papresa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει περίπτωση αν ο παραλήπτης μηνύματος Viber είναι offline, να μην λάβει ποτέ το μήνυμα κι εμένα να μου δείχνει delivered; Χθες βράδυ έστειλα ένα μήνυμα, μέχρι να το στείλω αποσυνδέθηκε, περίμενα να το δει σήμερα, μέχρι στιγμής μου το δείχνει delivered. Διστάζω να το ξαναστείλω.
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να δείχνει delivered αν δε το έχει πάρει η άλλη συσκευή δε παίζει. Το να μην το πάρει βέβαια είναι σχετικά πιθανό σενάριο, ιδίως αν χρησιμοποιεί το smartphone σαν τηλέφωνο με καντράν (δηλαδή με data και ειδοποιήσεις κλειστά) και μπαίνει να δει τι γίνεται μόνο όταν του θυμηθεί.
manousos82003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να μαντέψω...πρόκειται για γυναίκα...έστειλες μήνυμα μια φορά και διστάζεις να ξαναστείλεις για να μη σε πει λιγούρι/απελπισμένο/πεινάλα/κουραστικό και γενικότερα ρίξεις τα μούτρα σου Απλά δεν το διάβασε ακόμα, αν το διαβάσει θα λέει "προβλήθηκε"! 1
papresa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Να μαντέψω...πρόκειται για γυναίκα...έστειλες μήνυμα μια φορά και διστάζεις να ξαναστείλεις για να μη σε πει λιγούρι/απελπισμένο/πεινάλα/κουραστικό και γενικότερα ρίξεις τα μούτρα σου Πονηρούλη εσύ... 1
manousos82003 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Πονηρούλη εσύ... Αφού είναι για γυναίκα, ξαναστείλε! Και τι έγινε? Αν έχει σκοπό να σε αποκαλέσει @αλακα, θα βρει οποιαδήποτε αφορμή! 1
papresa Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Επεξεργαζόμουν τώρα το Viber, πάτησα πάνω σε ένα μήνυμα μου παρατεταμένα, να δω τι θα γίνει. Μεταξύ άλλων υπάρχει και η επιλογή "delete for everyone", τι σημαίνει αυτό; Διαγράφεται και από τον αποστολέα και από τον παραλήπτη; Οπότε στην αρχική μου ερώτηση, βρισκω λύση διαγράφοντας το χθεσινό και ξαναστέλνοντας το;
EditorR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Θα διαγραφεί κι από τον παραλήπτη αλλά θα βγάζει στη συνομιλία του ότι διαγραφηκε ένα μήνυμα.
soteras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Αμα το διαγραψεις τοτε θα ειναι που θα πει κοιτα τον μακακα στελνει και διαγραφει.Στειλε τπτ φαση δεν μας μιλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα