Markusboy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν θα τα γράψω για ενημέρωση των συνforumιτών . Θέλοντας να ανανεώσω το hosting του site μου έπεσα πάνω στη web.com .Διαφημίζεται κιόλας στη τηλεόραση της Αμερικής όπως αναφέρουν. Προσφορά λέει 0.5 δολάρια το μήνα με host και domain δωρεάν. Ωραία λέω κάνω εγγραφή βάζω την προπληρωμένη γίνεται η χρέωση και περιμένω το mail με τους κωδικούς πρόσβασης να ξεκινήσω . Καμιά ώρα μετά τίποτα .Μπαίνω στο web bank να δω ότι η χρέωση έχει γίνει κανονικά αλλά έχει μπει ως έγκριση πληρωμών.Με ζώνουν τα φίδια και ψάχνω το site τους όπου λέει ότι σε αυτή τη προσφορά η χρέωση γίνεται ανά μήνα και σε δεσμεύει για 1 χρόνο με την τιμή το δεύτερο μήνα και μετά στα 13.90 δολάρια (με αυτή τη τιμή έμενα και godady) . Τους @8%*^%$& σκέφτομαι τα κατάφεραν και με έπιασαν κότσο,και το μαιλ με τους κωδικούς άφαντο ακόμα .Πατάω support να στείλω mail με βρισίδια μπας και ανεβάσω ξανά το site τουλάχιστον. Άλλη έκπληξη εκεί μόνο τηλέφωνο έχουν για αυτή τη δουλειά . Τι να κάνω... πατάω από gmail το τηλέφωνο τους και μετά από 20 λεπτά αναμονή απαντάει μια κοπελίτσα τις λέω το πρόβλημα μου λέει περιμένετε να σας συνδέσω με άλλον . 2 λεπτά αναμονή ακόμα και ο τύπος δεν ήταν αρμόδιος για την ακύρωση που εν το μεταξύ ζήτησα και με στέλνει σε 3ον ο οποίος μου ζητάει ευτυχώς τηλέφωνο για να με καλέσει το αρμόδιο τμήμα . Σύνολο 35 λεπτα της ώρας,χωρίς να κάνω τη δουλειά μου ουσιαστικά και η εγχώρια εξυπηρέτηση ξαφνικά φαντάζει σούπερ ουαου. Μετά από 10 λεπτά με καλούν και χωρίς μα και μου, μου ακυρώνει το λογαριασμό. Φυσικά τα 0.5 λεπτά δε τα πείρα πίσω αλλά μου έστειλαν και την επιβεβαίωση στο μαιλ ότι ακυρώθηκε. Να ρωτήσω τώρα αυτό που με καίει 1. Η κλίση ήταν ουσιαστικά voip σε σταθερό Αμερικής. Η google έγραφε ότι είναι δωρεάν και δεν είχα καν βάλει λεφτά ποτέ μου μέσα εκεί για κλήσεις.Λογικά θα ζήταγε να βάλω και δε θα με άφηνε να μιλήσω.Οπότε ήταν όντως δωρεάν αυτά τα 35 λεπτά ή τα πέρασε με κάποιο τρόπο μεσώ οτε και θα πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου τέλος του μήνα ? 2. Με κάλεσε η τράπεζα για λογούς ασφαλείας λίγο μετά που μπήκα στο webbank για να δουν λέει αν την έκανα εγώ τη συναλλαγή μόνο αυτό και το έκλεισαν να ανησυχώ για κάτι? Να ακυρώσω την προπληρωμένη αύριο? Συγνώμη για το σεντόνι . Παρακαλώ όποιος ξέρει ή έχει εμπειρία από κάτι αντίστοιχο ας απαντήσει στις ερωτήσεις , και μακριά από τέτοιες εταιρίες με χαμηλές τιμές ...
kostasSTi Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 1) Σε voip δεν έχεις χρέωση, οπότε μην ανησυχείς. 2) Η τράπεζα σε καλεσε γιατί είδε περίεργη χρέωση από την άλλη άκρη του κόσμου. Το ίδιο θα κάνει πάλι αν χρειαστεί, οπότε παλι μην ανησυχείς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα