχω ψάξει πολλά πράγματα αλλά θέλω να δω γνώμες γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο μήπως να μα΄ζεψω περισσότερα λεφτά να πάρω κάτι ποίο καινούριο με καλύτερη κάμερα και άλλα ευχαριστώ πολύ ..(παρένθεση:  και μην με περνάτε για αρχάριο έχω γνώσεις απλώς μια μικρή απορία).        

post-372119-0-48183500-1473808733_thumb.jpg

Επεξ/σία από Black9Wolf8
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παρε ανάλογα τι λειτουργικό θες

και τα 2 ειναι κορυφή

θεμα προσωπικού γουστου ειναι απο εκει και περα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία ανάμεσα σε αυτά τα δυο κινητά γιατί είναι να πάρω κινητό και δεν ξέρω ακριβώς ποίο είναι καλύτερο απο τα δύο αν αξίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τις δυνατότητες κτλπ. έχω ψάξει πολλά πράγματα αλλά θέλω να δω γνώμες γιατί βρίσκομαι σε αδιέξοδο μήπως να μα΄ζεψω περισσότερα λεφτά να πάρω κάτι ποίο καινούριο με καλύτερη κάμερα και άλλα ευχαριστώ πολύ ..(παρένθεση:  και μην με περνάτε για αρχάριο έχω γνώσεις απλώς μια μικρή απορία).        

Αφου οπως λες εχεις γνωσεις εμεις τι ακριβως παραπανω περιμενεις να σου πουμε. Επισης μονο και μονο απο την διαφορα στις ιντσες ειναι αυτονοητο για τι χρηση προοριζεται το καθε κινητο. Δεν καταλαβαινω τι παραπανω περιμενεις να ακουσεις εκτως αν ο σκοπος ειναι να γυρισει το θεμα σε vs.

Δημοσ.

απλό είναι αν θέλεις ένα σταθερό λογισμικό πας σε ios όχι ότι τι s7 έχει κόλλημα σε κάτι

αν θέλεις πάλι όλα τα άλλα οθόνη,μπαταρία,κάμερα,sd, κτλ πας στο s7 edge

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα περίμενα για το S8 με 4k οθόνη που θα δώσει άλλη διάσταση στο VR.

Δεν αξίζει το S7 καθότι οι αλλαγές από το S6 είναι μικρές. Προσωπικά θα έπαιρνα αν βιαζόμουν το S6 σε λιγότερα χρήματα από το S7.

Πάντα Samsung μιλάω καθότι δεν ασχολήθηκα ποτέ me iPhone καθώς έχουν του κόσμου τους περιορισμούς και δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω χωρίς root, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα, άλλους τους βολεύει και πολύ καλά κάνουνε.

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα περίμενα για το S8 με 4k οθόνη που θα δώσει άλλη διάσταση στο VR.

Δεν αξίζει το S7 καθότι οι αλλαγές από το S6 είναι μικρές. Προσωπικά θα έπαιρνα αν βιαζόμουν το S6 σε λιγότερα χρήματα από το S7.

Πάντα Samsung μιλάω καθότι δεν ασχολήθηκα ποτέ me iPhone καθώς έχουν του κόσμου τους περιορισμούς και δεν μπορώ να κάνω αυτά που θέλω χωρίς root, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου θέμα, άλλους τους βολεύει και πολύ καλά κάνουνε.

Προσωπικό σου θέμα αλλά να παραπληροφορήσεις τον ενδιαφερόμενο μπορείς, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ. Με την ίδια λογική θα πω στον ενδιαφερόμενο να μην αγοράσει S7 γιατί γίνονται τοστιέρες από την θέρμανση και μερικά από αυτά είναι βόμβες.

Δημοσ.

Καθαρά υποκειμενικο θέμα η επιλογή ένας εκ των δύο συσκευών. Και οι δύο είναι κορυφαίες, καθαρά θέμα του τι γουστάρεις εσύ, ios η Android.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης ρε παιδια. Το ενα ειναι phablet(s7 edge),το αλλο ειναι 4.7ιντσες.

Να ηταν η συγκριση με το Iphone 6s plus να το καταλαβω αλλα κατι μου λεει οτι για να αναφερει το Iphone 6s μαλλον το 16ρι θα εννοει που ειναι διπλα στα λεφτα του S7 edge.

Κοινως μονο απο πλευρας φορητοτητας αν το θελει θα επιλεξει το iphone.Που και παλι αν τον ενδιεφερε η φορητοτητα θα το ειχε ηδη πάρει και θεμα δεν θα ειχε ανοιξει.

Γιαυτο ειπα οτι ειναι ψιλο ανουσιο το θεμα.

Δημοσ.

το 6s 16αρι ή 64αρι γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά.... να δώσεις κοντά 550 ευρώ για συσκευή με 11gb χώρο χωρίς επέκταση δε νομίζω να λέει σήμερα

Δημοσ.

το 6s 16αρι ή 64αρι γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά.... να δώσεις κοντά 550 ευρώ για συσκευή με 11gb χώρο χωρίς επέκταση δε νομίζω να λέει σήμερα

το 16 αρι  που ειναι και ιδια η τιμη με το s7 32ρι

Αφου οπως λες εχεις γνωσεις εμεις τι ακριβως παραπανω περιμενεις να σου πουμε. Επισης μονο και μονο απο την διαφορα στις ιντσες ειναι αυτονοητο για τι χρηση προοριζεται το καθε κινητο. Δεν καταλαβαινω τι παραπανω περιμενεις να ακουσεις εκτως αν ο σκοπος ειναι να γυρισει το θεμα σε vs.

περιμενω μια γνωμη παραπάνω γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρος εγω σκεφτομουν να το παω σε iphone 6s (16gb) γιατι λενε οτι ειναι σκυλι ενω το s7 μπορει να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο 6s αλλα δεν ξερω τα φοβαμαι πολυ τα android ξερω γω μπορει να κολλαει μετα απο 1-2-3 χρονια καταλαβες !      

Δημοσ.

το 16 αρι  που ειναι και ιδια η τιμη με το s7 32ρι

περιμενω μια γνωμη παραπάνω γιατι εγω δεν ειμαι σιγουρος εγω σκεφτομουν να το παω σε iphone 6s (16gb) γιατι λενε οτι ειναι σκυλι ενω το s7 μπορει να εχει καλυτερα χαρακτηριστικα απο 6s αλλα δεν ξερω τα φοβαμαι πολυ τα android ξερω γω μπορει να κολλαει μετα απο 1-2-3 χρονια καταλαβες !      

Το αντιστοιχο κινητο με το Galaxy S7 edge ειναι το Iphone 6s plus και οχι το Iphone 6s το ξαναγραφω δευτερη φορα. Αν λοιπον εισαι μεταξυ Galaxy S7 edge και Iphone 6s plus(και οχι του μικρου iphone 6s)τοτε παρε το iphone.

Δημοσ.

Το αντιστοιχο κινητο με το Galaxy S7 edge ειναι το Iphone 6s plus και οχι το Iphone 6s το ξαναγραφω δευτερη φορα. Αν λοιπον εισαι μεταξυ Galaxy S7 edge και Iphone 6s plus(και οχι του μικρου iphone 6s)τοτε παρε το iphone.

ναι ρε φιλε εγω ομως δεν μπορω παραπανω σε εκεινα τα λεφτα δηλαδη κοντα στα 550 ειναι το s7 edge και το iphone 6s  16ρι οχι το plus που φτανει γυρω στα 740 το 16ρι!!       

τεσπα θα παω σε iphone 6s (16gb) που ειναι σκυλι με λιγα λογια.. και θα εχω το κεφαλι μου ήσυχο ! 

Δημοσ.

ναι ρε φιλε εγω ομως δεν μπορω παραπανω σε εκεινα τα λεφτα δηλαδη κοντα στα 550 ειναι το s7 edge και το iphone 6s  16ρι οχι το plus που φτανει γυρω στα 740 το 16ρι!!       

τεσπα θα παω σε iphone 6s (16gb) που ειναι σκυλι με λιγα λογια.. και θα εχω το κεφαλι μου ήσυχο ! 

Εμ αγαπητε αν  δεν σου φτανουν τα χρηματα για iphone πολυ απλα δεν κοιτας σε αυτο αλλα αλλου. 

Οποιοδηποτε ατομο(που λεει ο λογος)αν ρωταγες,την παρουσα παντα χρονικη στιγμη(και δεν υπηρχε θεμα με το μεγεθος/ιντσες)ποιο απο τα δυο κινητα θα διαλεγε προφανως και θα ελεγε το S7 edge.....

Samsung Galaxy s7 Edge(32gb) OR Iphone 6s(16gb) 

δεν ξέρω ακριβώς ποίο είναι καλύτερο απο τα δύο αν αξίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τις δυνατότητες κτλπ.

και μην με περνάτε για αρχάριο έχω γνώσεις απλώς μια μικρή απορία).        

Τωρα τι ακριβως εννοουσες οτι εχεις γνωσεις με βαση αυτα που διαβαζουμε μονο εσυ ξερεις αλλα τελος παντων.Καλες αγορες

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=CVIIsyD2H5s

Δημοσ.

Εμ αγαπητε αν  δεν σου φτανουν τα χρηματα για iphone πολυ απλα δεν κοιτας σε αυτο αλλα αλλου. 

Τον ιδιο τον tim cook αν τον ρωταγες,την παρουσα παντα χρονικη στιγμη(και δεν υπηρχε θεμα με το μεγεθος/ιντσες)ποιο απο τα δυο κινητα θα διαλεγε προφανως και θα ελεγε το S7 edge.....

Τωρα τι ακριβως εννοουσες οτι εχεις γνωσεις με βαση αυτα που διαβαζουμε μονο εσυ ξερεις αλλα τελος παντων.Καλες αγορες

δυστυχώς ρε φίλε δεν γεννάω λεφτα για να παρω κατι καλητερο ..απο δουλειά ειναι μαζεμενα καλα θα ηταν αμα γεννουσα χαχ ..τεσπα σκεφτομαι να παρω το iphone θα με καλυψει πληρως πιστευω και ας εχω αυτους τους περιορισμους που εχουν   !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...