Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει ηχομονωτικά ακουστικά με μουσική ή δεν μπορείς να διαβάζεις ακούγοντας μουσική?

παράδειγμα: https://n4.sdlcdn.com/imgs/a/4/q/Creative-EP600M-In-Ear-Earphones-SDL332922057-1-eff00.jpg

Καλό θα ήταν να μην κάνεις πειράματα με τον ύπνο. Ο καλός ύπνος είναι απολύτως απαραίτητος για την απομνημόνευση. Να κοιμάσαι τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα.

Ωπα μισο λεπτο; Φροντιστηρια βλεπω; Αυπνους μαθητες βλεπω; ατελειωτες ωρες διαβασματος; σχεδιασμοι και επανασχεδιασμοι προγραμματων για ποιοτικοτερο και αποτελεσματικοτερο διαβασμα; Μα καλα το συστημα δεν αλλαξε προς οφελος των μαθητων; Γιατι αυτα τα πραγματα θυμιζουν συστημα πανελλληνιων δεκαετιων και βαλε;!!! 

Οι πανελλήνιες δεν έχουν καταργηθεί (ακόμα)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και ούτε θα καταργηθούν, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας.

Και εγώ με την σειρά μου σου λέω να μην παίξεις με τον ύπνο σου. 

Η ψυχολογία σου θα δεχτεί μεγάλο πλήγμα. Το έχω κάνει και ξέρω τι σου λέω.

Φυσικά όσες φορές το έκανα δεν μπορούσα να αποδώσω σε τίποτα σωστά.

Δημοσ.

Μετα τις 2 το πρωι το μυαλο δεν δουλευει θελει υπνο.Πηγαινε σε μια κοντινη βιβλιοθηκη να κανεις την δουλεια σου αν εχεις φασαρια

μωρέ δουλεύει αρκεί να έχεις κοιμηθεί όλη τη μέρα όμως :Ρ
  • Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνοι αλλά με τον θόρυβο τι θα κάνω;; Ακόμα και μεσημέρι να είναι πάλι κάνουν φασαρία τα παιδιά της διπλανής, όπως και η ίδια και ο άντρας της. Και πες η Πέμπτη δε με ενδιαφέρει και τόσο γιατί ούτε φρόντ έχω την άλλη μέρα, οι υπόλοιπες όμως μέρες;

Λέτε να δοκιμάσω όντως ωτοασπίδες;

Εγω οταν εδινα εξετασεις διαβαζα καπου εξω. σε καποιο ησυχο καφε , σε καμια δημοσια βιβλιοθηκη κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...