Kunodontas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Καθε φορα που γυριζω απο το τρεξιμο, ιδιως οταν εχει πολλη ζεστη και πινω παγωμενο νερο νιωθω οτι δεν υπαρχει τιποτα ωραιοτερο στον κοσμο φαγητο η ποτο απο το νερο.. επισης βρισκω πολυ δροσιστικο το χυμο πορτοκαλι και απο γλυκα το milkshake... εσας τι σας αναζωογονει;
McNerd Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Αν έχω πιει αλκοόλ και πέσω ξερός για ύπνο και κατά τις 6 το πρωί της κυριακής ξυπνήσω θεόστεγνος και συρθώ ως την κουζίνα και βάλω ένα ποτήρι νερό, και γω νιώθω ότι δεν υπάρχει στον κόσμο τίποτα ωραιότερο φαγητό ή ποτό ή σεξ, από το νερό.
Razor_7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 ένα ποτήρι νερό... δεν υπάρχει στον κόσμο τίποτα ωραιότερο φαγητό ή ποτό ή σεξΈτσι δικαιολογείται το όνομα 1
Muchacho Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω να πιω παγωμενο νερο κατι χρονια,μονο ζεστο χειμωνα καλοκαιρι. Απολαμβανω να πινω παγωμενους καφεδες(χειμωνα-καλοκαιρι) ειτε ειναι φρεντο ειτε φραπε σε συνδιασμο με καποια χαλαρη ενασχοληση.
βασίλης33 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 ουίσκι το χειμώνα και κοκτέιλς το καλοκαίρι, είχα όμως πρίν λίγο καιρό μία γκόμενα που τα έπινε όλα.... βότκα ουίσκι και κόκα κόλα...
anwnymh29 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μπυρα!!Δεν υπαρχει πιο αναζωογονητικο 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 coca light me 1 δισεκατομμυριο παγακια σε τεραστιο ποτηρι . 5
pontez2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 coca light me 1 δισεκατομμυριο παγακια σε τεραστιο ποτηρι . Ωραιος. Τρις παγάκια μέσα και "τσιμπάει" τη γλωσσα περισσότερο. Πρώτα το παγάκι μετά η cola σωστός; Αλλά ρε φιλε, η light δε γ@μ@ει λιγο τη γευση; Οκ δε με χαλάει, αλλά προτιμώ την κανονική. Zero δε συζητάω καθόλου.
Vapir Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 μου αρέσει να πίνω φούντα τσάγι του βουνού απ το χωριό ζεστό τώρα το χειμώναμου αρέσει να πίνω κοκα light με παγάκια καλοκαίρι και χειμώναμου αρέσει να πίνω μια πρέζα κακάο(δε θέλει πολύ) με γλυκαντική επίσης ζεστό τώρα το χειμώναμου αρέσει να πίνω αλκοόλ αλλα στις γιορτές μόνο , σπάνια δηλαδή , αν πιω όμως θα πιω να μην μπορώ να περπατήσω αλλιώς δε λέει 1
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραιος. Τρις παγάκια μέσα και "τσιμπάει" τη γλωσσα περισσότερο. Πρώτα το παγάκι μετά η cola σωστός; Αλλά ρε φιλε, η light δε γ@μ@ει λιγο τη γευση; Οκ δε με χαλάει, αλλά προτιμώ την κανονική. Zero δε συζητάω καθόλου. Οχι πρωτα η κοκα μετα τα παγακια αλλιως βγαζει πολυ αφρο και φευγει το ανθρακικο . Και παντα κουτακια οχι 1,5 λιτρο διοτι αυτο αν δεν το πιεεις την ιδια μερα δευτερη μερα δεν πινεται για τον ιδιο λογο ανθρακικο Εμενα η λαιτ μου αρεσει πιο πολυ η κανονικη μου κανει πολυ γλυκεια δεν μπορω να την πιω πλεον . 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τσάι βουνού Φρεντο καπουτσίνο με μαύρη ζάχαρη Φραπέ σκέτο δηλητήριο Κόκα κόλα με φουλ παγάκια Μπύρα fix
Mikeasdf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Αναμεικτους χυμους Γαλα με λιωμενη κουβερτουρα Πρωτεινη cookies Μιλκσεικ μπανανα-σοκολατα Απο αλκοολουχα βοτκα-τζιν αν και μολις αρχισεις να την ακους ολα ωραια ειναι Και εννοειται νερο
Demetra_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Καφες Τυπου κολα (παιζει να πιω ολο το 1,5 λιτρο) Ζεστο τσαι και φυσικα νερο Δεν ειμαι λατρης του αλκοολ Εξαιρουντα καλοκαιρινα ουζακια στην πλαζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα