Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια μια βοηθεια σχετικα με την συνδεση του i phone στο pc...Εχω κατεβασει το i tunes αλλα οταν βαζω το usb στο pc μου λεει οτι δεν αναγνωριζετε η συσκευη.. Τι κανω με αυτο??? Εχει καποιους drivers μηπως?? Δεν ξερω help me!!! Thnx.
zaccki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χρησιμοποιεις το original καλωδιο? Δοκιμασες να αλλαξεις usb port? Αν τυχον χρησιμοποιεις καποιο usb hub, δοκιμασε να συνδεσεις τη συσκευη κατευθειαν στο usb port του PC. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο κανω και τωρα μου λεει οτι εχει γινει το install των drivers αλλα και παλι μου βγαζει αυτη τη φορα uknown device. Υπαρχει κατι αλλο που μπορει να γινει για να συνδεθει?
zaccki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεις να δοκιμασεις σε ενα αλλο PC να δεις αν το αναγνωριζει?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα το βρηκα !! Το καλωδιο ηταν..Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα