noobogadgetakias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησοερα σε ολους.μενω σε διοροφο σπιτι και εχω πολυ αδυναμο wifi.το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο.μπορω να βαλω και ενα επιπλεον ρουτερ που εχω στον πανω οροφο να υπαρχει για να εχω καλυτερο σημα;η δεν γινεται και θα εχω αποσυνδεσεις;
corsair04 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησοερα σε ολους.μενω σε διοροφο σπιτι και εχω πολυ αδυναμο wifi.το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο.μπορω να βαλω και ενα επιπλεον ρουτερ που εχω στον πανω οροφο να υπαρχει για να εχω καλυτερο σημα;η δεν γινεται και θα εχω αποσυνδεσεις; οι λύσεις που έχεις είναι οι εξής repeater πιάνει το σήμα και το ενισχύει (δεν το συνιστώ λύση ανάγκης αν και με ορισμένα μοντέλα είχα μείνει έκπληκτος και είχαν μόλις 15€) καλώδιο από την μια άκρη του μόντεμ σε ένα access point (οι ποιο καλή λύση) power line εφόσον τα σπίτια ανήκουν στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ και ίδια φάση χρησιμοποιείς το δίκτυο του ρεύματος και μεταφέρεις το ίντερνετ δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο router στην ιδiα τηλεφωνική γραμμή ως access point ναι (λύση δυο)
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Το δευτερο ρουτερ δεν μπορει να δουλεψει σαν ρουτερ. Μονο σαν repeater αν το υποστηριζει. Καλυτερα δωσε 25€ και παρε ενα tp-link
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Option 3 του corsair04 εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις και το έλυσες..ενσύρματα και ασύρματα.
noobogadgetakias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ασ πουμε οτι παω στην λυση τοτ του tp link...ποιο ειναι αυτούς οου υα μ κανει την δουλεια και πως ακριβως θα το συνδεσω;το μονο που με ενδιαφερει ειναι απλα να εχω αξιοπρεπες σημα στο πανω σπιτι.
johnmegarythmos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 οι λύσεις που έχεις είναι οι εξής repeater πιάνει το σήμα και το ενισχύει (δεν το συνιστώ λύση ανάγκης αν και με ορισμένα μοντέλα είχα μείνει έκπληκτος και είχαν μόλις 15€) καλώδιο από την μια άκρη του μόντεμ σε ένα access point (οι ποιο καλή λύση) power line εφόσον τα σπίτια ανήκουν στο ίδιο ρολόι της ΔΕΗ και ίδια φάση χρησιμοποιείς το δίκτυο του ρεύματος και μεταφέρεις το ίντερνετ δεν μπορείς να βάλεις δεύτερο router στην ιδiα τηλεφωνική γραμμή ως access point ναι (λύση δυο) με τι μοντελ repeater εχεις μεινει εκπληκτος; εχω ενα tenda και συχνα θελει επανεκκινηση! και τελικα το συνδεσα με καλωδιο ethernet και δεν εχω κανενα θεμα!. βεβαια επειδη δεν ειναι ευκολο να κανεις τρυπα για να περασεις καλωδιο για αυτο σκεφτομαι το repeater να παρει ασυρματα και μετα να δωσει με καλωδιο ή να μπορεσω να δωσω σε ενα wifi και μετα να βαλω αλλο ενα ασυρματο repeater! .
corsair04 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 με τι μοντελ repeater εχεις μεινει εκπληκτος; εχω ενα tenda και συχνα θελει επανεκκινηση! και τελικα το συνδεσα με καλωδιο ethernet και δεν εχω κανενα θεμα!. βεβαια επειδη δεν ειναι ευκολο να κανεις τρυπα για να περασεις καλωδιο για αυτο σκεφτομαι το repeater να παρει ασυρματα και μετα να δωσει με καλωδιο ή να μπορεσω να δωσω σε ενα wifi και μετα να βαλω αλλο ενα ασυρματο repeater! . επειδή έχω δοκιμάσει άπειρα repeater ακόμα και σε ακριβά μοντέλα δεν είχα μείνει απολυτά ευχαριστημένος αλλά με αυτο δεν είχα τέτοια προβλήματα μέχρι στιγμής έχω πάρει 3 και όλοι είναι ευχαριστημένοι σε οποίον το συνέστησα και πολύ εύκολο σετάρισμα
panos- Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Υπόψιν η γρήγορη εγκατάσταση συνήθως δεν ταιριάζει με τα ZTE. Επίσης με Repeater μπορεί να χάνεις λιγάκι σε ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ασ πουμε οτι παω στην λυση τοτ του tp link...ποιο ειναι αυτούς οου υα μ κανει την δουλεια και πως ακριβως θα το συνδεσω;το μονο που με ενδιαφερει ειναι απλα να εχω αξιοπρεπες σημα στο πανω σπιτι. ωραιο repeater ειναι το 801Nd της tp link.αν το βαλεις σε Repeater χανεις σε ταχυτητα.αν ριξεις καλωδιο ethernet μπορεις να το βαλεις σαν access point Που θα παιξει χωρις απωλειες to zte ειναι για πεταμα και εχω δει πολλα ατομα να κανουν παραπονα οτι διαφορα Repeater δεν παιζουν με αυτο. Το δευτερο ρουτερ δεν μπορει να δουλεψει σαν ρουτερ. Μονο σαν repeater αν το υποστηριζει. Καλυτερα δωσε 25€ και παρε ενα tp-link ελαχιστα adsl router μπορουν να παιξουν σαν repeater και συνηθως παιζουν σαν wds που ειναι πολυ παραξενο και που πρεπει να γινει και απο τις 2 πλευρες (και στα 2 adsl router)και με αρκετους περιορισμους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα