Καϊάφας Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δίχως κάρτα γραφικών μιας και το e-shop εχει τσιμπημενες τιμές. Προτεινω καρτα και μονιτορ να αγοραστουν απο αλλου. Μην δέσεις σχοινί κορδόνι όμως αυτό το 2023...κανείς δεν ξέρει τι ανάγκες μπορεί να υπάρχουν τότε από hardware και software...λογικά μιλώντας όμως ένας i7 θα σε πάει λίγο πιο μακριά από έναν i5... Μια χαρα το εχω δεσει και το εχω μελετησει. Για να δεις ενα περιπου 30% IPC με εναν Skylake Core i7 6700 του σημερα ωστε να αξιζει να αναβαθμισεις τις επιδοσεις στις εφαρμογες σου θα περιμενεις μεχρι το 2023 τουλαχιστον, εγγυημενα, μεχρι τοτες σχεδον τα παντα θα τρεχουν Cloud. Αγοραζεις το καλυτερο σημερα και απλα το ξεχνας στο θεμα επεξεργαστη. 1
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δίχως κάρτα γραφικών μιας και το e-shop εχει τσιμπημενες τιμές. Προτεινω καρτα και μονιτορ να αγοραστουν απο αλλου. Δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα αυτα το Enermax. Eιναι αξιοπρεπες για τα λεφτα που κοστιζε πριν λιγους μηνες (50-55ευρω) και αυτη τη στιγμη ακομα και στα 57 ευρω που εχει παει στο σκρουτζ δεν αξιζει γιατι με 5-6 ευρω βρισκεις πολυ καλυτερα. Απο e-shop η πιο συμφερουσα αγορα σε αυτην την κατηγορια ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 Επισης (τωρα το ειδα) 3200MHz μνημες σε Η170 μητρικη? 3
Kostas.karras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Βάλε Core i7 και 16GB DDR4 3200 σε μια matx μητρική με H series Intel chipset όπως η https://www.skroutz.gr/s/7397792/Asrock-H170M-Pro4S.html , αναβαθμιζεις απο το 2023. Ψήκτρα στοκ της Intel εάν πας στον 6700. i7 για την δουλειά που θέλει είναι overkill. Καλύτερα να τα επενδύσει αλλου Βάλε Core i7 και 16GB DDR4 3200 σε μια matx μητρική με H series Intel chipset όπως η https://www.skroutz.gr/s/7397792/Asrock-H170M-Pro4S.html , αναβαθμιζεις απο το 2023. Ψήκτρα στοκ της Intel εάν πας στον 6700. i7 για την δουλειά που θέλει είναι overkill. Καλύτερα να τα επενδύσει αλλου
mimisONice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα είμαστε σε αυτό που είπε ο καιαφας με άλλο τροφοδοτικό και μητρική να υποστηρίζει 3200mhz. O i7 είναι overkill για autocad και inventor? Αν είναι τότε οκ ι5 . Από κάρτα γραφικών ? η 1070 κάνει δουλειά για 3d σχέδια?
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε mimisONice είναι δικό σου το εργοστάσιο; Aν δεν είναι,ως τι θέλεις να παραγγείλεις ένα εργαλείο της δουλειάς παίρνοντας γνώμες μέσα από ένα forum, που δεν εξειδικεύεται κιόλας πάνω στην δουλειά που θέλετε να κάνετε; Y.Γ Ούτε να σου την πω θέλω ούτε τίποτα ,αντιθέτως να σε προστατεύσω θέλω.
mimisONice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε mimisONice είναι δικό σου το εργοστάσιο; Aν δεν είναι,ως τι θέλεις να παραγγείλεις ένα εργαλείο της δουλειάς παίρνοντας γνώμες μέσα από ένα forum, που δεν εξειδικεύεται κιόλας πάνω στην δουλειά που θέλετε να κάνετε; Y.Γ Ούτε να σου την πω θέλω ούτε τίποτα ,αντιθέτως να σε προστατεύσω θέλω Δεν υπαρχει προβλημα , στο γραφειο που ειμαι το παλικαρι που ειμαι και βοηθος του, χρειαζετε υπολογιστη για τα σχεδια γιατι εδω και ενα χρονο εχει ενα λαπτοπ και δεν παλευετε. Εγω τον βοηθαω οσο μπορω να εχουμε μια ιδεα για τι χρειαζετε γιατι δεν ξερει ακριβως τι χρειαζετε ουτε κι εγω για τα σχεδια. Οποτε ειμαι εδω για να δω αποψεις. Και απλα ελπιζω οποιος ξερει να με διαφωτησει. Λειτουργουν πιο απλα εδω τα πραγματα εδω. Εχει παρει την έγκριση 1600 ευρο . το μονο που μενει ειναι να παει να τους πει , να αυτο θελω.
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η δικιά μου άποψη φίλε μου, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, είναι να πάτε σε έτοιμο ''επώνυμο''(dell,hp) μηχάνημα,όχι γιατί αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά δεν είναι καλά, αντιθέτως είναι καλύτερα από πλευράς ισχύος ,αλλά θα έχεις λίγο το κεφάλι σου ήσυχο από πλευράς εγγύησης,γιατί άμα μπλέξεις με το eshop κ.τ.λ την κάτσατε την βάρκα.
mimisONice Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Η δικιά μου άποψη φίλε μου, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου, είναι να πάτε σε έτοιμο ''επώνυμο''(dell,hp) μηχάνημα,όχι γιατί αυτά που σου πρότειναν τα παιδιά δεν είναι καλά, αντιθέτως είναι καλύτερα από πλευράς ισχύος ,αλλά θα έχεις λίγο το κεφάλι σου ήσυχο από πλευράς εγγύησης,γιατί άμα μπλέξεις με το eshop κ.τ.λ την κάτσατε την βάρκα. Έχεις καποιο κατα νου? Ενα dell πού του πρότειναν έκανε 2500 ευρο.
pano Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι φίλε μου δεν έχω,γιατί δεν γνωρίζω τις απαιτήσεις της δουλειάς σας,άρα δεν μπορώ να προτείνω ότι νά'ναι.
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις καποιο κατα νου? Ενα dell πού του πρότειναν έκανε 2500 ευρο. Dell η HP workstation που να σας καλυπτει τοσο παει. Δεν ξερω αν χανεται η εγγυηση αν παρετε ενα Dell στα 1100-1200ευρω και του προσθεσετε μια καρτα γραφικων. Αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγγυηση παρτε κατι με i7 και προσθεστε του μια GTX1060 6GB και ειστε κομπλε και με on site εγγυηση. 1
Καϊάφας Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα αυτα το Enermax. Eιναι αξιοπρεπες για τα λεφτα που κοστιζε πριν λιγους μηνες (50-55ευρω) και αυτη τη στιγμη ακομα και στα 57 ευρω που εχει παει στο σκρουτζ δεν αξιζει γιατι με 5-6 ευρω βρισκεις πολυ καλυτερα. Απο e-shop η πιο συμφερουσα αγορα σε αυτην την κατηγορια ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 Επισης (τωρα το ειδα) 3200MHz μνημες σε Η170 μητρικη? Αξιολογη η πληροφορια σου για το PSU. Ναι, 3200 DDR4 μνημες σε H series chipset, ενας Core i7 Skylake χρειαζεται οσο γινεται περισσοτερο Bandwidth, μια χαρα τις σηκωνει η μητρικη, ειδαλλως εας παει σε Z170 Pro4S με λιγα ευρω παραπανω στα 108 ευρώ, καλυτερα. https://www.skroutz.gr/s/7496485/Asrock-Z170M-Pro4S.html i7 για την δουλειά που θέλει είναι overkill. Καλύτερα να τα επενδύσει αλλου i7 για την δουλειά που θέλει είναι overkill. Καλύτερα να τα επενδύσει αλλου Λάθος, λάθος, λάθος. Το μηχανημα ειναι για επαγγελματικη χρηση με οριζοντα 5+ ετιας, δεν κοβεις απο επεξεργαστη και ram.
Kostas.karras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Λάθος, λάθος, λάθος. Το μηχανημα ειναι για επαγγελματικη χρηση με οριζοντα 5+ ετιας, δεν κοβεις απο επεξεργαστη και ram. Ναι λάθος.. Που έχεις i7 και δεν υπάρχει Gpu ,στην πρόταση, μια χαρά επαγγελματική χρήση κάνεις και με την i5.. Καλύτερα i5 και πιο δυνατη κάρτα πάρα i7 και πιο αδύναμη γραφικών. Και βγάζει 5αετια άνετα..
SpirosZ68 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, 3200 DDR4 μνημες σε H series chipset, ενας Core i7 Skylake χρειαζεται οσο γινεται περισσοτερο Bandwidth, μια χαρα τις σηκωνει η μητρικη, Oχι βεβαια, δεν τις σηκωνει μια χαρα η μητρικη. Μεχρι 2133 σηκωνει οπως ολες οι μητρικες που δεν εχουν Ζ170 chipset. Ελπιζω να μην μπερδευεις το DDR4 NonZ OC της Asrock που γινεται με Site: συγκεκριμενες μνημες, με την χρηση μνημης στα 3200MHz που προοριζεται για περιορισμενο αριθμο Ζ170 μητρικων (γιατι οι ασυμβατοτητες σε OCed μνημες πανε συννεφο)
Καϊάφας Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Λάθος, λάθος, λάθος. Το μηχανημα ειναι για επαγγελματικη χρηση με οριζοντα 5+ ετιας, δεν κοβεις απο επεξεργαστη και ram. Ναι λάθος.. Που έχεις i7 και δεν υπάρχει Gpu ,στην πρόταση, μια χαρά επαγγελματική χρήση κάνεις και με την i5.. Καλύτερα i5 και πιο δυνατη κάρτα πάρα i7 και πιο αδύναμη γραφικών. Και βγάζει 5αετια άνετα.. Επιμενω, Core i7 για επαγγελματικη χρηση οριζοντα 5ετιας και βαλε, η δικια σου προταση απλα δεν στεκει, το μπατζετ ειναι ουτως η αλλως 1600 ευρώ, δεν παιζουν παιχνιδια, παιζουν CAD και 3D. Oχι βεβαια, δεν τις σηκωνει μια χαρα η μητρικη. Μεχρι 2133 σηκωνει οπως ολες οι μητρικες που δεν εχουν Ζ170 chipset. Ελπιζω να μην μπερδευεις το DDR4 NonZ OC της Asrock που γινεται με Site: συγκεκριμενες μνημες, με την χρηση μνημης στα 3200MHz που προοριζεται για περιορισμενο αριθμο Ζ170 μητρικων (γιατι οι ασυμβατοτητες σε OCed μνημες πανε συννεφο) Έχεις δίκιο το μπέρδεψα με το Β150 Motherboard DDR4 NonZ OC της Asrock και λανθασμένα πίστευα οτι παίζει σε όλες της μητρικές πέραν του Z170, βιασυνη, αλλα εδω ειμαστε για να μαθαινουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα