Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση αν ο παραλήπτης μηνύματος Viber είναι offline, να μην λάβει ποτέ το μήνυμα κι εμένα να μου δείχνει delivered;

Χθες βράδυ έστειλα ένα μήνυμα, μέχρι να το στείλω αποσυνδέθηκε, περίμενα να το δει σήμερα, μέχρι στιγμής μου το δείχνει delivered. Διστάζω να το ξαναστείλω.

Δημοσ.

Να δείχνει delivered αν δε το έχει πάρει η άλλη συσκευή δε παίζει. 

Το να μην το πάρει βέβαια είναι σχετικά πιθανό σενάριο, ιδίως αν χρησιμοποιεί το smartphone σαν τηλέφωνο με καντράν (δηλαδή με data και ειδοποιήσεις κλειστά) και μπαίνει να δει τι γίνεται μόνο όταν του θυμηθεί. :P

Δημοσ.

Να μαντέψω...πρόκειται για γυναίκα...έστειλες μήνυμα μια φορά και διστάζεις να ξαναστείλεις για να μη σε πει λιγούρι/απελπισμένο/πεινάλα/κουραστικό και γενικότερα ρίξεις τα μούτρα σου :)

Απλά δεν το διάβασε ακόμα, αν το διαβάσει θα λέει "προβλήθηκε"!

• Like 1
Δημοσ.

Να μαντέψω...πρόκειται για γυναίκα...έστειλες μήνυμα μια φορά και διστάζεις να ξαναστείλεις για να μη σε πει λιγούρι/απελπισμένο/πεινάλα/κουραστικό και γενικότερα ρίξεις τα μούτρα σου :)

Πονηρούλη εσύ...
  • Like 1
Δημοσ.

Πονηρούλη εσύ...

Αφού είναι για γυναίκα, ξαναστείλε! Και τι έγινε? Αν έχει σκοπό να σε αποκαλέσει @αλακα, θα βρει οποιαδήποτε αφορμή!

• Like 1
Δημοσ.

Επεξεργαζόμουν τώρα το Viber, πάτησα πάνω σε ένα μήνυμα μου παρατεταμένα, να δω τι θα γίνει. Μεταξύ άλλων υπάρχει και η επιλογή "delete for everyone", τι σημαίνει αυτό; Διαγράφεται και από τον αποστολέα και από τον παραλήπτη; Οπότε στην αρχική μου ερώτηση, βρισκω λύση διαγράφοντας το χθεσινό και ξαναστέλνοντας το;

Δημοσ.

Αμα το διαγραψεις τοτε θα ειναι που θα πει κοιτα τον μακακα στελνει και διαγραφει.Στειλε τπτ φαση δεν μας μιλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...