borealisnor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ειμαι ειδημων δυστυχως, μπορεις να ψαχτεις στις κουβεντες για τα xiaomi αλλα πλεον η μοδα ειναι τα κινεζικα κ οχι η apple παντως προσωπικα ακομη αναρωτιεμαι πως εζησα τοσο χρονια χωρις iphone!μου προκαλει ενθουσιασμο το συστημα τους. αν δεν το ειχα βρει στην προσφορα του γερμανου θα το ειχα αγορασει στα 500 τοτε τοσο πολυ το ηθελα οποτε δεν με διεψευσε. εσυ ειδικα που θα το παρεις τσαμπα τι το σκεφτεσαι;αν δεν σε ευχαριστησει-που το αποκλειω-το πουλας
NotebookFreak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια ας μην σας κουράζω αλλο.....απο την εμπειρια που έχετε στα iphone θα πέσει η τιμή του κανα 50αρι η και παραπανω με την αφιξη του 7 η όχι?
borealisnor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 πιστευω οχι γιατι ειναι καινουριο το se και ασχετο σε μεγεθος με τα 7. στα σκρουτζομαγαζα μπορει ναι
stevengreeceGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια ας μην σας κουράζω αλλο.....απο την εμπειρια που έχετε στα iphone θα πέσει η τιμή του κανα 50αρι η και παραπανω με την αφιξη του 7 η όχι?Ή τιμή τού SE δεν θα πέσει παρά μόνο του 6 λόγου του 7.
NotebookFreak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια εφυγα....που να παω για να μου φτιαξουν την sim????νανο η μαϊκρο παιρνει?
technology_guy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια εφυγα....που να παω για να μου φτιαξουν την sim????νανο η μαϊκρο παιρνει? Πάρε πρώτα το κινητό και μετά πήγαινε μαζί με το κινητό σε κατάστημα της εταιρίας σου να σου φτιάξουν τη σιμ.
haHa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η apple εριξε την τιμη του iphone se 64GB κατα 50€. Περιμενε 1-2 εβδομαδες για να το παρεις κατω απο 450€. Μην πάρεις την εκδοση 16GB.
NotebookFreak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η apple εριξε την τιμη του iphone se 64GB κατα 50€. Περιμενε 1-2 εβδομαδες για να το παρεις κατω απο 450€. Μην πάρεις την εκδοση 16GB. Μπαα 16ari θελω..το αλλο ξεφευγει κατα πολυ στην τιμη
ziaba Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η apple εριξε την τιμη του iphone se 64GB κατα 50€. Περιμενε 1-2 εβδομαδες για να το παρεις κατω απο 450€. Μην πάρεις την εκδοση 16GB. +1 δεν λέει σε καμία περίπτωσή να σκάσει κοντά 400€ για συσκευή με 10gb ελεύθερη μη-επεκτάσιμη μνήμη
NotebookFreak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ερωτηση προς τους κατόχους SE......το πανω κουμπι ειναι λιγακι κουδουνιστρα?
@topos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο κοιτουσα τωρα...συγκεκριμενα το 3s της xiaomi..και σε ρωταω μηπως τα mAh της xiaοmi σε σχεση με την apple ειναι εικονικα,απο την άποψη οτι δεν γινεται να εχει τις 2πλασιες ωρες αναμονης???Γιατι δεν γινετε?Διπλασια μπαταρια, αρκετα πιο αδυναμο soc. Αλλα δεν θα σε βολευε ουτως η αλλως μιας κ θελει σκαλισμα κ τελος εχεις μια σεβαστη εκπτωση λογω φπα σε ολα τα τηλεφωνα. Εαν μπορεις να ζησεις με την 4αρα οθονη(προσωπικα δεν θα μπορουσα) τσιμπα το, οχι ομως το 16αρη, αλλα το 64αρη. 1
NotebookFreak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 το αγορασε φιλε μου...ευχαριστω!
@topos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 το αγορασε φιλε μου...ευχαριστω! Το se? Καλοριζικο! Και πως σου φαινετε?
NotebookFreak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 ηξερα τι αγοραζα... απλα το κουμπακι το πανω μου φαινεται οτι κουδουνιζει λιγο...αν ειναι ετσι σε ολα Np αλλα μηπως ειναι μονο στο δικο μου οποτε πρεπει να το παω πισω... χα εντωμεταξυ πηρα καταλαθος απο το σκρουτζομαγαζο μια μεμβρανη η οποια τελικα ειναι ΜΑΤ και απλα τα σπαει...
technology_guy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ηξερα τι αγοραζα... απλα το κουμπακι το πανω μου φαινεται οτι κουδουνιζει λιγο...αν ειναι ετσι σε ολα Np αλλα μηπως ειναι μονο στο δικο μου οποτε πρεπει να το παω πισω... χα εντωμεταξυ πηρα καταλαθος απο το σκρουτζομαγαζο μια μεμβρανη η οποια τελικα ειναι ΜΑΤ και απλα τα σπαει... Το κουμπι ενεργοποιησης κι απενεργοποιησης της οθονης το εχει αυτο (να πηγαινει περα δωθε) οχι μονο στο se αλλα και στο air 2 που εχω. Παρε μια αυθεντικη θηκη και τελειωσε η υποθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα