Zito_H_Ergatia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Η καταρα υπαρχει παντου σε ολα τα μηκη και πλατη του συμπαντος. Μια φορα βρισκομουν στο κρεβατι με την κοπελα μου και καηκε ο λαμπτηρας του δωματιου, μολις εσβησε το φως ειπα γαμω την ΔΕΗ σας. Μετα αλλαζω την λαμπα και ξαναπηγα στο κρεβατι εγινε διακοπη ρευματος. Επισης αλλη φορα βρισκομουν στην σελιδα της ΝΑΣΑ και ειπα οτι καλυτερα να μην ειχαν δωθει τοσα φραγκα για το curiosity και να πηγαιναν στα πεινασμενα παιδια της Αφρικης. Την επομενη μερα παρουσιαστηκε τεχνικο προβλημα στο curiosity http://www.planetary.org/blogs/emily-lakdawalla/2014/08190630-curiosity-wheel-damage.html Τι ζωο ειναι αυτο? Αρκουδα?
Mikeasdf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον εχω μια φιλη η οποια ειναι τρομερο γκαντεμοσκυλο. ΟΤΙ ΠΕΙ και το εννοει (με ολη της την ψυχη) βγαινει 99%. Μερικα παραδειγματα απο τα πολλα που εχουν συμβει: Κραζει τον εναν απο τους 2 ιδιοκτητες γνωστου νυχτομαγαζου εδω στη Θεσσαλονικη επειδη μας ειχε δωσει πορτα, την αλλη μερα πεθαινει απο καρδια. Ειμαστε σε ενα κρασαδικο με παρεα, ερχεται διπλα μας μια με την οποια ηταν μαλωμενη ασχημα αυτη η φιλη μου, ανεβαινει στο τραπεζι της, χορευει κανει φιγουρα κλπ, την καταριεται και την επομενη μερα μαθαινουμε οτι σκοτωθηκε σε τροχαιο εκεινο το ιδιο ξημερωμα, αφου εφυγε απο το μαγαζι. Αλλη μερα, ειμαστε εξω βολτα και θελει να τραβηξει κατι φωτογραφιες στην παραλια για μια εργασια της.Μπροστα στο πλανο που ηθελε να βγαλει εκοβε βολτες ενα παιδακι με το ποδηλατο του.Νευριαζει γιατι δε φευγει με τιποτα απο εκει, λεει (σιγανα) "αντε ρε κωλοπαιδι φυγε απο κει" και μολις τελειωνει τη φραση και κατεβαζει το χερι, το παιδακι τρωει μια βουτα με το ποδηλατο απο το πουθενα, στην ευθεια. Μειναμε λιγο παγωτο και μετα εβγαλε τη φωτογραφια που ηθελε Ειναι κιαλλα σκηνικα που εχουν γινει με τη συγκεκριμενη κοπελα και μειναμε μαλακες.Εννοειται πως δεν τα πιστευω αυτα, αλλα οταν μαζευονται τοσες πολλες συμπτωσεις ενα τηλεφωνο για εξορκισμο ειναι καλο να υπαρχει Την εχω απο κοντα και φροντιζω να μην της εναντιωνομαι καλου κακου 6
AntiCambeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου ζήτησε γύφτισσα χρήματα,αρνήθηκα και μου έριξε κατάρα level 100 αλλά ήμουν σε ετοιμότητα και την έκανα summon. Μια φορά είπα σε κάποιον γ@@ώ το σπ@@ι σου.7 ημέρες μετά του το βανδάλισαν και ασέλγησαν πάνω του. Το καλύτερο όμως έγινε όταν καταράστηκα κάποιον και του είπα:«Που να σε θάψουν και να μην λιώσει ο κ@@@ς σου».Λοιπόν ο τύπος πέθανε,έλιωσε και ο κ@@@ς του έμεινε απ'έξω.Εγινε πάρκινγκ για ποδήλατο. 9
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου ζήτησε γύφτισσα χρήματα,αρνήθηκα και μου έριξε κατάρα level 100 αλλά ήμουν σε ετοιμότητα και την έκανα summon. Μια φορά είπα σε κάποιον γ@@ώ το σπ@@ι σου.7 ημέρες μετά του το βανδάλισαν και ασέλγησαν πάνω του. Το καλύτερο όμως έγινε όταν καταράστηκα κάποιον και του είπα:«Που να σε θάψουν και να μην λιώσει ο κ@@@ς σου».Λοιπόν ο τύπος πέθανε,έλιωσε και ο κ@@@ς του έμεινε απ'έξω.Εγινε πάρκινγκ για ποδήλατο. Χαχαχαχαχαχαχα
AntiCambeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχαχαχαχαχα Ας ευθυμήσουμε λίγο πρίν το: 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Την εχω απο κοντα και φροντιζω να μην της εναντιωνομαι καλου κακου Πωω, την έβαψες με τέτοια τύπισα που έχεις, δηλαδή αμα σου τα πρίζει και θέλεις μετά να την χωρήσεις θα αρχίσουν οι κατάρες της και πάπαλα. Εδώ χρειάζεται η συμβουλή του Devil για το πως να ξεμπλέξεις από δαυτές. 1
McNerd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια θεία δίκη, αν είναι θεία δίκη να πεθάνει από λευχαιμία κάποιος που στην είπε μια φορά, τι ίδους θεία δίκη θα περίμενες αν σου σκότωνε την κόρη; Σκατοψυχο τρολαρισμα... Εαν ειναι να θελουμε+ευχομαστε θανατο σε καθε ανθρωπο που μας την ειπε δεν θα εμενε ανθρωπος! Φτου! Πάτε καλά ρε; Πού κολλάνε αυτά τα σχόλια;Ειδικά εσύ η δεύτερη, από πού κι ως πού με βρίζεις; Ξέρεις να διαβάζεις ή μόνο διαγώνια και με τρικυμία εν κρανίω; Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό στη μάπα όπως σου αξίζει. Οι σκέψεις και τα λόγια έχουν δύναμη. Απλά δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε και να τα κοντρολάρουμε οπότε είναι αρκετά random (πχ μάτι)...κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο. Οπως είπα ήδη στο αρχικό μήνυμα, οι δεισιδαιμονίες που περιγράφεις μου είναι παντελώς αδιάφορες και πολύ μακριά από το point του νήματος. Οι ενοχές που αναφέρω, αφορούν τον εσωτερικό μου παιδικό διάλογο "αχ πέθανε εκείνος το τύπος, και γω τον μισούσα τόσα χρόνια, άρα είμαι κακός που τον μισούσα" που αυτοματως ενεργοποιήθηκε με τα άσχημα νέα. Εννοείται πως σε ένα επίπεδο επεξεργασμένης σκέψης αυτό το σκεπτικό καταλύεται γιατί είμαι πλέον ενήλικας, αλλά σαν ψυχολογικό σχήμα κάτι τέτοιο είναι συχνό σε παιδιά που υπόκεινται σε μια άσχημη εμπειρία. Ωστόσο με αφορμή τα κακά μαντάτα είχα την ευκαιρία να ξαναθυμηθώ τα τραυματικά γεγονότα και να κάνω μια μικρή εσωτερική ανασκόπηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αυτή την εξομολόγηση ήθελα να κάνω και θα ήθελα να πούνε και άλλοι σκοτεινές ιστορίες, αν έχουν, με περιστατικά που τους στιγμάτισαν ως παιδιά. Αυτή ήταν η κατακλείδα του κειμένου μου, αλλά οι μισοί μπήκαν να γράψουν μια ψεύτική ιστορία με τη νάσα, τη μάσα και ξέρω γω τι άλλο, οι δε άλλοι μισοί για να με λιθοβολήσουν. Μπείτε σε κάποια θέματα πχ. στο reddit να δείτε τι ωραία συζητάει ο κόσμος χωρίς ουγκανιές, και μετά ίσως δείτε ότι όλες οι μπούρδες που γράψατε απλά χαρακτηρίζουν τον εαυτό σας και κανέναν άλλον. Περαστικά.
tommybertsen Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πάτε καλά ρε; Πού κολλάνε αυτά τα σχόλια;Ειδικά εσύ η δεύτερη, από πού κι ως πού με βρίζεις; Ξέρεις να διαβάζεις ή μόνο διαγώνια και με τρικυμία εν κρανίω; Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό στη μάπα όπως σου αξίζει. Ομως αν σε καταραστουν ρε μαν θα φταινε μετα; Δε ξερω αν πιανουν οι καταρες τους, αλλα προσεχε καλου κακου Αυτο με το διευθυντη ειναι αληθεια. Το ονομα του δοθηκε στο σχολειο τιμης ενεκεν.
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως είπα ήδη στο αρχικό μήνυμα, οι δεισιδαιμονίες που περιγράφεις μου είναι παντελώς αδιάφορες και πολύ μακριά από το point του νήματος. Οι ενοχές που αναφέρω, αφορούν τον εσωτερικό μου παιδικό διάλογο "αχ πέθανε εκείνος το τύπος, και γω τον μισούσα τόσα χρόνια, άρα είμαι κακός που τον μισούσα" που αυτοματως ενεργοποιήθηκε με τα άσχημα νέα. Εννοείται πως σε ένα επίπεδο επεξεργασμένης σκέψης αυτό το σκεπτικό καταλύεται γιατί είμαι πλέον ενήλικας, αλλά σαν ψυχολογικό σχήμα κάτι τέτοιο είναι συχνό σε παιδιά που υπόκεινται σε μια άσχημη εμπειρία. Ωστόσο με αφορμή τα κακά μαντάτα είχα την ευκαιρία να ξαναθυμηθώ τα τραυματικά γεγονότα και να κάνω μια μικρή εσωτερική ανασκόπηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε... 2
giorgos147 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Διαβάζω τα γεγραμμένα σου, περίλυπος και γεμάτος απογοήτευση για μερικούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραστρατήσει από το δρόμο του θεού και πλέον τριγυρνούν ασυνείδητοι και τυφλοί στον κόσμο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από το να φτάσει ένας άνθρωπος να καταραστεί κάποιον άλλον, εκτός βέβαια αν αυτός έχει βεβηλώσει τα ιερά και τα όσια της εκκλησίας του, όπως οι Τούρκοι στα κατεχόμενα. Ό,τι και να έκανε αυτό το παιδί, είχε πάντα το δικαίωμα της συγχώρεσης και είμαι σίγουρος ότι στις πολύ τελευταίες στιγμές της ζωής του τον τυράννησαν οι σκέψεις πως σου άσκησε αυτό το μπούλιγκ. Είναι σίγουρο ότι η δικιά σου κατάρα είναι αυτή που προκάλεσε το μοιραίο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και από δω και πέρα, να επισκέπτεσαι καθημερινά τον πνευματικό σου και να ζητάς συγχώρεση. Ξεκίνα.
Mikeasdf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πωω, την έβαψες με τέτοια τύπισα που έχεις, δηλαδή αμα σου τα πρίζει και θέλεις μετά να την χωρήσεις θα αρχίσουν οι κατάρες της και πάπαλα. Εδώ χρειάζεται η συμβουλή του Devil για το πως να ξεμπλέξεις από δαυτές. Οχι οχι δεν ειμαστε μαζι, απλα ειμαστε φιλοι απο μικρα παιδια.
bluesattack Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν τολμαγες ας μην εισασταν φιλοι 2
johnbond Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ήταν να πιάνουν οι κατάρες ο bajevic και ο σπανούλης έπρεπε να έχουν πεθάνει 100 φορές. Απλά θέμα τύχης και προσωπικών του επιλογών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις