Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω αγορές μέσω ιντερνετ.( αξεσουάρ κινητών , παιχνίδια κτλ) οχι μόνο απο Ελλάδα και δεν έχω ιδέα.

~Με προπληρωμένες κάρτες γίνεται η δουλειά που θέλω;

~Υπάρχει κάποια τράπεζα που είναι καλύτερη απο τις άλλες;

~Πρέπει να εγγραφώ και στο paypal ;

Δημοσ.

Ναι υπάρχει διαφορά αλλά είναι οι δυο πιο συνηθισμένες οποίος δέχεται κάρτα με λίγα λόγια δέχεται και τις δυο όποτε δεν έχει σημασία αν και η visa ας πούμε είναι λίγο πιο διαδεδομένη...

Δημοσ.

Η τράπεζα πέρα από την προμήθεια όταν γεμίζεις την κάρτα κρατάει και άλλα χρήματα σε κάθε συναλλαγή; Και επίσης ότι πόσο μου υποδείξει κάποιο κατάστημα αυτό και μόνο θα εισπραχθεί από την κάρτα;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Ναι ότι ζητήσει τόσο θα τραβηξει. Συνήθως οι προπληρωμένες κρατάνε προμήθεια(μόνο όταν τους βάζεις λεφτά στην τράπεζα, οι χρεωστικές νομίζω πως όχι. (Η χρεωστική είναι να τραβάει από τραπεζικό λογαριασμό).

Δημοσ.

->Ανοίγεις λογαριασμό (+βγαζεις χρεωστική που συνδέεται με το λογαριασμο,δηλαδή ότι έχει μέσα ο λογαρ.έχει και η καρτα)

->Ενεργοποιείς το e-banking

->Φτιάχνεις PayPal που συνδέεις τη χρεωστική

->Είσαι έτοιμος για αγορες

Δημοσ.

Μέσω προπληρωμένης κάρτας και ΧΩΡΙΣ e banking θα έχω πρόβλημα;

Aυτο που λεει ο Rajor_7 μπορεις να κανεις αλλιως αν στον λογαριασμο ειναι μισθοδοσιας για να μην τον ανακατευεις για ευνόητους λογους prepaid visa/master και κανεις τη δουλεια σου χωρις προβληματα.

Το e banking δεν εχει σχεση ειναι δωρεαν σε εξυπηρετει εκτος αν θελεις να πεις κατι αλλο.. :-)

Δημοσ.

μια ερωτηση και γω εχω λογαριασμο paypal απλα επειδη εληξε η καρτα για να γλιτωσω την ολη διαδικασια με paysafe μπορω να περασω χρηματα μεσα η μπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...