Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα σχετικά άρθρα στο farum και βλέπω ότι προτείνετε τα moto g3 (2g ram), moto x, samsung galaxy j5. Τελικά ποιο από αυτά να επιλέξω;

Μήπως υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση στα ίδια χρήματα;

και γιατί στο σκρούτζ το j5 ξεχωρίζει τι παραπάνω έχει;

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Διάβασα σχετικά άρθρα στο farum και βλέπω ότι προτείνετε τα moto g3 (2g ram), moto x, samsung galaxy j5. Τελικά ποιο από αυτά να επιλέξω;

Μήπως υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση στα ίδια χρήματα;

και γιατί στο σκρούτζ το j5 ξεχωρίζει τι παραπάνω έχει;

Δες Redmi note 3 pro ;)

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Gold-362396.html?source=ShareAsale

• Like 2
Δημοσ.

To moto Χ είναι σχετικα παλιό αν και εξαιρετικό ακομα και τώρα δεν νομιζω οτι θα πάρει αναβαθμισεις (αν δεν σε χαλάει που θα μείνει στο ΜΜ και δεν έχει sd τοτε είναι πολύ καλη πρόταση ). Το Moto g3 είναι κλασσική αξία θα πάρει αναβάθμιση έχει ικανοποιητική οθόνη ,πολυ καλη κάμερα έχω την εκδοση με το 1gb ram και είμαι ικανοποιημένος 1 χρόνο τώρα και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω . Για το j5 δεν έχω άποψη ξέρω οτι η samsung δεν το έχει και πολύ με τις αναβαθμισεις στα modrange κινητά της, δηλαδη τα ψιλοπαραταει . Θέμα γουστου στην τελική οποίο και να διαλέξεις ικανοποιημένος θα μείνεις .

Δημοσ.

To moto Χ είναι σχετικα παλιό αν και εξαιρετικό ακομα και τώρα δεν νομιζω οτι θα πάρει αναβαθμισεις (αν δεν σε χαλάει που θα μείνει στο ΜΜ και δεν έχει sd τοτε είναι πολύ καλη πρόταση ). Το Moto g3 είναι κλασσική αξία θα πάρει αναβάθμιση έχει ικανοποιητική οθόνη ,πολυ καλη κάμερα έχω την εκδοση με το 1gb ram και είμαι ικανοποιημένος 1 χρόνο τώρα και δεν σκέφτομαι να το αλλάξω . Για το j5 δεν έχω άποψη ξέρω οτι η samsung δεν το έχει και πολύ με τις αναβαθμισεις στα modrange κινητά της, δηλαδη τα ψιλοπαραταει . Θέμα γουστου στην τελική οποίο και να διαλέξεις ικανοποιημένος θα μείνεις .

Γιατί έχεις ελπίδες ότι θα αναβαθμίστει το j5 σε nougat? Χαχαχαχα καλό!

Άμα μπορείς να αναιβεις λίγο και να πας σε moto x2nd ή κλτρη επιλογή που μπορείς να κάνεις από Ελλάδα ! Από κινα το Xiaomi Redmi note 3 pro! Είναι κρίμα για 10-20€ να συμβιβαστεις τόσο πολύ πάντως να ξέρεις αξίζει να περιμένετε λίγο καιρό να τα μαζέψεις

Δημοσ.

Ή εάν σε απασχολεί η 800άρα, αν έχεις σύνδεση Wind, έχει το Geekbuying μόνο βλέπω στο Kimovil για το Xiaomi Redmi 3, στα 134€ από Κίνα και στα 153€ από Ισπανία, οπότε σου έρχεται και άμεσα χωρίς τελωνείο -> http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-international

Δημοσ.

Καταρχάς το greekbuying είναι αξιόλογο μαγαζί, ύστερα αν πάθει τίποτα θα πρέπει να το στείλω πάλι πίσω για servise;

Τέλος επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με όλα αυτά από την Κίνα θα ήθελα να μου προτείνεται και κάποιο από την Ελλάδα 

Από ότι βλέπω το moto x προτείνετε (όμως δεν θα είναι πρόβλημα που δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω);

Δημοσ.

το θέμα είναι να μην χρειαστείς καν σερβις, αν το χρειαστείς άστα να πάνε είτε είναι εδώ είτε στο φεγγάρι το ίδιο πράγμα είναι.Τα xiaomi ευτυχώς είναι σκυλιά του πολέμου.

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχάς το greekbuying είναι αξιόλογο μαγαζί, ύστερα αν πάθει τίποτα θα πρέπει να το στείλω πάλι πίσω για servise;

Τέλος επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με όλα αυτά από την Κίνα θα ήθελα να μου προτείνεται και κάποιο από την Ελλάδα 

Από ότι βλέπω το moto x προτείνετε (όμως δεν θα είναι πρόβλημα που δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις όπως έγραψε κάποιος πιο πάνω);

Απ' όσο ξέρω αξιόπιστο μαγαζί είναι. Μάλιστα δίπλα στο φόρουμ της Xiaomi, όλοι όσοι θέλουν να πάρουν με την 800άρα συχνότητα, από το geekbuying βλέπω ότι αγοράζουν και δεν έχουν αναφέρει κάτι. Τώρα για να χαλάσουν, ναι πάει πίσω Κίνα, αλλά γενικώς τα xiaomi είναι σκυλιά! Έχω δύο και δεν έχουν πάθει τίποτα!

Δημοσ.

1)Η 800 αρα που αναφέρεις τι είναι;

2) Άρα το xiaomi δεν έχει εγγύηση γιατί αν χαλάσει θα πληρώσεις λιγότερα να το φτιάξεις μόνος σου από το να το στείλεις πίσω,

ενώ  αν χαλάσει το motorola το στέλνω πίσω στο μαγαζί και όλα οκ έτσι δεν είναι;

3) Από Ελληνικά μαγαζιά ποια είναι η καλύτερη πρόταση; 

Δημοσ.

1)Η 800 αρα που αναφέρεις τι είναι;

2) Άρα το xiaomi δεν έχει εγγύηση γιατί αν χαλάσει θα πληρώσεις λιγότερα να το φτιάξεις μόνος σου από το να το στείλεις πίσω,

ενώ  αν χαλάσει το motorola το στέλνω πίσω στο μαγαζί και όλα οκ έτσι δεν είναι;

3) Από Ελληνικά μαγαζιά ποια είναι η καλύτερη πρόταση; 

1. Η συχνότητα που έχει η wind το 4G της

2. Ή 6 ή 8€ κάνει να στείλεις συστημένο το κινητό Κίνα, δες το και στο site των ΕΛΤΑ.

3. Από Ελλάδα, σίγουρα η πρόταση που θα βρεις θα είναι με υποδιέστερα χαρακτηριστικά στα ίδια λεφτά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...