doubtful Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ψαχνω αφρόλουτρο που να διαλυεται ευκολα με το νερο και να φευγει ευκολα απο το δερμα. Εχετε να προτεινετε κατι? thanks in advance!
doubtful Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 κανεις? πολυ με αγαπανε σε αυτο το φορυμ..
μπιπ μπιπ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 όχι dove πάντως, είναι πολύ πηχτό το johnson το μωβ είναι αραιό και μυρίζει ωραία 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ολα δεν το κανουν αυτο? http://www.sanex-gr.com/sanex-dermo-purifying
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 και να φευγει ευκολα απο το δερμα. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δεν συμπαθώ τα αφρόλουτρα και χρησιμοποιώ πλάκα σαπούνι. Όσα βάζω μετά το ξέβγαλμα αφήνουν το δέρμα κάπως γλυστερό λες και δεν έχει φύγει η σαπουνάδα, όσο νερό και να ρίξεις δεν αλλάζει. 3
fsbmaniac Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το σαπουνι κανει κακο στην επιδερμιδα την ξηραινει... Οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει προιοντα για βρεφη που ειναι δοκιμασμενα δεκαετιες τωρα. Ο πατερας μου χαλασε την επιδερμιδα του απο το σαπουνι καθως και το τριχωτο της κεφαλης του ... Μην κανετε τους εξυπνους.
zio10 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το σαπουνι κανει κακο στην επιδερμιδα την ξηραινει... Οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει προιοντα για βρεφη που ειναι δοκιμασμενα δεκαετιες τωρα. Ο πατερας μου χαλασε την επιδερμιδα του απο το σαπουνι καθως και το τριχωτο της κεφαλης του ... Μην κανετε τους εξυπνους. Το αντίθετο έχω ακούσει πάντως!
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το σαπουνι κανει κακο στην επιδερμιδα την ξηραινει... Οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει προιοντα για βρεφη που ειναι δοκιμασμενα δεκαετιες τωρα. Ο πατερας μου χαλασε την επιδερμιδα του απο το σαπουνι καθως και το τριχωτο της κεφαλης του ... Μην κανετε τους εξυπνους. Υπερβολές. Δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα το σαπούνι, αν ίσχυε αυτό που γράφεις όλοι θα είχαμε ήδη πρόβλημα στις παλάμες μας που πλενόμαστε με αυτό. Ο πατέρας σου μάλλον θα είχε κάποιο δερματολογικό πρόβλημα και επηρεάστηκε από το σαπούνι. Δεν μιλάω για λούσιμο μαλλιών με σαπούνι αλλά μόνο για πλύσιμο σώματος, είναι σχεδόν αδύνατο να πλύνεις το κεφάλι σου με πλάκα σαπουνιού εκτός κι αν είσαι καραφλός χωρίς μαλλιά.
palawiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Το σαπουνι κανει κακο στην επιδερμιδα την ξηραινει... Οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει προιοντα για βρεφη που ειναι δοκιμασμενα δεκαετιες τωρα. Ο πατερας μου χαλασε την επιδερμιδα του απο το σαπουνι καθως και το τριχωτο της κεφαλης του ... Μην κανετε τους εξυπνους. Εδώ και μήνες χρησιμοποιώ μόνο σαπούνι από noelia.Το δέρμα μου βρήκε την υγεία του. Σταματήστε το Facebook.
doubtful Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Οπως ολα τα σαμπουαν/αφρολουτρα δεν ειναι ιδια ετσι και με το σαπουνι. Στο κατο κατο δεν μπορεις να ξερεις την ακριβη χημικη συσταση.
*nenya* Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκίμασα αυτό εδώ και είναι υπέροχη η αίσθηση που αφήνει και το άρωμά του που μένει σε όλο το σπίτι! Αλλά το πιο αγαπημένο μου είναι αυτό:
palawiaris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Για να μην γίνομαι και σπασίκλας,ας κάνει ο καθένας ότι θέλει. Το αριστερό έχει άργυλο και μαζί με σκόνη αργύλου στα μούτρα ησύχασα από την ακμή και εκζέματα. Το δεξί είναι με γάλα κατσίκας.Η γυναίκα μου ησύχασε από την πιτυρίδα. Γνώμη μου.Μην ασχολείστε με ανθυγιεινά αφρόλουτρα που είναι τίγκα στα χημικά. Κοστίζει λιγο παραπάνω αλλά πραγματικά αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα