ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Εντάξει ο Jeffrey Dean Morgan είναι απλά απολαυστικός. 1
totalius Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Σε αυτο το κυκλο επεισοδιο χωρις Negan θα ειναι μαλλον για ff. Eιδικα τωρα που μαλον θα φαμε για τα καλα στη μαπα το βλαμένο μονοφθαλμο.
Gkostas2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Κατά τα άλλα δε βαρέθηκα και τόσο όσο οι περισσότεροι εδώ, έπεσαν λίγο οι ρυθμοί και έγινε setup για κάποια πράγματα στο μέλλον. Σόρυ φίλε μου, αλλά οι ρυθμοί μετά το 1ο επεισόδιο είναι συνέχεια πεσμένοι
Wayward Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δε διαφωνώ το είπα άλλωστε... απλά εγώ δε χαλάστηκα από αυτό, έχει ενδιαφέρον για εμένα να βλέπω το aftermath του πρώτου επεισοδίου και το πως τα γεγονότα έπαιξαν ρόλο στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών 1
GregoryHouse Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Που να δειτε το επομενο επεισοδιο, με την Ταρα και τον Χιθ (αυτον με τα γυαλια και τ ραστα) 45 λεπτα...ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ γι΄αυτους μωρη σκαφλιορα Κιρκμαν!Σοβαρα τωρα, έλεος , πολυ πατατα επεισοδιο προβλεπεται. 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Που να δειτε το επομενο επεισοδιο, με την Ταρα και τον Χιθ (αυτον με τα γυαλια και τ ραστα) 45 λεπτα... ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ γι΄αυτους μωρη σκαφλιορα Κιρκμαν! Σοβαρα τωρα, έλεος , πολυ πατατα επεισοδιο προβλεπεται. Και έχουν μείνει και πίσω. Δε ξέρουν για το παλούκωμα με τη Λουσιλ τα παιδιά 1
speedy23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Πιο πολυ διασκεδασα με το διαλογο που διαβασα σε ενα ξενο φορουμ Karl needs to get a haircut By ISIS παρα με το ιδιο το επεισοδιο. Δεν ηταν θεμα "Α, ηταν ενα ησυχο επεισοδιο αρα κακο". Καμια σχεση, δεν χρειαζονται ολα τα επεισοδια να ειναι action packed για να ειναι καλα. Απλα ηταν ενα αδιαφορο, αδυναμο επεισοδιο. 2
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δε διαφωνώ το είπα άλλωστε... απλά εγώ δε χαλάστηκα από αυτό, έχει ενδιαφέρον για εμένα να βλέπω το aftermath του πρώτου επεισοδίου και το πως τα γεγονότα έπαιξαν ρόλο στις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών Μαζι σου σε αυτο.Να δωσει ενα επεισοδιο ολοκληρο αφιερωμενο στις αντιδρασεις της καθε μερια στις οποιες εξελιξεις αλλα το τραβαμε παραπανω απο οσο πρεπει.Κοινως μεχρι και το 3ο επεισοδιο να γινοταν αυτο, Ουτε με το επεισοδιο του Daryl ειχα και εγω προσωπικα θεμα που τον δειξανε κυριως αυτον,αλλα ας κραταγε μισο επεισοδιο η διαρκεια του οχι ολοκληρο επεισοδιο. Παντως εχουν βγει καποιες μινι περιληψεις για τα επομενα επεισοδια ισως απο το 8επεισοδιο και μετα να γινεται πιο ενδιαφερον η σειρα http://www.imdb.com/title/tt1520211/episodes?ref_=tt_ep_epl
lanc3lot Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Εμένα μ'αρεσε το επεισόδιο, δείχνει την σχέση που αναπτύσσουν τα 2 πιτσιρίκια, ότι της είπε πως πάει σπίτι αλλά πάει στο στόμα του λύκου (εντάξει το παιδί είναι και λίγο βλαμμένο αλλά θα τον σώσει ο άλλος) και ότι το hiltop θα γίνει το νέο ορμητήριο σιγά σιγά Η φάση με τα σήματα μορς (αν ευσταθεί) με έχει ιντριγκάρει, να δούμε Δείτε και αυτό: http://www.amc.com/shows/the-walking-dead/video-extras/season-07/episode-05/spoilers-inside-the-walking-dead-season-7-episode-5 (προσοχή δεν παίζει στην χώρα μας, πρέπει να βάλετε κάποιο κρύψιμο ip για να τα δείτε, πχ Zenmate σε chrome/firefox) Θα καταλάβετε πως βλέπουν οι δημιουργοί πχ αυτότο επεισόδιο, που κάποιοι είπαν πως απλά το έβαλαν χωρίς λόγο. Όλα έχουν τον λόγο τους για μένα. Βασικά...μπείτε και δείτε όλα τα extra, θα καταλάβετε λίγο την όλη διαδικασία κάθε επεισοδίου καλύτερα ;-)
Heybro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Πιάσαμε πάτο ή ακόμα; Εδω και 4 επεισόδια. Δεύτερη φορά που βλέπω επεισόδια στο Laptop ούτε η μεταφορά στον σκληρό για να τα δω στην τηλεόραση δεν αξίζει.
adi32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Αλλο ενα πολυ ωραιο επεισοδιο της τολμης και γοητειας Συνεχιζω και το παρακολουθω γιατι σε ολες οι αλλες σειρες που βλεπω αργουν τα νεα επεισοδια Αν το εγραφε ο φωσκολος πιστευω θα ειχε μακραν πιο πολυ αγωνια και πλοκη 1
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 7.4 το επεισόδιο. Νταξ, έχει ακόμα δρόμο για τον πάτο. Σοβαρά τώρα. Καθόμαστε και βλέπουμε σειρά που παίζει από 7 έως 8; Ναι, καθόμαστε. Ως πότε, όμως;...
Heybro Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 7.4 το επεισόδιο. Νταξ, έχει ακόμα δρόμο για τον πάτο. Σοβαρά τώρα. Καθόμαστε και βλέπουμε σειρά που παίζει από 7 έως 8; Ναι, καθόμαστε. Ως πότε, όμως;... Έχουμε δει τόσες σεζόν δεν λέει να την αφήσουμε. Σπάνια αφήνουμε σειρές ειδικά μετά από πολλές σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα