Προς το περιεχόμενο

iPhone 6s 32GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελοκουλαμάρα η τιμή στο σκρουτζ :P
Λες και έχουν να κάνουν με άβουλα όντα ξέρω γω..

Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει 700 όταν το 64αρι κάνει 100 ευρω λιγότερα? Δεν θέλω να το πιστέψω αυτό.

Εντάξει φυσιολογικά θα πέσει η τιμή του, αλλά πόσο καιρό θα του πάρει να πέσει κάτω από την τιμή του 64gb?
Γελοίο.

Δημοσ.

Κανείς δεν σε ανάγκασε να το πάρεις και κανείς δεν γελάει. Αν εσύ δεν έχεις να το πάρεις είναι δικό σου και μόνο το πρόβλημα.

γεια σου μεγάλε ελληνα αυτοδημιουργιτε !!! που δεν έχεις τι να κάνεις τα λεφτα ...γιατί εσύ είσαι μάγκας και έχεις να το πάρεις ...αληθεια με καρτουλα εισαι ??

Δεν σας είδα να σας χάλασε όταν η Samsung έχεσε στην κυριολεξία αυτούς με το S6 που το είχε κατα την γνώμη πολλών "Περιορισμένο" και μετά από 7μήνες πλάσαρε το S7 βάζοντας αυτά που δεν είχαν οι κάτοχοι του S6.

Δημοσ.

Οχι δεν ηταν λαθος αν δεις η τιμη του μοναδικου καταστηματος που ηταν πριν εξακολουθει να υπαρχει 

https://www.skroutz.gr/s/9889976/Apple-iPhone-6s-32GB.html

Και κατι μου λεει οτι μαλλον αυτη θα ειναι η τιμη για τις μεγαλες αλυσιδες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αξιζει ας διορθωσουνε τα 7αρια γιατι ακουσα κατι για κιτρινες οθονες και ηχους και κτλπ και κατευθείαν εκει...

Δημοσ.

Απο σκρουτζομαγαζα ναι.

Απο Vodafone πχ βλεπω Iphone 6s 16gb 619ευρω και μετα Iphone 6s 64gb στα 699ευρω.

Επισης απο You Iphone 6s 32gb 699ευρω. Αντε να βγαλεις ακρη :P

Δημοσ.

Απο σκρουτζομαγαζα ναι.

Απο Vodafone πχ βλεπω Iphone 6s 16gb 619ευρω και μετα Iphone 6s 64gb στα 699ευρω.

Επισης απο You Iphone 6s 32gb 699ευρω. Αντε να βγαλεις ακρη :P

Γιατί η διαφορά του 6s με του 6 στο Σκρουτζ που αν δεν κάνω λάθος είναι γύρω στα 30-40€;; γενικά οι τιμές σε αυτό το κινητό είναι από άλλο πλανήτη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...