Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Στο τελος του μηνα λογικα θα αγορασω το P9 Lite και το εχω βρεί στα 230 ευρω απο εδω: https://www.kaizerstore.gr/huawei-p9-lite-dual-black-eu . Μπορω να το βρω και φτηνοτερα απο αλλα καταστηματα για αυτο ο μονος λογος που ψηνω το Kaizer Store ειναι αυτο που λεει για ασφαλιση του κινητου. Δηλαδη για 25 ευρω παραπανω εχεις ασφαλεια κλοπης, ληστειας και σπασιματος της οθονης για 2 χρονια. Το εχει δοκιμασει κανεις? Είναι legit? Ειναι οντως μονο 25 ευρω ή θα μου ζητανε κι αλλα μετα. Γενικοτερα εχω ενα θεμα γιατι και στην περιοχη που μενω και εκει που δουλευω εχουν γινει πολλες ληστειες τωρα τελευταια και θελω να ειμαι καλυμμενος αν γινεται.

Thanks in advance!!

Δημοσ.

Ειναι οντως 25 ευρο...το κλοπης και ληστειας ειναι σαφες...Το σπασιμο οθονη το χω ξαναακουσει αλλα εχω επιφυλαξεις!Δηλαδη αν σου πεσει στο σπιτι κατω και σπασει η οθονη στην αλλαζουν τσαμπε?Η αν σπασει μονο το digitizer?Γενικα κανε το αν θες αλλα ζητα κατι που να αναγραφει με λεπτομερειες το τι σου δινουν.Κατι τυπου συμβολαιο!

Δημοσ.

ΑΠλα μου ακουγεται too good to be true. Για την οθονη δεν ανησυχω πολυ γιατι ουτε μου πεφτει συχνα το κινητο και αλλωστε θα του βαλω αμεσως tempered glass.

Δημοσ.

Αν το θες για την ληστεια κλοπη νμζ εισαι κομπλε και τα αξιζει τα 25 ευρο!Φανταζομαι οτι θα θελουν το πολυ πολυ ενα χαρτι απο την μυνηση κατα ανγωστων απο την αστυνομια για να το αποδειξεις και δεν θα σε μπλεξουν αλλιως,αλλα ρωτα το καλου κακου!

Δημοσ.

Αυτό με το σπάσιμο οθόνης είναι λίγο περίεργο

Πρέπει να αναγράφει αναλυτικά τι καλυπτει σε περίπτωση θραύσης

Πάντως αν είναι οκ να σ κάνουν πλήρης αλλαγή με 25€ αν σπάσει είναι πολύ καλο.

• Like 1
Δημοσ.

μην μπλεξεις... στο βγαζουν ανετα εκτος με την καραμελα υγρασια...

Τι εννοεις?

Αν το θες για την ληστεια κλοπη νμζ εισαι κομπλε και τα αξιζει τα 25 ευρο!Φανταζομαι οτι θα θελουν το πολυ πολυ ενα χαρτι απο την μυνηση κατα ανγωστων απο την αστυνομια για να το αποδειξεις και δεν θα σε μπλεξουν αλλιως,αλλα ρωτα το καλου κακου!

Ναι διαβασα τους ορους και λεει οτι αρκει χαρτι απο την αστυνομια σε περιπτωση ληστειας

Αυτό με το σπάσιμο οθόνης είναι λίγο περίεργο

Πρέπει να αναγράφει αναλυτικά τι καλυπτει σε περίπτωση θραύσης

Πάντως αν είναι οκ να σ κάνουν πλήρης αλλαγή με 25€ αν σπάσει είναι πολύ καλο.

Η απορια μου ειναι αν ειναι οντως μονο 25 ευρω ή αν υπαρχει επιπλεον κοστος. Για αυτο ψαχνω και καποιον που να το εχει δοκιμασει γιατι δεν ειναι κατι που βλεπεις καθε μερα και δεν το εχουν αλλα καταστηματα. Δηλαδη ειμαι σε φαση "what's the catch?"

Δημοσ.

Για αυτο σ λεω μην διαβαζεις μονο τους ορους κ πας ετσι...ζητα επεξηγησεις και κατι σαν συμβολαιο που να αναφερει ρητα...Οτι ολη η αλλαγη (δηλ. κοστος εργασιας και ανταλακτικων) κοστιζει 25 ευρο ας πουμε και οχι μονο το digitizer αλλα και το εσωτερικο τμημα...Η μονο το digitizer αλλα να στο πουν να το καταλαβεις!

Εγω εχω 2 φιλους που πηραν το p8 lite πριν κανα 6μηνο και ενας πριν κανα μηνα το p9 lite απο το ιδιο καταστημα και το σκεφτοντουσαν να το κανουν ο ενας δεν το κανε ο αλλος νμζ ειπε klein θα το κανω αλλα δεν το ψαξε καθολου...

Δημοσ.

Η οποία μύνηση κοστίζει 100 ευρώ.

Παίρνει καινούριο κινητό έτσι, στην κατηγορία τιμής που είναι το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Πάντως φίλος ασφάλισε το S7 Εdge του στα Public (~80€), και έτυχε να σπάσει η οθόνη από τούμπα που έφαγε.
Του την άλλαξαν τζάμπα. Και η ασφάλεια εκεί πάει αναλογικά με το κόστος της συσκευής. Μία κοπέλα που γνωρίζω ας πούμε πλήρωσε 20-30 ευρώ την ίδια ασφάλεια για κινητό αξίας ~200€ από τα public πάντα.

Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και στο Kaizer, αλλά ας ρωτήσει ο φίλος καλού κακού.

Δημοσ.

κατα αγνωστων?τσαμπα ειναι φιλε μου...απλα πας στην αστυνομια δηλωνεις την κλοπη τι σ πηραν τι οχι και τελος.Σου λενε κ αυτοι οτι δεν θα βγει τπτ τους λες το ξερω και τελος.Ειναι για το τυπικο των πραγματων και για να αποδειξεις σε καποιον οτι σε κλεψαν απο την βεβαιωση που θα σ δωσει η αστυνομια.2 φορες εχω κανει για σπιτι

• Moderators
Δημοσ.

Στη μυνηση κατα αγνωστου (σε περιπτωση κλοπης) δεν πληρωνεις τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ηξερα οτι εχει και το public ασφαλιση. Θενκς γκαις, θα τους στειλω ενα mail να ρωτησω λεπτομερειες πριν παραγγειλω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...