Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , ονομάζομαι Παντελήσ ειμαι 17,5 και ασχολουμε ερασιτεχνικά με το τραγούδι δλδ τραγουδάω σε παρέες κτλπ.Ταυτοχρονα παίζω κιθαρα την οποία μαθαίνω μόνος μου.Θελω γνωμες για το συγκεκριμένο cover ακαπελα που εχω ετοιμασει.Επιδη σε ενα προηγούμενο ποστ δεν ειχα το λινκ ωστε να το βαλω τωρα για να διευκολύνω το εχω στο soundcloud.

ευχαριστω για τον χρόνο σας...

link : https://soundcloud.com/pantelis-k-official/deyterh-fora-pantelis-pantelidis-acapela-cover

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως συνονόματος σου έκανε καριέρα με τραγούδια που πρωτοανέβασε στο yt.

Επειδή συνεργάζομαι με τη δισκογραφική που ανέδειξε τον Μικρό Νικόλα αν θες στείλε μου στο [email protected] και θα σου απαντησουμε.

Δημοσ.

Δεν ειναι του γουστου μου αλλα αρεσουν κατι τετοια, βρες κανενα μαγαζι να ανοίγεις το πρόγραμμα, πηγαινε σε talent show, ανέβασε βιντεακια και ισως σου κατσει.

Δημοσ.

ένα θα σου πω , σε έβαλα ήχο για ξυπνητήρι 
είσαι ταλέντο όπως είπε και ο fotis13 που δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλα είναι στέλεχος μεγάλης δισκογραφικής εταιρίας και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει  ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο που ακουσα δεν ειναι καποιον να τραγουδαει,αλλα να προσπαθει να μιμηθει την φωνη του παντελιδη οταν τραγουδαει,γκετ γιορ σιτ στρειτ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...