mason Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 20 ευρώ παραπάνω έχει το g5 στο skroutz και ψάχνω για καινούριο κινητό.
ziaba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Ίδια τιμή στο skroutz και ψάχνω για καινούριο κινητό. το ροζ g5 είναι φτηνό σε ροζ θα το πάρεις
mason Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το ροζ g5 είναι φτηνό σε ροζ θα το πάρεις δεν έχω θέμα με το χρώμα. το πολύ πολύ το βάζω μια μαύρη θήκη.
2.1Ohm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδη τα ειχα και τα 2 το g5 σε ταχυτητα ειναι απλα οτι πιο γρηγορο εχω πιασει στα χερια μου! Μακραν κλτρο απο s6 αλλα δν μου αρεσε εμφανισιακα καθολου.. Εχει αν οχι την κλτρη απο τις κλτρες καμερες αλλα η αξιοπιστια τις LG ειναι αμφιλεγομενη!Εγω θα πηγαινα 1000000000% σε g5 αλλα δν ξερεις τι θα συμβει αυριο μεθαυριο με bootloop οθονη και αλλα προβληματα που δειχνουν να εχουν τα lg Κινητα!Στην θεση σου θα επερνας 1+3 η nexus 6p(το οποιο εχω τωρα) τουλαχιστον για το nexus ενα κλικ πισω σε ταχυτητα αλλα ξερεις τι περνεις.. Τωρα αμα σου φαινονται μεγαλα δν ξερω φιλε μου! 1
ziaba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 δεν έχω θέμα με το χρώμα. το πολύ πολύ το βάζω μια μαύρη θήκη. τότε χτυπά το g5 άπλα θα το πας σε κάνα πάπα να σ το διαβάσει μην πάθει τπτ γιατί αν γίνει καμία στραβή τον .... p.s. στα public τώρα παίζει το s6 στα 349€ 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το galaxy s6 συγνωμη αλλα κανονικα επρεπε να κοστιζει οσο και το g4,δηλαδη κατω απο 300ευρω. Καλα για το S6 edge ακομα χειροτερα δεν το σχολιαζω καν. Βασικα πραγματικα απορια το εχω γιατι ο κοσμος δεν κοιταζει σε αλλες εταιριες εκτως της Samsung. Nexus 6p και OnePlus3(αντε πες αυτο οκ αφου η αγορα ειναι απο εξωτερικο)ειναι καλυτερες συνολικα προτασεις απο το S6. 1
johnyboy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 γιατί το 1+ δεν το διαφημίζει η τηλεόραση για αυτό.το σαμ και το αιφον τα δείχνει και η τιβι και τα προτείνει και ο άσχετος πωλητής στο γερμανό το παμπλικ κλπ κλπ. 1
2.1Ohm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το galaxy s6 συγνωμη αλλα κανονικα επρεπε να κοστιζει οσο και το g4,δηλαδη κατω απο 300ευρω. Καλα για το S6 edge ακομα χειροτερα δεν το σχολιαζω καν. Βασικα πραγματικα απορια το εχω γιατι ο κοσμος δεν κοιταζει σε αλλες εταιριες εκτως της Samsung. Nexus 6p και OnePlus3(αντε πες αυτο οκ αφου η αγορα ειναι απο εξωτερικο)ειναι καλυτερες συνολικα προτασεις απο το S6. Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι μεγεθος οθονης! Πολλοι δν μπορουν σε τοσο μεγαλες αλλα αφου μπορεις 5.3 σιγουρας μπορεις 5.5! Τωρα τις 5.7 του νεξους οκ ειναι υπερβολη ακομα και εγω το πιστευω αλλα ειναι τοσο χορταστικη που απαξ και το δουλεψεις 1 βδομαδα μετα τα αλλα σου φαινονται απλα λιγα
GianniSM Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Αυστηρά μεταξύ των δύο εφόσον δεν υπήρχε το κακό προηγούμενο της LG αυτό θα πρότεινα. Από την άλλο τι να το κάνεις αν δεν δουλεύει;Και από μένα Nexus 6P ή 1+3
mason Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 τότε χτυπά το g5 άπλα θα το πας σε κάνα πάπα να σ το διαβάσει μην πάθει τπτ γιατί αν γίνει καμία στραβή τον .... p.s. στα public τώρα παίζει το s6 στα 349€ το τσίμπησα από τα Public το s6. 350 Ευρώ και έχω την καλυμμένη εγγύηση ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι skroutzομάγαζο 1
Mariosap Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το τσίμπησα από τα Public το s6. 350 Ευρώ και έχω την καλυμμένη εγγύηση ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι skroutzομάγαζο κοίτα μην ανοίγεις τέτοιες κουβέντες τέτοια ώρα όσο αφορά τα σκρουτζομαγαζα.. για μένα έκανες λάθος που πήρες το s6 και δεν το λέω ότι δεν υποστηρίζω την Sammy το είχα 2 φορές το s6 . με τα σημερινά δεδομένα υπαρχουν καλύτερες επιλογές όπως και να έχει καλορίζικο
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 G5... Κατοχος εδω και εναν μηνα και ειναι απλα σφαιρα. Οσες εφαρμογες και να εχεις ανοιχτες. Ουτε υπερθερμανσεις ουτε τιποτα ας εχει και quick charge 3. Θα μπορουσα να γραφω ωρα. Για καμερες,οθονη,ui κτλ.. Η μπαταρια με αρκετα σκληρη χρηση( youtube ,τραγουδια,σερφαρισμα) με βγαζει μια μερα. Ισως καποιες φορες χρειαστει να το φορτισω λιγο και πριν παω για υπνο. Αλλα με μιση ωρα φορτισης πιανει 83%(δοκιμασμενο). Και μην ακους τον ziaba με τα ροζακια του. Χρυσο... Τα σπαει το τσίμπησα από τα Public το s6. 350 Ευρώ και έχω την καλυμμένη εγγύηση ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι skroutzομάγαζο Wow... Τζαμπα η απαντηση... Για το περι εγγυησεως και σκρουτζομαγαζα πρεπει να ενημερωθεις περισσοτερο... 1
Fulgore Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το τσίμπησα από τα Public το s6. 350 Ευρώ και έχω την καλυμμένη εγγύηση ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι skroutzομάγαζο Τοτε για ποιο λογο ανοιξες θεμα αφου θα το επαιρνες το κινητο ηδη? Ελεος δηλαδη ουτε μια ωραια δεν περασε απο οταν ανοιξες το θεμα..... Και οπως αναφερθηκε παραπληροφορεις κιολας οσον αφορα τα σκρουτζομαγαζα. 2
ziaba Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 το τσίμπησα από τα Public το s6. 350 Ευρώ και έχω την καλυμμένη εγγύηση ότι είναι από Ελληνική αντιπροσωπεία και όχι skroutzομάγαζο πολύ καλά έκανες για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι και ακριβή συσκευή ενώ με το lg από σκρουτζ θα ήσουν στον αέρα
2.1Ohm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 πολύ καλά έκανες για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι και ακριβή συσκευή ενώ με το lg από σκρουτζ θα ήσουν στον αέρα Στον αέρα θα ήταν αλλά θα πετούσε στα σύννεφα!τώρα με S6 του χρόνου θα παραπονιέται γτ δν έχει update και σέρνεται το κινητό! Και μην αρχίσεις μα μου τα είχα και τα 2 τα τηλέφωνα μέρα με νύχτα μακράν το g5 κλτρο σε όλα κ μέχρι τώρα εκτός από το πορτακι του δν αναφέρθηκε πουθενά κανέναν άλλο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα