Προς το περιεχόμενο

The Walking Dead Season 7 (Spoilers allowed up to Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν αρκετά πράγματα πλέον και ήμουν απ' τους υπομονετικούς, βλέποντάς την χαλαρά μέχρι σήμερα. Ειδικά όμως ο χαρακτήρας της Κάρολ για παράδειγμα, δεν παλεύεται. Είναι ξεδιάντροπο filler. Μόνο ταμπέλα στο κούτελο δεν έχει όταν τη δείχνει να λέει "δεν ξέρω γιατί παίζω ακόμη στη σειρά".

Με ενόχλησε πολύ επίσης κι αυτό που αναφέρθηκε, στη σκηνή με τον σκουπιδότοπο. Απαράδεκτο να έχεις τέτοια παραγωγή και τα εφέ σου να είναι τέτοιας αισχρής ποιότητας και τόσο εξόφθαλμα. Δεν πάει άλλο, ελπίζω να το καταλάβουν πλέον και να μπουν στον δρόμο προς το φινάλε, να έχουμε τουλάχιστον να θυμόμαστε και κάτι.

• Like 5
Δημοσ.

Και εγω το βρισκω υπερβολικο αυτο που γραφτηκε για το comic,αλλα η αληθεια παραμενει οτι αντικειμενικα η σειρα εδω και καιρο εχει πεσει αρκετα.

Μην ξεχναμε οτι πλεον ειμαστε στην 7η season της και οχι στην 3η,αρα λογικο να υπαρχουν και καποιες παραπανω προσδοκιες οσο περναει ο καιρος,οχι τιποτα αλλο αλλα για να δικαιολογησουν για ποιο λογο εξακολουθει/συνεχιζει αυτη η σειρα να μεταδιδεται.

Και τελος να τονισω οτι εμεις(οι θεατες δηλαδη)ειμαστε αυτοι που κρινουμε αν μια σειρα ειναι καλη ή οχι και ποτε πρεπει να σταματησει με την τηλεθεαση. Μια κατακορυφη πτωση της τηλεθεασης,σιγουρα θα κουνουσε πολυ τα νερα στην παραγωγη.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το επ, μακαρι να ειχε κ αλλο πως περασε η ωρα δε το καταλαβα

η κοκκινη ηταν πολυ καλο

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...