bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατι δεν βαζετε την κοκα κολα κατευθειαν στην καταψυξη ?
pontez2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Tι γυαλινο μπουκαλακι απιστευτα παγωμενο? εδω λεμε βαζω" χιλιαδες"παγακια μεσα παγωνει σε δευτερολεπτα ,δεν καθεται στο ποτηρι πολυ την πινω σχετικα γρηγορα αυτο γιατι ειπαν μερικοι πως τα παγακια νερωνουν την κοκα. Αν τα αφησεις να λιωσουν πολυ μεσα λογικο . Ξέρεις τι παίζει; To παγάκι πάντα θα αλλοιώνει λίγο τη γεύση. Το γυάλινο μπουκάλι όμως από το ψυγείο που έχει τη θερμοκρασία "λιγο πριν γίνει πάγος", είναι άλλη φάση bluesattack θέλει προσοχή η κατάψυξη και να ξέρεις καλά το ψυγείο σου, σε πόση ώρα δηλαδή παγώνει τα υγρά κτλ. Λίγο να ξεχαστείς θα σου γινει πάγος και δε λέει. 1
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Σκέτους καφέδες, τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο (περιττή διευκρίνιση νομίζω, λες και υπάρχει με ), campari, μπύρα. Αυτά είναι στάνταρ όλες τις εποχές, μετά κανένα χυμό, αναψυκτικό κλπ. Από αναψυκτικά προτιμώ, green cola, εψα cola, λεμονάδα, sprite, πορτοκολάδα. 1
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 bluesattack θέλει προσοχή η κατάψυξη και να ξέρεις καλά το ψυγείο σου, σε πόση ώρα δηλαδή παγώνει τα υγρά κτλ. Λίγο να ξεχαστείς θα σου γινει πάγος και δε λέει. Πρωταρηδες ειμαστε ? Διατριβη εχουμε κανει στο σωστο παγωμα της κοκακολας 1
skipperas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλοκαίρι πέρασε με πολλά λίτρα Mastiqua (ανθρακούχο νερό με μαστίχα) και άπειρα παγάκια! 2
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα την τρελα με τα πολυ παγωμενα και τον απειρο παγο...Ο,τι κι αν πιω το πινω σκετο χωρις παγο, απο νερο μεχρι ουισκι, χειμωνα καλοκαιρι.Στο "τι πινω" γενικα, φανατικα ουισκι ολο το χρονο, Jameson ή καποιο σπεσιαλ αν θελω να τα σκασω παραπανω και με εμπνεει το μερος (Talisker, Macallan, Lagavulin, Glenfiddich Κλπ).Στην ερωτηση "τι μου αρεσει να πινω", το μυαλο μου παει σε κατι που απλα πινωντας το ενιωθα χαρουμενος σε καθε γουλια ο,τι κι αν ειχα... Μεγαλος ερωτας και δεν προλαβα να τον χαρω γιατι δεν ειμαι κατοικος Βορρα. Οταν ηπια πρωτη φορα μου θυμισε μια ιστορια κομιξ με Ινδιανα Γκουφυ με τιτλο "Η σοκολατα της ευτυχιας" Γενικα και τα υπολοιπα σοκολατουχα γαλατα τα πινω πολυ ευχαριστα αλλα αυτο ηταν το κατι αλλο.
Fotis13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα την τρελα με τα πολυ παγωμενα και τον απειρο παγο... Ο,τι κι αν πιω το πινω σκετο χωρις παγο, απο νερο μεχρι ουισκι, χειμωνα καλοκαιρι. Στο "τι πινω" γενικα, φανατικα ουισκι ολο το χρονο, Jameson ή καποιο σπεσιαλ αν θελω να τα σκασω παραπανω και με εμπνεει το μερος (Talisker, Macallan, Lagavulin, Glenfiddich Κλπ). Αυτο ελειπε να ξερεις να πινεις ουισκι και να βαζεις παγο... 1
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πως το ελεγαν εκεινο το υπεργαματο σοκολατουχο με γευση βυνης ?
pontez2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωταρηδες ειμαστε ? Διατριβη εχουμε κανει στο σωστο παγωμα της κοκακολας Xαίρομαι να γνωρίζω συνάδελφους δόκτορες στο πάγωμα κοκακόλας :P
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μου το θυμισε ο γκουγκλης.Ηταν το υπεργαματο action με μελι και βυνη .Θελουμε το action πισω
Vapir Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Tι γυαλινο μπουκαλακι απιστευτα παγωμενο? εδω λεμε βαζω" χιλιαδες"παγακια μεσα παγωνει σε δευτερολεπτα ,δεν καθεται στο ποτηρι πολυ την πινω σχετικα γρηγορα αυτο γιατι ειπαν μερικοι πως τα παγακια νερωνουν την κοκα. Αν τα αφησεις να λιωσουν πολυ μεσα λογικο . εγώ κόβω μια μπουκάλα με πάγο κ είναι πολύ εύκολο , σε 20 sec αφαιρείς το πλαστικό βάζω τον πάγο σε μια σακούλα , 2-3 χτυπήματα με το γουδί και βγαίνουν κομμάτια πάγου, αν πίνεις απο ποτύρι κανάτα όπως εγώ είσαι οκ ,αλλιώς 1 χτύπημα κ τα κόβεις στην μέση Αυτά ιδικά αν είναι κρύα η κοκα κόλα που θα ρίξεις δεν παίζει να την νερώσουν ,είναι πολύ μεγάλα για να λιώσουν όσο αργά αργά κ αν την πίνεις, φαντάσου έχει τύχει να πιω μπουκάλα 1,5ltr κοκα κόλα στο τσακίρ κέφι και να μη προλάβει να λιώσει ούτε ο μισός πάγος , έβλεπα ταινία δεν την έπινα και τόσο γρήγορα. Τα κλασικά παγάκια απο τις παγοθήκες τα έχω καταργήσει απο φέτος το καλοκαίρι πάντως , όπου και να μπουν εκτός απο καφέ μου το χαλάνε. επίσης κάτι ποιο καλό ή πρακτικό ας πούμε είναι οι σακούλες απο το supermarket που βάζουν τα κρέατα οι χοντρές και δεν τρυπάνε , αν βρεις να αγοράσεις απο κάπου (έχει ένα μαγαζί στη γειτονιά μου πχ ) μπορείς να τις γεμίσεις νερό, να τις δέσεις κ να τις βάλεις στην κατάψυξη με αποτέλεσμα να έχεις μεγάλα κομμάτια πάγου , 2-3 χτυπήματα με γουδί , τις ανοίγεις και βγάζεις κομμάτια πάγου ΝΑ! βέβαια μια άλλη μαγκιά για 0 νέρωμα είναι να βάλεις το ποτήρι μπύρας απο τους σωλήνες σαν αυτό μέσα σε μια κομμένη μπουκάλα με πάγο και να μην έρχεται σε επαφή το υγρό με τον πάγο. Αυτά φυσικά για σπίτι κ όταν είσαι μόνος σου 1
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Xαίρομαι να γνωρίζω συνάδελφους δόκτορες στο πάγωμα κοκακόλας :P Τα αγαθα κοποις κτωνται.Εχουμε κανει και εμεις τα λαθη μας νεοι , για να φθασουμε σε αυτο το επιπεδο εμπειριας , να υπολογιζουμε και το τελευταιο δευτερολεπτο με την σκεψη και μονο. Τους βλεπεις τους υπολοιπους ? Οχι τα παγακια πανω,οχι κατω, οχι πολυ αργα γιατι νερωνει, οχι πολυ νωρις γιατι δεν παγωνει , γουδοχερια. Χαμενοι στην μεταφραση
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Και γιατι δεν βαζετε την κοκα κολα κατευθειαν στην καταψυξη ? Γιατί θα κάνει μπαμ και θα γίνουν ολα κωλος το χω πάθει... 2
bluesattack Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί θα κάνει μπαμ και θα γίνουν ολα κωλος το χω πάθει... Ε δεν θα βγουν ακομα πιο εξυπνα ψυγεια ? Να σου λενε ..κανε pause το game of thrones , η κοκα κολα σου ειναι ετοιμη
zio10 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το καλοκαίρι πέρασε με πολλά λίτρα Mastiqua (ανθρακούχο νερό με μαστίχα) και άπειρα παγάκια! Πολύ ωραίο είναι αυτό! Πως το ελεγαν εκεινο το υπεργαματο σοκολατουχο με γευση βυνης ? Ίσως το πιο ωραίο σοκολατούχο γάλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα