manousos82003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Θα προτιμούσα στο παρελθόν και να ζήσω διάφορες στιγμές της ιστορίας! (Ε τι, μόνο παρατηρητής? ) Όταν διάβασα τον τίτλο, μου'ρθε αυτό το τραγούδι, αν και λίγο βαρύ μεσημεριάτικα... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Όταν διάβασα τον τίτλο, μου'ρθε αυτό το τραγούδι Πριν λίγο σκεφτόμουν ακριβώς το ίδιο..... Πιάσε κόκκινο.. (του Μandylion ) 1
Bspus Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Κατι πολυ κοντα στο ταξιδι στο μελλον ειναι εφικτο. Σιγουρα θεωρητικα αλλα πιθανοτατα και πρακτικα καποια στιγμη. Ειτε ταξιδευοντας σε ταχυτητες κοντα σε αυτη του φωτος ειτε παγωνοντας το σωμα μας για να αναστειλουμε τις λειτουργιες του και επαναφεροντας το καποια στιγμη στο μελλον. Ναι δεν ειναι ακριβως ταξιδι στο χρονο αλλα πρακτικα το αποτελεσμα ειναι πολυ κοντα. Και ασφαλως ειναι one way. 1
silverado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Θελουμε δεν θελουμε τουλαχιστον στην χωρα μας μας περιμενει ταξιδι στο παρελθον.
TriLoBiTe Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Aν είναι να πάμε πίσω 10/20/30 χρόνια τους περισσότερους δε θα τους χάλαγε 1
silverado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Aν είναι να πάμε πίσω 10/20/30 χρόνια τους περισσότερους δε θα τους χάλαγε 10 με 30 χρονια πισω ; Τι τους περασες τους πινοκιο με τις αυταπατες για ψιλικατζηδες ; Απο αιωνα και πανω.
Zito_H_Ergatia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 10 με 30 χρονια πισω ; Τι τους περασες τους πινοκιο με τις αυταπατες για ψιλικατζηδες ; Απο αιωνα και πανω. Τι μυστικο κρατας και δεν το βγαζεις δημοσια? Κατεχεις την τεχνολογια των αρχαιων θεων που θαφτηκε καλα απο τους προγονους μας οταν ηρθε ο χριστιανισμος?
silverado Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τι μυστικο κρατας και δεν το βγαζεις δημοσια? Κατεχεις την τεχνολογια των αρχαιων θεων που θαφτηκε καλα απο τους προγονους μας οταν ηρθε ο χριστιανισμος? Την πηρε ο Αρτεμης , εγω δεν προλαβα.
Vapir Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ήθελα να 'μουνα το φως να ταξιδεύω πίσω μπροςνα ζήσω μες την ιστορίαπου διηγούνται τα βιβλίαθα άλλαζα πράγματα πολλά θα έφερνα άλλα δεδομέναθα έφτιαχνα μια νέα γενιάπειράματα καλά κρυμμέναπου όλα θα έμοιαζαν με εμένα μικρά παιδιά μια σταλιάκαι στο μυαλό καμμένα αρσενικά και θηλυκάμε πέντε πόντους γένια αυτό το έγραψα τώρα freestyle που με έπιασε οίστροςontopic θα ήθελα να ταξιδέψω πολύ μπροστά στο χρόνο 500-1000 χρόνια απο σήμερα όχι μόνο επειδή έχω τρελή περιέργεια να δω την χλωρίδα/πανίδα πως θα έχει μεταλλαχθεί , τις νέες τεχνολογίες και μορφές ζωής που θα υπάρχουν αλλα και επειδή θα αυξάνονταν οι πιθανότητες να ζήσω παραπάνω απο το μέσο όρο της εποχής μας και ίσως και να ζήσω για πάντα μεταφέροντας μετά θάνατον την συνείδηση μου σε cyborg ή κάτι τέτοιο 1
xristos97 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Φανταστειτε να πηγαιναμε 10^10^10^10 κοκ χρονια μπροστα. Συγκριτικα με την τοτε επικρατουσα μορφη ζωης θα ειμασταν οτι ειναι το μυαλο του χρυσοψαρου στο ανθρωπινο απλα με μια τεραστια, πολυ τεραστια διαφορα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Φανταστειτε να πηγαιναμε 10^10^10^10 κοκ χρονια μπροστα. Συγκριτικα με την τοτε επικρατουσα μορφη ζωης θα ειμασταν οτι ειναι το μυαλο του χρυσοψαρου στο ανθρωπινο απλα με μια τεραστια, πολυ τεραστια διαφορα. Σε τόσα χρόνια θα έχει σβήσει ο ήλιος και δεν θα υπάρχει ούτε φάντασμα στον πλανήτη Γη, εκτός αν μετακομίσουμε σε άλλους πλανήτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα