corsair04 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 καλημέρα Στην μπάρα του facebook έχει ένα κουμπί που γράφει βρείτε φίλου το οποίο πλέον δεν υπάρχει μάλλον από απενεργοποίηση γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το επαναφέρω ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Πρεπει να κανουν αναβαθμιση αν δεν ειναι τοπικο εχουν πολλοι προβληματα.. αλλιως αν εχεις ορατο menu στο support απο το προφιλ σου και θα το επαναφερουν αυτοι.. εμενα μενει εδω σε αυτο το κουμπι.. https://s26.postimg.org/4q1zthi2x/image.png
astrosunnefo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει κι από άλλους browsers; Ή/και απ' το κινητό; Το αποτέλεσμα είναι από παντού το ίδιο; Δε νομίζω πως είναι διαχειρίσιμο feature για τους χρήστες (να το ενεργοποιούν/απενεργοποιούν, δηλαδή) - εκτός αν μου διαφεύγει. Έκανα κι ένα πρόχειρο search... Σαν πιθανή αιτιολογία αναφέρεται κι ο μεγάλος αριθμός φίλων, μα δεν ξέρω αν στέκει. Η επιλογή «Find Friends» απ' το «Friend Requests» είναι ok;
corsair04 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Έχεις δοκιμάσει κι από άλλους browsers; Ή/και απ' το κινητό; Το αποτέλεσμα είναι από παντού το ίδιο; Δε νομίζω πως είναι διαχειρίσιμο feature για τους χρήστες (να το ενεργοποιούν/απενεργοποιούν, δηλαδή) - εκτός αν μου διαφεύγει. Έκανα κι ένα πρόχειρο search... Σαν πιθανή αιτιολογία αναφέρεται κι ο μεγάλος αριθμός φίλων, μα δεν ξέρω αν στέκει. Η επιλογή «Find Friends» απ' το «Friend Requests» είναι ok; ναι αυτή υπάρχει έψαξα και σε άλλα facebook account μερικοί το είχαν άλλοι πάλι όχι
astrosunnefo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αυτή υπάρχει έψαξα και σε άλλα facebook account μερικοί το είχαν άλλοι πάλι όχι Bug; Αλλαγή σε κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Αν μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους, έχει καλώς - για να δεις ποιος είναι ο λόγος κι αν μπορεί να διορθωθεί. Αλλιώς χρησιμοποίησε την επιλογή μέσω του friend requests, και δες αν φτιάξει ή αν η κατάργηση ισχύει για όλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα