alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως το περιμένω και μόνο η τιμή με κάνει να έχω αμφιβολίες.
AggelosTz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ισχύει ότι η τιμή τους θα ξεκινάει από 650...ειλικρινά θα αγόραζα στα ίδια λεφτά iphone 6s 'η 6plus
nickelodeon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Η Google στις 4 Οκτωβρίου δεν θα παρουσιάσει μόνο τηλέφωνα. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση του Daydream VR. Το γεγονός ότι η HTC με το Vive VR δείχνει να δίνει τεράστιο βάρος στο VR λέτε να μην έχει κάποια σχέση ? Οι τιμές είναι μια χαρά, τα Nexus 5 & 4 που ήταν φτηνά τα αγόρασε κανείς ??? 1
Black Demis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)απο bezels, μπολικα, 2) καλα στην HTC αλλο design εκτος απο iphone δε ξερουν? 3)τιμες λενε απο $649. κριμα 649 price without vat (στην Αμερική δλδ χωρίς φπα) εδω αν βαλουμε το φπα 24% και 10% φόρος εισαγωγής γύρο στα 800 ευρω παει πάντως μετά από το εξαιρετικό σε κάθε τομέα το 6p βγαίνει κάτι τετοιο........ το κοιτάς το ξανακοιτάς και αναρωτιέσαι τι σκέφτονται
basilis_k6 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Θυμάται κανείς που κάποτε η htc ήταν Η εταιριαρα, και προ android, και στην αρχή του android οσοι είχαν λεφτά έπαιρναν htc ? Τώρα πως εχει καταντήσει έτσι; δε μπορεί να φτιαξει μια μαζεμένη συσκευή ,πρέπει να ειναι το κινητό σα δυο οθόνες σε μέγεθος, και το αισθητικό κομματι; Κάποιος απο το μάρκετινγκ είπε: τι πουλάει; samsung και apple; γιατί να μη βγάλω την υπερσυσκευη που θα μοιάζει και στα δυο; challenge accepted... ενας product manager να αλλάξει και αντιο. Οι εταιριες ειναι οι ανθρωποι. και καμια φορα ενας-δυο ειναι που κανουν την διαφορα. 2
godslayerxp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκεπτικό σχεδιάζονται οι περισσότερες android συσκευές εδώ και 1-2 χρόνια. Γιατί τόσο μεγάλα bezels;; Η motorola μας εδειξε για παράδειγμα με το nexus 6 ότι δεν χρειάζονται μεγάλα bezels για διπλά ηχεία... Εγώ έχω το 6p και ενώ μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το αλουμινένιο του κομάτι, από μπροστά είναι αδικαιολόγητα μεγάλο ως προς την οθόνη του. Το άλλο θέμα επίσης είναι η τιμή! Δεν ήταν αυτή παλιά η φιλοσοφία στα nexus κινητά (τώρα pixel). Πραγματικά νοιώθω ότι αυτή τη στιγμή το κινητό που άξιζε να λέγεται nexus είναι το Oneplus 3. Όμορφο με ποιοτική κατασκευή, γρήγορο (το γρηγορότερο από όλα όσα έχουν snapgragon 820), φθηνό για τα specs του.
fastarsolid Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση!! Πως συμπερανατε ολοι οτι θα εχει τεραστια bezels. Το παραπανω βιντεο δεν δειχνει τπτ παρα μονο ενα ορθογωνιο με μουσικη που σε προδιαθετει οτι θα ειναι γ@μ@το Edit: Η πρωτη φωτογραφια που λογικα ειναι leake δεν μου λεει κατι μεχρι να το δω στην παρουσιαση :D
konstheoth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 1)απο bezels, μπολικα, 2) καλα στην HTC αλλο design εκτος απο iphone δε ξερουν? 3)τιμες λενε απο $649. κριμα Το design απο όσο ξέρω το επιλέγει η Google. Τουλάχιστον έτσι διάβασα σε άλλο αρθρο.
king2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση!! Πως συμπερανατε ολοι οτι θα εχει τεραστια bezels. Το παραπανω βιντεο δεν δειχνει τπτ παρα μονο ενα ορθογωνιο με μουσικη που σε προδιαθετει οτι θα ειναι γ@μ@το Edit: Η πρωτη φωτογραφια που λογικα ειναι leake δεν μου λεει κατι μεχρι να το δω στην παρουσιαση :D Είναι HTC εξου και τα τεραστια bezels.
nickelodeon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια μια ερωτηση!! Πως συμπερανατε ολοι οτι θα εχει τεραστια bezels. Το παραπανω βιντεο δεν δειχνει τπτ παρα μονο ενα ορθογωνιο με μουσικη που σε προδιαθετει οτι θα ειναι γ@μ@το Edit: Η πρωτη φωτογραφια που λογικα ειναι leake δεν μου λεει κατι μεχρι να το δω στην παρουσιαση :D Το κινητό εμφανίζετε για μερικά δευτερόλεπτα στην διαφήμιση του Nest Μιλάμε για αυτή την συσκευή που έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετές βδομάδες Google Nest ad accidentally showcases Pixel handset in all its glory Σχεδιαστικά δεν έχει να επιδείξει τίποτα σημαντικό. Μένει να μάθουμε τι ρόλο βαράει η πίσω γυάλινη επιφάνεια και οι τρεις τρύπες δίπλα στην πίσω κάμερα. Θα έχουν σχέση με το VR??? θα έχουν σχέση με κάποια νέα τεχνολογία εστίασης, θα έχουν σχέση με κάποια νέα τεχνολογία γενικά??? 1
Dantε Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 To design ειναι πραγματικα αθλιο. Χαλια. Αυγο μου θυμιζει.
dreamkiller777 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το πισω κομμάτι πρεπει να ειναι οθόνη led που θα δείχνει στα γρήγορα τα notifications
dreamkiller777 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Το πισω κομμάτι πρεπει να ειναι οθόνη led που θα δείχνει στα γρήγορα τα notifications
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα