Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εστειλα προχθες ενα φακελο σε ασφαλιστικο ταμειο με την ενδειξη να παραδοθει στο ταδε νομα , ταδε οροφο και ταδε γραφειο . Η παραδοση εγινε αλλα ο παραληπτης ηταν αλλο ονομα και φανηκε απο την ιστοσελιδα τους με αναζητηση που εκανα με τον αριθμο αποστολης.!!! Εχουν το δικαιωμα να κανουν κατι τετοιο απο την στιγμη που ο φακελεος μπορει να περιειχε εγγραφα με εμπιστευτικα προσωπικα στοιχεια ? Η αποστολη εγινε με elta courier. Ευχαριστω.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ε καμιά φορά γίνεται...τυπικά είναι λάθος αλλά αν του είπε ο άλλος οκ θα το δώσω εγώ, κάπου πετάχτηκε το πιθανότερο είναι να τον αφήσει ο κούριερ. Πιστεύω θα σου έχει τύχει κι εσένα στη δουλειά
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν συνεργαζομαστε με courier στη δουλεια και η αποστολη ηταν προσωπικη . Ειναι παρανομο αυτο που εκανε ο ταχυμεταφορεας ?
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι δεν συνεργαζομαστε με courier στη δουλεια και η αποστολη ηταν προσωπικη . Ειναι παρανομο αυτο που εκανε ο ταχυμεταφορεας ? Χωρίς να είμαι νομικός ή κάτι τέτοιο, νομίζω ότι μπορείς να το κυνηγήσεις αν είναι τόσο σημαντικό. Γίνεται άτυπα πάντως, δεν ξέρω αν τους καλύπτει κάτι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ο paredwse να μας ...διαφωτισει . 1
soteras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά δεν πρέπει να γίνετε αλλά για ευκολία πολλές φορές μπορεί να πεταχτεί ο ταδε συναδελφος και να πει αα θα το πάρω εγώ και ο κουριερ το αφήνει γιατι δεν θέλει να κάνει άλλα δρομολόγια.'Εχω παραλάβει άπειρα γράμματα συστημένα που ήταν να δοθούν σε άλλον εγώ.Νομίζω μπορείς να το κυνηγήσεις καθώς άμα ο φάκελος είχε απόρρητα αρχεία ή ότι άλλο που δεν θα ήθελες να δει κάποιος συνάδελφος.Παντως ο κανόνας είναι χτυπαμε κουδουνακι κυριε ταδε εχετε συστημενο να δω ταυτοτητα παρακαλω για να το παραλαβετε οκ υπογραφτε και γεια σας.Βέβαια αυτοί στα ελτά ξέρουν ότι άτυπα οι ταχυδρόμοι προκειμένου να μην κάνουν ξανά το τάδε δρομολόγιο είναι ικανόι να υπογράψουν και οι ιδιοι και να το βάλουν στο κουτί. Παντως τυπωσε την αναφορα αποστολης να την εχεις καθως μπορει να μην μενει πολυ στο συστημα και οταν μπει ο paredwse και μας δωσει τα φωτα του βλεπεις τι κανεις 2
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εφ οσον ειναι δημοσια υπηρεσια μπορει να παραλάβει οποιος βρίσκετε εκεινη την ωρα στο τμημα που αναφέρετε στον φακελο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εφ οσον ειναι δημοσια υπηρεσια μπορει να παραλάβει οποιος βρίσκετε εκεινη την ωρα στο τμημα που αναφέρετε στον φακελο. Οταν ο φακλελος αναφερει ονομα , γαρφειο κλπ μπορει ο courier απλα να αφησει ειδοποιηση να παει να το παρει απο καποιο γραφειο τους . Το οτι ειναι δημοσια σε εισαγωγικα υπηρεσια δεν σημειναι απαραιτητα οτι ο φακελος περιεχει εγγραφα που την αφορουν. Ο φακελος δεν ανεφερε τμημα γενικα αλλα ονομα και γαρφειο παραληπτη .
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν αφορουν την υπηρεσια επρεπε να τα στειλεις σπιτι του Πχ Αν γραφεις ικα καλλιθεας, τμημα εσοδων, γραφειο 12, υπ' οψιν κου ταδε, χαιρετίσματα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν αφορουν την υπηρεσια επρεπε να τα στειλεις σπιτι του Πχ Αν γραφεις ικα καλλιθεας, τμημα εσοδων, γραφειο 12, υπ' οψιν κου ταδε, χαιρετίσματα. Ισως εχεις δικιο αλλα εχω αμφιβολιες ... Αν δεν εγραφα υπ οψιν ταδε τοτε σωστα θα το εδιναν σε οποιον εβρισκαν.
paylidis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Γιαννη κατα κανονα στις δημ υπηρεσίες τα αφήνουν όλα στο πρωτοκολλο. Δεν ειναι δυνατόν να μπει ο κουριερ να ψαχνει τον καθε υπαλληλο σε μια υπηρεσία με 200 άτομα. Σε καθε περιπτωση επισης θα πρέπει τα εγγραφα σου να παρουν αρ. πρωτ. οποτε και παλι δε γινεται ο υπαλληλος να τα παραλαβει και να τα πηγαινει για αρ. πρωτ.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τι αριθμο προτοκολου κλπ, καθε εγγραφο-δεμα-φακελος-αντικειμενο που περνά την εισοδο δημόσιας υπηρεσίας ανήκει στην υπηρεσία αυτη, για να καταλάβεις τον φακελο μπορεί να τον παραλάβει και να τον ανοίξει κιόλας ακομα και ο σεκιουριτας του κτιρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα