Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να το κόψεις!

Αν τυχόν ταξιδέψεις με αεροπλάνο, τότε εισέρχεσαι στον χώρο που υπάρχουν τα Duty Free καταστήματα και τσιμπάς κούτες.

Δημοσ.

Δεν αγοραζω ποτε απο αεροδρομια αλλα εχω την εντυπωση πως τα αφορολογητα ειναι μονο για προορισμους εκτος ευρωπαικης ενωσης,τα υπολοιπα οι τιμες ειναι ιδιες.

Ισως καποιος να ξερει καλυτερα επι του θεματος.

• Like 1
Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι να πάρεις ένα καλό ηλεκτρονικό τσιγάρο ή να το κόψεις.

Μείνε μακριά από λαθραία τσιγάρα γιατί αφορολόγητα και γνήσια είναι δύσκολο ως αδύνατο να βρεις. Παντού κυκλοφορούν fake και εκτός του ότι τίθεται θέμα υγείας, αν τα πάρεις από εξωτερικό το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τα πληρώσεις ακριβότερα απ' όσο στο κέντρο της Αθήνας.

Χύμα καπνούς επίσης μη πάρεις! Είναι οι ίδιοι που βάζουν στα τσιγάρα της μαύρης αγοράς και παράγονται στην Αλβανία χωρίς να παιρνάνε κανένα έλεγχο με αποτέλεσμα τα επίπεδα νικοτίνης και πίσσας να παραμένουν άγνωστα! Συνήθως πλασάρονται ως βιολογικοί ξάνθης, αγρινίου. Αν κάνεις μόνο ένα τσιγάρο από αυτούς στην αρχή μπορεί να σου φανούν ωραίοι αλλά στη συνέχεια θα ξενερώσεις.

Δημοσ.

Ε βεβαια να το κοψει, το ιδιο λεει και ο ταξιαρχος εστω και καθυστερημενα.

vasileioy.jpg

Μέχρι να δω το όνομα από πανω, δεν τον αναγνωριζα.
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια εγω παω σκοπια που και που και φερνω αλλα αυτο το διαστημα εχω καιρο να παω και ψαχνω μεσω ιντερνετ. να το κοψω :P απο 11 χρονων καπνιζω

Δημοσ.

γα.....ω ομος για σας δεν ξερω

Άρχωντας είσαι Θύμιο μην ακούς κανένα.

Κι αν είπαμαι καμιά κουβέντα παραπάνο, ψομί και αλάτι.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...