Προς το περιεχόμενο

Aγορα Iphone SE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι ειδημων δυστυχως, μπορεις να ψαχτεις στις κουβεντες για τα xiaomi αλλα πλεον η μοδα ειναι τα κινεζικα κ οχι η apple  :-)

παντως προσωπικα ακομη αναρωτιεμαι πως εζησα τοσο χρονια χωρις iphone!μου προκαλει ενθουσιασμο το συστημα τους.

αν δεν το ειχα βρει στην προσφορα του γερμανου θα το ειχα αγορασει στα 500 τοτε τοσο πολυ το ηθελα οποτε δεν με διεψευσε.

εσυ ειδικα που θα το παρεις τσαμπα τι το σκεφτεσαι;αν δεν σε ευχαριστησει-που το αποκλειω-το πουλας  B)

Δημοσ.

Ωραια ας μην σας κουράζω αλλο.....απο την εμπειρια που έχετε στα iphone  θα πέσει η τιμή του κανα 50αρι η και παραπανω με την αφιξη του 7 η όχι?

Δημοσ.

Ωραια ας μην σας κουράζω αλλο.....απο την εμπειρια που έχετε στα iphone θα πέσει η τιμή του κανα 50αρι η και παραπανω με την αφιξη του 7 η όχι?

Ή τιμή τού SE δεν θα πέσει παρά μόνο του 6 λόγου του 7.
Δημοσ.

Ωραια εφυγα....που να παω για να μου φτιαξουν την sim????νανο η μαϊκρο παιρνει?

Πάρε πρώτα το κινητό και μετά πήγαινε μαζί με το κινητό σε κατάστημα της εταιρίας σου να σου φτιάξουν τη σιμ. 

Δημοσ.

Η apple εριξε την τιμη του iphone se 64GB κατα 50€

Περιμενε 1-2 εβδομαδες για να το παρεις κατω απο 450€.

Μην πάρεις την εκδοση 16GB.

+1 δεν λέει σε καμία περίπτωσή να σκάσει κοντά 400€ για συσκευή με 10gb ελεύθερη μη-επεκτάσιμη μνήμη

Δημοσ.

Αυτο κοιτουσα τωρα...συγκεκριμενα το 3s της xiaomi..και σε ρωταω μηπως τα mAh της xiaοmi σε σχεση με την apple ειναι εικονικα,απο την άποψη οτι δεν γινεται να εχει τις 2πλασιες ωρες αναμονης???

Γιατι δεν γινετε?

Διπλασια μπαταρια, αρκετα πιο αδυναμο soc.

Αλλα δεν θα σε βολευε ουτως η αλλως μιας κ θελει σκαλισμα κ τελος εχεις μια σεβαστη εκπτωση λογω φπα σε ολα τα τηλεφωνα.

Εαν μπορεις να ζησεις με την 4αρα οθονη(προσωπικα δεν θα μπορουσα) τσιμπα το, οχι ομως το 16αρη, αλλα το 64αρη.

• Like 1
Δημοσ.

ηξερα τι αγοραζα... ;) απλα το κουμπακι το πανω μου φαινεται οτι κουδουνιζει λιγο...αν ειναι ετσι σε ολα Np αλλα μηπως ειναι μονο στο δικο μου οποτε πρεπει να το παω πισω...

χα εντωμεταξυ πηρα καταλαθος απο το σκρουτζομαγαζο μια μεμβρανη η οποια τελικα ειναι ΜΑΤ και απλα τα σπαει...

Δημοσ.

ηξερα τι αγοραζα... ;) απλα το κουμπακι το πανω μου φαινεται οτι κουδουνιζει λιγο...αν ειναι ετσι σε ολα Np αλλα μηπως ειναι μονο στο δικο μου οποτε πρεπει να το παω πισω...

χα εντωμεταξυ πηρα καταλαθος απο το σκρουτζομαγαζο μια μεμβρανη η οποια τελικα ειναι ΜΑΤ και απλα τα σπαει...

Το κουμπι ενεργοποιησης κι απενεργοποιησης της οθονης το εχει αυτο (να πηγαινει περα δωθε) οχι μονο στο se αλλα και στο air 2 που εχω. Παρε μια αυθεντικη θηκη και τελειωσε η υποθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...