Προς το περιεχόμενο

Aγορα Iphone SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Η αληθεια ειναι οτι είμαι χωρις κινητο εδω κ 1 εβδομαδα γιατι το s3 μου με εγκατέλειψε..σκέφτομαι να αγορασω το iphone se γιατι: 

-1ον μαρεσει εμφανισιακά(ναι ειμαι απάυτους που μετα το 5s δεν μαρεσε κανενα Iphone)

-2ον η πρωτη μου εμπειρια με ios  ηταν πριν 2 χρονια με ενα ipad που αγορασα κ ομολογω οτι μετα απο 2 χρονια λειτουργίας ειναι όπως το αγορασα χωρίς κανενα κόλλημα..

-3ον για το samsung που ειχα δεν μπορω να πω κ πολλα καθως τα 3 χρονια που το χα μονο κολληματα ειχε..

Οποτε....εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα η ειναι μονοδρομος το Se?;ή μηπως να περιμενω να ερθει το 7 μπας και πεσει αρκετα?

Υποψιν..θα το πάρω με τιμολόγιο οποτε θα γλυτώσω ενα κατοσταρικο χονδρικα...

Δημοσ.

Καλησπέρα! Η αληθεια ειναι οτι είμαι χωρις κινητο εδω κ 1 εβδομαδα γιατι το s3 μου με εγκατέλειψε..σκέφτομαι να αγορασω το iphone se γιατι: 

-1ον μαρεσει εμφανισιακά(ναι ειμαι απάυτους που μετα το 5s δεν μαρεσε κανενα Iphone)

-2ον η πρωτη μου εμπειρια με ios  ηταν πριν 2 χρονια με ενα ipad που αγορασα κ ομολογω οτι μετα απο 2 χρονια λειτουργίας ειναι όπως το αγορασα χωρίς κανενα κόλλημα..

-3ον για το samsung που ειχα δεν μπορω να πω κ πολλα καθως τα 3 χρονια που το χα μονο κολληματα ειχε..

Οποτε....εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα η ειναι μονοδρομος το Se?;ή μηπως να περιμενω να ερθει το 7 μπας και πεσει αρκετα?

Υποψιν..θα το πάρω με τιμολόγιο οποτε θα γλυτώσω ενα κατοσταρικο χονδρικα...

μπορεί να ναι δυνατό άλλα η μπαταρία του είναι για κλάματα και η κάμερα του δεν είναι για πολλά πολλά

Δημοσ.

Κάμερα και μπαταρία είναι μεγάλο ζήτημα όπως και η μικρή οθόνη. Το S3 το είχα είναι πανάθλιο, πλέον όμως υπάρχουν σε αυτή την τιμή εξαιρετικά android που δεν χρειάζεται να κάνεις τους συμβιβασμούς με το μήλο. Αν τώρα επιμένεις ανέβα πάνω και πάρε κάτι σε 6

Δημοσ.

Κάμερα και μπαταρία είναι μεγάλο ζήτημα όπως και η μικρή οθόνη. Το S3 το είχα είναι πανάθλιο, πλέον όμως υπάρχουν σε αυτή την τιμή εξαιρετικά android που δεν χρειάζεται να κάνεις τους συμβιβασμούς με το μήλο. Αν τώρα επιμένεις ανέβα πάνω και πάρε κάτι σε 6

Όχι με τίποτα το 6.

Δημοσ.

Παρτο το se. Αν δεν εχεις θεμα με την τεσσαρα οθονη τοτε δεν εχεις θεμα. Μπαταρια ισως να εχει ενα μικρο θεμα, αλλα στα υπολοιπα ειναι αψογο. Ακομα και στην καμερα που λενε οι φιλοι απο πανω εχει την καμερα του απλου 6s οποτε επισης δεν βλεπω θεμα εκει...

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει η μικρή οθόνη, τότε προχώρα άφοβα στην αγορά του iPhone SE. Είναι ταχύτατο, και η κάμερα του είναι πολύ καλή (είναι ακριβώς η ίδια με του 6S, όπως αναφέρθηκε). Το μόνο μείον του, είναι η μπαταρία προφανώς.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι ολοι μου λετε για την μπαταρια του,για εξηγηστε μου λιγακι...δεν βγαζει μερα??

Eπίσης μου κανει εντυπωση που δεν μου εχετε προτεινει καμια καλη κινεζια ακομα!!

Nαι σύμφωνοι οτι υπαρχουν εξαιρετικα android, αλλα ποιος μπορει να μου εγγυηθει οτι μετα απο 1-2 χρονια δεν θα σερνεται???Για το 6 δεν το συζητω καν...

Δημοσ.

παρτο αφοβα εχει καταπληκτικη καμερα για τα δικα μου γουστα σε μπαταρια μου βγαζει μιαμιση μερα ανετα με καλη χρηση. ολως παραδοξως το χρησιμοποιω σαν καμερα.

ειμαι τον φαμπλετ αλλα αυτο με εχει ενθουσιασει.

μιας κ θα το παρεις τοσο φτηνα ειδικα μη το σκεφτεσαι καθολου!

Δημοσ.

παρτο αφοβα εχει καταπληκτικη καμερα για τα δικα μου γουστα σε μπαταρια μου βγαζει μιαμιση μερα ανετα με καλη χρηση. ολως παραδοξως το χρησιμοποιω σαν καμερα.

ειμαι τον φαμπλετ αλλα αυτο με εχει ενθουσιασει.

μιας κ θα το παρεις τοσο φτηνα ειδικα μη το σκεφτεσαι καθολου!

Με εβαλαν σε σκεψεις για την μπαταρια....το ειχα στο μυαλο μου οτι ειναι απο τα ++ του για 4ρι

Δημοσ.

αν θες 4αρι δεν εχεις πολλες επιλογες ουτως η αλλως νομιζω.

απο προσφατο παραδεγιμα σαντορινη:732 φωτογραφιες μπολικο wifi και τρομερο αγχος γιατι ειχα ξεχασει το φορτιστη του μου εβγαλε 1μιση μερα.

με τις μπαταριες που εχουν πλεον κατι xiaomi huawei η apple ειναι αστεια.γεγονος,

Δημοσ.

αν θες 4αρι δεν εχεις πολλες επιλογες ουτως η αλλως νομιζω.

απο προσφατο παραδεγιμα σαντορινη:732 φωτογραφιες μπολικο wifi και τρομερο αγχος γιατι ειχα ξεχασει το φορτιστη του μου εβγαλε 1μιση μερα.

με τις μπαταριες που εχουν πλεον κατι xiaomi huawei η apple ειναι αστεια.γεγονος,

Αυτο κοιτουσα τωρα...συγκεκριμενα το 3s της xiaomi..και σε ρωταω μηπως τα mAh της xiaοmi σε σχεση με την apple ειναι εικονικα,απο την άποψη οτι δεν γινεται να εχει τις 2πλασιες ωρες αναμονης??? 

Δημοσ.

γενικά μπορούμε να πούμε ότι είναι καλές οι κάμερες αλλα για τα λεφτά που κάνει το se η πίσω κάμερα είναι μέτρια και η μπροστινή είναι για τα μπάζα το μόνο καλό στο iphone ότι έχει άριστη λειτουργία out of the box μετράει αρκετά όταν κάποιος είναι άσχετος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...