p4n0s86 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν αρκετά πράγματα πλέον και ήμουν απ' τους υπομονετικούς, βλέποντάς την χαλαρά μέχρι σήμερα. Ειδικά όμως ο χαρακτήρας της Κάρολ για παράδειγμα, δεν παλεύεται. Είναι ξεδιάντροπο filler. Μόνο ταμπέλα στο κούτελο δεν έχει όταν τη δείχνει να λέει "δεν ξέρω γιατί παίζω ακόμη στη σειρά". Με ενόχλησε πολύ επίσης κι αυτό που αναφέρθηκε, στη σκηνή με τον σκουπιδότοπο. Απαράδεκτο να έχεις τέτοια παραγωγή και τα εφέ σου να είναι τέτοιας αισχρής ποιότητας και τόσο εξόφθαλμα. Δεν πάει άλλο, ελπίζω να το καταλάβουν πλέον και να μπουν στον δρόμο προς το φινάλε, να έχουμε τουλάχιστον να θυμόμαστε και κάτι. 5
vsl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 https://g.redditmedia.com/qIM3bUMNZPRFtyWUczxV59hUDbOxoVQcI6cjE5RM2bc.gif?w=720&fm=mp4&mp4-fragmented=false&s=05afb01fafff815e6635eed07502b822 5
Gtr34 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα και ο Ρικ γέλαγε με το τελευταίο επεισόδιο.
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω το βρισκω υπερβολικο αυτο που γραφτηκε για το comic,αλλα η αληθεια παραμενει οτι αντικειμενικα η σειρα εδω και καιρο εχει πεσει αρκετα. Μην ξεχναμε οτι πλεον ειμαστε στην 7η season της και οχι στην 3η,αρα λογικο να υπαρχουν και καποιες παραπανω προσδοκιες οσο περναει ο καιρος,οχι τιποτα αλλο αλλα για να δικαιολογησουν για ποιο λογο εξακολουθει/συνεχιζει αυτη η σειρα να μεταδιδεται. Και τελος να τονισω οτι εμεις(οι θεατες δηλαδη)ειμαστε αυτοι που κρινουμε αν μια σειρα ειναι καλη ή οχι και ποτε πρεπει να σταματησει με την τηλεθεαση. Μια κατακορυφη πτωση της τηλεθεασης,σιγουρα θα κουνουσε πολυ τα νερα στην παραγωγη. 1
billstamaniac Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=kUhgvdyDhwo 1
Kostasspil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μονο ενα threesome εσωζε το σημερινο επεισοδιο 1
johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 κατάφερε να γίνει πιο βαρετό και από το breaking bad
jokerakias Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μονο ενα threesome εσωζε το σημερινο επεισοδιο ούτε το χέρι δεν ακουμπούσε ο μπουλούκος...το κοκκινομαλικο δυνατό... 3
Kostasspil Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 το κοκκινομαλικο δυνατό... my thoughts exactly 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα μου αρεσε παρα πολυ το επ, μακαρι να ειχε κ αλλο πως περασε η ωρα δε το καταλαβα η κοκκινη ηταν πολυ καλο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα