yolokeke Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κανείς με σοβαρή (κληρονομικη) πλατυποδία και έχει κατά νου κάποιο μαγαζί με παπούτσια να μου προτείνει; Αθήνα Επίσης δεκτά μοντέλα παπούτσιων που σας ανακουφισαν ή κάνας καλός ορθοπαιδικος /ποδιατρος Υποφερω. Δοκίμασα stonefly, ορθοπεδικα του Κυριτση, Nike, Adidas ειδικά για περπάτημα. ΥΓ με σοβαρή πλατυποδία εννοώ να μη μπορείς να σταθείς πάνω από 30 λεπτά χωρίς να αρχίσει να πονάει το γόνατο και ο αστράγαλος
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Από οτι έχω καταλάβει αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά, αν θες παπούτσι χωρίς πρόβλημα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια εξειδικευμένα καταστήματα που σου κάνουν μια ανάλυση του πέλματος με αισθητήρες και βλέπουν πως έρχεται σε επαφή η πατούσα σου με το δάπεδο και σου φτιάχνουν ειδικό παπούτσι για τα δικά σου μέτρα. Αλλά για να μην πας άδικα, καλύτερα να βρεις κάποιον καλό γιατρό πρώτα να πάρεις γνώμες.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι κανείς με σοβαρή (κληρονομικη) πλατυποδία και έχει κατά νου κάποιο μαγαζί με παπούτσια να μου προτείνει; Αθήνα Επίσης δεκτά μοντέλα παπούτσιων που σας ανακουφισαν ή κάνας καλός ορθοπαιδικος /ποδιατρος Υποφερω. Δοκίμασα stonefly, ορθοπεδικα του Κυριτση, Nike, Adidas ειδικά για περπάτημα. ΥΓ με σοβαρή πλατυποδία εννοώ να μη μπορείς να σταθείς πάνω από 30 λεπτά χωρίς να αρχίσει να πονάει το γόνατο και ο αστράγαλος Επειδή έχω πολύ σοβαρή και εγώ, η λέξη είναι μια, πάτοι. Αλλά θα πρέπει να πας σε κάποιον με καλό πελματογράφο που κάνει σωστά τη μέτρηση. Εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω, καθώς κατ' εξαίρεση είχα πάει στο ΕΛΕΠΑΠ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα