2.1Ohm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2016 σου φαίνεται Μην το πάρεις τότε! Άμα σκασεις 400€ για κινητό και το πετας δεξιά κ αριστερά μαγκια σου εγώ θέλω να δίνω αξία στα πράγματα μου και να τα προσέχω οπότε απλά δν με νοιάζει
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 μην νομίζεις ότι το 6p θα πάρει περισσότερες αναβαθμίσεις μιας και έχουν 1,5 χρόνο διάφορα 7 μηνες διαφορα εχουν Σεπτεμβριος 2015 το nexus και Απριλιος 2016 το g5
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να μην ανοιξω αλλο θεμα. Τελικα ακυρο το g5 που θα επερνα, μου εκατσε ανταλλαγή το xiaomi note 3 pro με nexus 6p σχεδον καινουριο με εγγυηση(αποδειξη) 3 μηνων και κανα κατοστάρικο απο πανω. Αξίζει η μετάβαση?
2.1Ohm Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Από την στιγμή που έχεις Redmi note 3 είναι άψογο κινητό δν έχεις καν λόγο να το αλλάξεις ότι κανείς στο ένα θα κανείς και στο άλλο! Ξέρω και εγώ είμαι πορομενος με αυτά και θα το έκανα! Από καθαρά άποψη αξίας ναι κάντο! Από άποψη χρήσης όχι δν υπάρχει λόγος! Κ εγώ αυτό έκανα το είχα το κινητό και τώρα έχω Nexus αλλά θεωρώ τον εαυτό μου προβληματικό στα ίσα!
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για να σου πω την αλήθεια δεν ειμαι ευχαριστημένος απο το xiaomi. Απο την αλλη το 6p με φοβίζει σαν μέγεθος. Το εχω πιάσει στα χερια μου αλλα σε μαγαζι μεσα για λιγο. Ασε που εχω κολλήσει κι εγω το μικρόβιο. Μεσα σε ενα χρόνο 3 κινητα. Αυτο το τέταρτο
GianniSM Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για να σου πω την αλήθεια δεν ειμαι ευχαριστημένος απο το xiaomi. Απο την αλλη το 6p με φοβίζει σαν μέγεθος. Το εχω πιάσει στα χερια μου αλλα σε μαγαζι μεσα για λιγο. Ασε που εχω κολλήσει κι εγω το μικρόβιο. Μεσα σε ενα χρόνο 3 κινητα. Αυτο το τέταρτο Το μέγεθος είναι όντως θέμα, από το G3 σε αυτό στην αρχή μου φάνηκε κάπως, αλλά συνηθίζεται μην σε απασχολεί.
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Το μέγεθος είναι όντως θέμα, από το G3 σε αυτό στην αρχή μου φάνηκε κάπως, αλλά συνηθίζεται μην σε απασχολεί.Το κακο ειναι οτι ειμαι οδηγος σε αστικο. Εκει ειναι να το συνηθίσω. Αλλα εχω και το flex 2, αν δω τα ζόρια παιρνω αυτο
mahone1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις και μια αλλη επιλογη να πας σε xiaomi mi5 στα 286 ευρω με τουμπανοχαρακτιριστικα ασχετο που σπαει σαν κοβρετα αλλα τουλαχιστον ειναι κ πιο φθηνο.
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις και μια αλλη επιλογη να πας σε xiaomi mi5 στα 286 ευρω με τουμπανοχαρακτιριστικα ασχετο που σπαει σαν κοβρετα αλλα τουλαχιστον ειναι κ πιο φθηνο.Ετυχε αυτη η ανταλλαγή γιαυτο ρωταω για το συγκεκριμένο κινητο. Αν ειναι να δωσω το xiaomi οπως γραφω και πιο πανω θα επερνα g5
vchristod84 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ετυχε αυτη η ανταλλαγή γιαυτο ρωταω για το συγκεκριμένο κινητο. Αν ειναι να δωσω το xiaomi οπως γραφω και πιο πανω θα επερνα g5Αν θες απλά να αλλάξεις κινητό, καν'το, αλλιώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να δώσεις το xiaomi
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οι λογοι που θελω να το αλλαξω ειναι: Καλυτερη καμερα Λογισμικό, το νεξους κανει μονο του update και περνει μεχρι 7, το χιαομι τα κανεις ολα χειροκινητα. Εγγύηση Λιγο πιο γρήγορο Εχω δικιο σαυτα που λεω?
msdx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Έχει και καλύτερα ηχεία το 6p . Ναι σωστά τα έχεις σκεφτεί.Να ελέγξεις αν η συσκευή που σου δίνουν αν έχει burn in.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα