Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H amoled απλά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΛΤΡΕΣ από LCD!

Ναι κλτρα μαύρα μέχρι εκεί!

Χρώματα ψεύτικα φωτεινότητα μικρότερη από τις LCD (εκτός από των Sammy που χαλάει την αντίθεση στην ουσία για να πετύχει πιο πολύ φωτεινότητα) κ την μισή διαρκεια ζωής

• Like 1
Δημοσ.

είναι οι καλύτερες και οχι γιατί το λεω εγώ, όλα αυτά που αναφέρεις μετρούνται με όργανα και μάντεψε ποιες είναι στην κορυφή, ναι, οι amoled είναι 

Χρώματα ψεύτικα φωτεινότητα μικρότερη από τις LCD (εκτός από των Sammy που χαλάει την αντίθεση στην ουσία για να πετύχει πιο πολύ φωτεινότητα) κ την μισή διαρκεια ζωής

• Like 1
Δημοσ.

Ακομη και τα μηλοτηλεφωνα βαζουν τετοια τεχνολογια τυχαιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου αρέσουν τα Bmw, εσενα τα Mercedes. Αντε να κάτσουμε να το αναλύσουμε... Αυτο λετε κι εσεις. Γουστα ειναι. Ημαστε 3 φιλοι, ο ενας μονο Htc, ο αλλος μονο Lg κι εγω Samsung, εχω καταλαβει και τα κινητά ειναι θεμα γουστου και τσέπης φυσικα, πρώτα απολα και μετα τα υπόλοιπα.

Επεξ/σία από Ntelosxxx
Δημοσ.

Δεν ξέρω αντικειμενικά αν είναι καλύτερα, πάντως εμένα οι Amoled μου φαίνονται πολύ καλύτερες. Σκέψου ότι, στα Samsung η οθόνη για εμένα τουλάχιστον είναι σχεδόν πάντα καλύτερη από τα άλλα.

Δημοσ.

Οχι δεν είναι θέμα γούστου. Είναι θέμα μέτρησης. Καλύτερη οθόνη θεωρείται αυτή που έχει καλύτερη πιστοτητα στα χρώματα. Κι αυτό είναι κάτι αντικειμενικο. Τα τελευταία 2-3 χρονια οι amoled οθόνες είναι πολύ καλύτερες από τις lcd. Αρκεί βέβαια να τις έχεις στη σωστή ρύθμιση (basic πχ για samsung) . Επίσης έχουν και τέλειο μαύρο.. Άρα δεν υπάρχει σύγκριση. Όσο για τον χρόνο ζωής σίγουρα έχουν χαμηλότερο. Αλλά αν οι amoled έχουν 5 χρόνια+ προσωπικά δεν με νοιάζει. Θα έχω αγοράσει άλλο τηλέφωνο σε 2-3 χρονια max.

• Like 2
Δημοσ.

Περνώντας από από LCD (G3) σε Amoled (Nexus 6P) προτιμώ τις δεύτερες με διαφορά. Καμία σχέση με τα υπερτονισμένα χρώματα που είχε το S3. Καταναλώνουν και λιγότερη ενέργεια.

• Like 1
Δημοσ.

Που τις βρηκατε τις μετρήσεις ότι ή amoled έχουν κλτρη πειστικότητα χρώματος?!?

Εγώ γτ δλδ βλέπω παντού το αντίθετο και δν μιλάω μόνο για κινητά μιλάω κ για οθόνες τηλεοράσεις μόνιτορ!

Οι LCD είναι σχεδόν πιστές στο sRGB παραπάνω διάρκεια ζωής κλτρο φωτεινότητα όχι προβλήματα burn in! H OLED μόνο κλτρη αντίθεση έχουν, μέχρι εκεί

Δημοσ.

http://www.displaymate.com/Galaxy_Note7_ShootOut_1.htm

The Best Smartphone Display

The Galaxy Note7 provides many major and important state-of-the-art display enhancements, with mobile OLED display technology now advancing faster than ever. The Galaxy Note7 is the most innovative and high performance Smartphone display that we have ever tested. It leapfrogs the displays on the Galaxy Note5 and Galaxy S7 to become the Best Performing Smartphone Display ever.

Που τις βρηκατε τις μετρήσεις ότι ή amoled έχουν κλτρη πειστικότητα χρώματος?!?
Εγώ γτ δλδ βλέπω παντού το αντίθετο και δν μιλάω μόνο για κινητά μιλάω κ για οθόνες τηλεοράσεις μόνιτορ!
Οι LCD είναι σχεδόν πιστές στο sRGB παραπάνω διάρκεια ζωής κλτρο φωτεινότητα όχι προβλήματα burn in! H OLED μόνο κλτρη αντίθεση έχουν, μέχρι εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Περνώντας από από LCD (G3) σε Amoled (Nexus 6P) προτιμώ τις δεύτερες με διαφορά. Καμία σχέση με τα υπερτονισμένα χρώματα που είχε το S3. Καταναλώνουν και λιγότερη ενέργεια.

παντα ηταν καλυτερες ( 2009 περιπου ) οι amodel απο τις lcd...το 6P το ειδα σημερα...φοβερη οθονη -πινακας!!!

Δημοσ.

πότε δεν ήταν καλυτερες και ούτε πρόκειται να γίνουν

εσυ ο ενας λες ετσι..εμεις οι εννια λεμε οτι ειναι :) 

Δημοσ.

αμα ήταν καλή τεχνολογία η αμολεντ θα την έβαζε και στα μόνιτορ η σαμσουνγκ. ενα καραγκιοζιλικι είναι με χρώματα της κακιάς ώρας που ξεγελα το μάτι και τίποτα παραπάνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...