papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Φλωρινιώτισσα αυτή κι εσύ από Λέσβο; Δεν είναι λίγο δύσκολο με τόση απόσταση; Μμμ, περίπου. Εμένα αν με ψάξεις θα βρεις από που είμαι...
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 όχι ρε φίλε.. εσύ 40 το πιπινάκι 22 με 25... μακροπόθεσμα δεν καταλήγουν καπου αυτά... καπου εδώ άποτε υπήρχε ένα thread για διαφορά ηλικίας 15 έτη... Κι εγώ πετυχαινω ωραίους γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς στο νοσοκομειο αλλά όχι να τους ερωτευτω κιόλας (μόνο οφθαλμολουτρο). Αν είσαι σαραντάρης μαντραχαλος και "ερωτευτηκες" την εικοσαρα δίπλα, έχεις πρόβλημα και να το ψαξεις. Αν έννοεις ότι απλά γουσταρεις, λυπησου τουλάχιστον τον άρρωστο πατέρα και μην τον στειλεις πριν την ώρα του. Εκτός και αν σου την πέφτει ή κορασίδα όπου αλλάζει το πράγμα. Πάντως με τον μπαμπά κοντά πρέπει να είστε ηλικιακά. Ελπίζω να μην του φέρνεις κιόλας. Τυχερό 40χρονο αγόρι.Είμαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά. Για την κοπέλα έχω αμφιβολίες.Αλλά δεν σε νοιάζει.Αρκεί να θέλει ο ένας από τους δυο. Που το πρόβλημα και βγάζετε τέτοιο κομπλεξ και οπισοδρομικότητα?Και εσεις θα φτάσετε κάποτε τα 40-45 . 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Που να σε ψάξω; Να έρθω στο Ιπποκράτειο; 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αφήστε τον άνθρωπο να χαρεί τον έρωτα με κάτι που του έτυχε 1
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Που το πρόβλημα ρε πούστη μου και βγάζετε τέτοιο κομπλεξ και οπισοδρομικότητα?Και εσεις θα φτάσετε κάποτε τα 40-45 .Ξέρετε όποιοι μιλούν άσχημα για τους άλλους η ζωή τα φέρνει πολύ άσχημα και απότομα και με τραγικές συνέπειες Ντάξει σε λίγο θα μας πεις οτι αν τσάκωνες κανένα 40 άρη πιπινολάγνο να πασπατεύει την 20 χρονη κορούλα σου θα του έλεγες και μπράβο.
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Που να σε ψάξω; Να έρθω στο Ιπποκράτειο; Άντε μη σε κουράζω, Σαμοθράκη. Αφήστε τον άνθρωπο να χαρεί τον έρωτα με κάτι που του έτυχε Άστους να λένε, εγώ μόλις βγούνε από το νοσοκομείο θα της πω τα λεπτά μου αισθήματα κι ο Θεός βοηθός, τουλάχιστον να μην έχω να λέω ότι δεν το δοκίμασα. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ντάξει σε λίγο θα μας πεις οτι αν τσάκωνες κανένα 40 άρη πιπινολάγνο να πασπατεύει την 20 χρονη κορούλα σου θα του έλεγες και μπράβο. Ανω τον 18 είναι η κοπέλα .Δεν βλέπω κάτι παράνομο
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γρουσούζη, θα πέθανε ο πατέρας της.......
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Και 17 με 67 δεν είναι παράνομο. Τι προσπαθείς να μας πεις;
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Την προηγούμενη βδομάδα νοσηλεύτηκα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για μια θεραπεία, προτελευταία βραδιά φέρανε στο διπλανό κρεβάτι έναν κύριο. Ήταν φορτωμένος παθήσεις, το επόμενο πρωί θα έκανε χειρουργείο, δεν έκανε γιατί βρήκαν ότι είχε ίωση. Τον άφησα μέσα, έγινε σήμερα. Στο θέμα, τώρα. Τον συνόδευε η κόρη του 20-22, το πολύ 25 χρονών. Την συμπάθησα, την λυπήθηκα. Ήρθαμε κοντά στην υπόλοιπη μιάμιση μέρα που ήμουν εκεί. Μέχρι εκεί καλά. Όταν έφυγα κατάλαβα οτιδήποτε δεν ήταν μόνο συμπάθεια, αλλά γερό δάγκωμα λαμαρίνας. Επικοινωνούμε φαίνεται να με έχει συμπαθήσει κι αυτή. Για καλή/κακή μου τύχη μια κυρία την είχε ρωτήσει αν είναι αρραβωνιασμένη ή παντρεμένη κι απάντησε κατηγορηματικά ελεύθερη. Υπάρχουν κάποια αγκαθάκια, τύπου τριανταφυλλιάς, η ηλικία, εγώ είμαι 40 και η απόσταση εγώ σε νησί των ανατολικών συνόρων κι εκείνη στα βορειοδυτικά σύνορα. Θέλω την γνώμη σας. Να δοκιμάσω την τύχη μου; Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε; Πως επικοινωνείτε ζητησες κινητο ρε μπαγασα?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Και 17 με 67 δεν είναι παράνομο. Τι προσπαθείς να μας πεις; Σωστά .Οπότε ο πατέρας της πρέπει να συμβιβαστεί με την κατάσταση και άμα δε του αρέσει δεν μας νοιάζει καθόλου.Αφού είναι νόμιμο
papresa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Πως επικοινωνείτε ζητησες κινητο ρε μπαγασα? Ε φυσικά εννοείτε. Στα νοσοκομεία γίνονται οι καλύτερες φιλίες. Τώρα και έρωτες. Το ζήτησα για να ρωτάω για τον πατέρα της. 1
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρα δν βλεπω κατι μεμπτο. Αν γουσταρουν και οι δυο που το θεμα. Εναν μπεο θα δωσει, κλαιν. Εμπαινε, Ιμπραημ!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις