cousins15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 θελω να στειλω ενα δεματακι με αντικαταβολη..εχω ακουσει πωςη γενικη Ταχυδρομικη συνεργαζεται με ALPHA BANK και αν δωσεις αριθμο απο αλλη τραπεζα σου κρατανε 2-3 ευρω..Με ACS και SPEEDEX τι παιζει γνωριζει κανεις.? εγω δεν εχω λογαριασμο σε ALPHA BANK μονο EUROBANK
panos2171 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 H speedex στα φέρνει μετρητά οπότε δε μπλέκεις με τράπεζες και νομίζω είναι και πιο φθηνή. Η ACS πρέπει να έχει eurobank.
cousins15 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δηλαδη μου ερχεται επιταγη οπως στα ΕΛΤΑ.?
Haldol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 H speedex στα φέρνει μετρητά οπότε δε μπλέκεις με τράπεζες και νομίζω είναι και πιο φθηνή. Η ACS πρέπει να έχει eurobank. Τι εννοείς "δε μπλέκεις"; Ότι και καλά είναι καλύτερο να περιμένεις τον courier να σου φέρνει τα λεφτά (ή στη χειρότερη, να ξαναπάς στο κατάστημα) από το να μπουν απλά στο λογαριασμό σου;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Με ΕΛΤΑ Courrier πόρτα-πόρτα σε πόσες μέρες περίπου έρχονται τα χρήματα αντικαταβολής ; Λογικά με επιταγή αφού δε μου ζήτησαν λογαριασμό τράπεζας σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα