Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω ενα pc για να πεζω  4κ games σε τηλεοραση καθαρα χωρις κολληματα κτλ 1000 ειναι το ποσο moy περιμενω προτασης

ευχαριστω 

Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα που υπάρχει εδώ ώστε να σε βοηθήσουν τα παιδιά καλύτερα.

http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο φτάνουν τα 1000€ για 4κ χωρίς κολλήματα. :/

• Like 2
Δημοσ.

Από τα reviews που παρακολουθώ τελευταία, για 4Κ και ~60fps σε όλα τα παιχνίδια που κυκλοφορούν θες GTX1080 σε sli. Χωρίς να ανοίξω skrtoutz νομίζω τα 1000 φτάνουν για την μία από τις 2. Με μία GTX1080 στα περισσότερα παιχνίδια θα παίζεις ικανοποιητικά. Με μια GTX1070 θα υποφέρεται σε λιγότερα. Αν παίζεις lol, fifa κλπ τότε αλλάζει το πράγμα, αν και διάβαζα πρόσφατα εδώ σε άλλο νήμα ότι σε 4K μπορεί να δυσκολεύεσαι να διαβάσεις κείμενα στα μενού/chat κλπ.

Αυτά από εμένα μέχρι να απαντήσει κάποιος που έχει πιο καλή εικόνα του πράγματος, και εσύ με την λίστα για να υπάρχει καλύτερη άποψη για το τι θες να κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μονοδρομος δηλαδη να παρω sony ps4 pro ?

δεν εχω χρονο να ασχοληθω  .

Να παρω 

GTX1080   και ενα i7  τι λετε ? 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αμα θες το 4k ως αριθμο να χουμε να λεμε,παρε ενα ps4 pro μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου.Αμα θες pc για 4k βαλε αλλα 2 χιλιαρικα και συμπληρωσε την φορμα που αναφερεται πιο πανω.

Δημοσ.

Μην περιμένεις native 4K όμως. Ναι μεν, θα είναι 4Κ, αλλά με διάφορες τεχνικές για να ανέβει η ανάλυση.

Από PC πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 1500-2000, για 4Κ με fps κοντά στα 60.

Δημοσ.

δεν εχω χρονο να ασχοληθω .

Να παρω

GTX1080 και ενα i7 τι λετε ?

Ευχαριστω

Ίσα ίσα σου φτάνουν για 1080 και i7. Μία λεπτομέρεια μονο, σου λείπει μητρικη,ram, σκληρός,κουτι,τροφοδοτικο και μία οθονη
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...