Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω αγορές μέσω ιντερνετ.( αξεσουάρ κινητών , παιχνίδια κτλ) οχι μόνο απο Ελλάδα και δεν έχω ιδέα. ~Με προπληρωμένες κάρτες γίνεται η δουλειά που θέλω; ~Υπάρχει κάποια τράπεζα που είναι καλύτερη απο τις άλλες; ~Πρέπει να εγγραφώ και στο paypal ;
taslikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 ΝΑΙ-ΟΧΙ(οποία σε βολεύει)-ΝΑΙ(οπωσδήποτε)
Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το αν είναι VISA ή MASTERCARD έχει διαφορά;
taslikos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι υπάρχει διαφορά αλλά είναι οι δυο πιο συνηθισμένες οποίος δέχεται κάρτα με λίγα λόγια δέχεται και τις δυο όποτε δεν έχει σημασία αν και η visa ας πούμε είναι λίγο πιο διαδεδομένη...
Hiddenite Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Η τράπεζα πέρα από την προμήθεια όταν γεμίζεις την κάρτα κρατάει και άλλα χρήματα σε κάθε συναλλαγή; Και επίσης ότι πόσο μου υποδείξει κάποιο κατάστημα αυτό και μόνο θα εισπραχθεί από την κάρτα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
taslikos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ότι ζητήσει τόσο θα τραβηξει. Συνήθως οι προπληρωμένες κρατάνε προμήθεια(μόνο όταν τους βάζεις λεφτά στην τράπεζα, οι χρεωστικές νομίζω πως όχι. (Η χρεωστική είναι να τραβάει από τραπεζικό λογαριασμό).
Razor_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ->Ανοίγεις λογαριασμό (+βγαζεις χρεωστική που συνδέεται με το λογαριασμο,δηλαδή ότι έχει μέσα ο λογαρ.έχει και η καρτα) ->Ενεργοποιείς το e-banking ->Φτιάχνεις PayPal που συνδέεις τη χρεωστική ->Είσαι έτοιμος για αγορες
Hiddenite Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέσω προπληρωμένης κάρτας και ΧΩΡΙΣ e banking θα έχω πρόβλημα;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέσω προπληρωμένης κάρτας και ΧΩΡΙΣ e banking θα έχω πρόβλημα; Aυτο που λεει ο Rajor_7 μπορεις να κανεις αλλιως αν στον λογαριασμο ειναι μισθοδοσιας για να μην τον ανακατευεις για ευνόητους λογους prepaid visa/master και κανεις τη δουλεια σου χωρις προβληματα. Το e banking δεν εχει σχεση ειναι δωρεαν σε εξυπηρετει εκτος αν θελεις να πεις κατι αλλο..
stel106 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 μια ερωτηση και γω εχω λογαριασμο paypal απλα επειδη εληξε η καρτα για να γλιτωσω την ολη διαδικασια με paysafe μπορω να περασω χρηματα μεσα η μπα?
Hiddenite Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα πως φορτώνω το paypal balance από την συνδεδεμένη προπληρωμένη κάρτα μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα