Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω και εγω για το πιστολι στο αυτι ειναι 100% ασφαλες απο ολες τις αποψεις και για την μυτη .Για ολα τα αλλα σημεια θελει piercing . Επισης γκομενα χωρις σκουλαρικι στον αφαλο ειναι fail πλεον Οπως και γκομενα με σκουλαρικι στον αφαλο αλλα με κοιλια που δεν ειναι τουλαχιστον flat ειναι επισης fail . Kαλα για τον ts που το ηθελε τσαμπα τι να πω... Λιγο κοινη λογικη αυτ.ο
8anos8888 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω και εγω για το πιστολι στο αυτι ειναι 100% ασφαλες απο ολες τις αποψεις και για την μυτη .Για ολα τα αλλα σημεια θελει piercing . Επισης γκομενα χωρις σκουλαρικι στον αφαλο ειναι fail πλεον Οπως και γκομενα με σκουλαρικι στον αφαλο αλλα με κοιλια που δεν ειναι τουλαχιστον flat ειναι επισης fail . Kαλα για τον ts που το ηθελε τσαμπα τι να πω... Λιγο κοινη λογικη αυτ.ο Ρε φίλε είχα ακούσει, ότι στα hondos center και γενικά σε κάποια μαγαζιά κάνουν τη τρύπα free και δίνεις μόνο για το σκουλαρίκι. Sorry που ρώτησα μάγκες...
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε είχα ακούσει, ότι στα hondos center και γενικά σε κάποια μαγαζιά κάνουν τη τρύπα free και δίνεις μόνο για το σκουλαρίκι. Sorry που ρώτησα μάγκες... Φιλε μου το ιδιο ειναι, στην τελικη τιμη τα ιδια θα πληρωσεις πανω -κατω ,ετσι οπως το εθεσες αρχικα ηταν σαν να εψαχνες δωρεαν να το κανεις ...
ravend Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 εγω σου προτεινω το dragonfly tattoo που εχω προσωπικη εμπειρια και ο αλεξ εκει ειναι ενας απο τους καλυτερους piercer. το στουντιο ειναι στο στενο απεναντι απο το μικρο καφε. τηλ 2661 400947 Ωραιοι επαγγελματιες και ωραιοτατο καταστημα,ξερω βεβαια μονο απο τατου αλλα ποσο εξω να πεφτουν και στα τρυπηματα.προτείνετε ανεπιφύλακτα!
8anos8888 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εψαξα κάτι piercing kit απο ebay που δίνουν και πιστολι ή και βελόνα. Αξίζει κάτι τέτοιο έχει δοκιμάσει κανείς; Θα είναι αποστειρωμένα; Υπάρχει και αυτή η λύση http://www.ebay.com/itm/4Colors-Disposable-Safe-Asepsis-Body-Ear-Pierce-Kit-Ear-Piercing-Gun-Ear-Studs-/351837408724?var=&hash=item51eb24cdd4:m:m_4DgItDm5JF7kQVtUZnbFg απλά να βρω σκουλαρίκι από τιτάνιο αποστειρωμένο επίσης και να μάθω τι νούμερο θέλει για τη πρώτη φορά...
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Εψαξα κάτι piercing kit απο ebay που δίνουν και πιστολι ή και βελόνα. Αξίζει κάτι τέτοιο έχει δοκιμάσει κανείς; Θα είναι αποστειρωμένα; Υπάρχει και αυτή η λύση http://www.ebay.com/itm/4Colors-Disposable-Safe-Asepsis-Body-Ear-Pierce-Kit-Ear-Piercing-Gun-Ear-Studs-/351837408724?var=&hash=item51eb24cdd4:m:m_4DgItDm5JF7kQVtUZnbFg απλά να βρω σκουλαρίκι από τιτάνιο αποστειρωμένο επίσης και να μάθω τι νούμερο θέλει για τη πρώτη φορά... Ποιος θα στην κανει την τρυπα? Μπορει να γινει στραβη η τρυπα και να μην καθεται σωστα το σκουλαρικι, εχω δει καποιες τετοιες που καθεται περιεργα μετα το κοσμημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα