Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Άσχετο/σχετικό. Για όσους είστε στην Αθήνα, θα βρείτε στον πεζόδρομο του Θησείου (από τον ηλεκτρικό και ανεβαίνοντας προς τα πάνω προς Ακρόπολη) έναν πάγκο που πουλάει χειροποίητα σαπούνια με ο,τι συστατικά θέλετε. Η κοπέλα που τα πουλάει είναι πολύ ευγενική και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Πρόσφατα απέκτησε και το δικό της εργαστήριο. Ειδικά ένα με δεντρολίβανο που είναι για τα μαλλιά, έχει εξαφανίσει εντελώς θέματα πυτιρίδας, φαγούρας κλπ. 

:)

Δημοσ.

Άσχετο/σχετικό. Για όσους είστε στην Αθήνα, θα βρείτε στον πεζόδρομο του Θησείου (από τον ηλεκτρικό και ανεβαίνοντας προς τα πάνω προς Ακρόπολη) έναν πάγκο που πουλάει χειροποίητα σαπούνια με ο,τι συστατικά θέλετε. Η κοπέλα που τα πουλάει είναι πολύ ευγενική και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Πρόσφατα απέκτησε και το δικό της εργαστήριο. Ειδικά ένα με δεντρολίβανο που είναι για τα μαλλιά, έχει εξαφανίσει εντελώς θέματα πυτιρίδας, φαγούρας κλπ. 

:)

από Μάλια πως πας έχεις πλούσια τρίχα η μια εδώ και μια εκεί; 

ρωτάω όχι να προσβάλω απλώς έχω ακούσει πολλές φορές σαπούνια και τρίχες κεφαλιου = απώλεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

από Μάλια πως πας έχεις πλούσια τρίχα η μια εδώ και μια εκεί; 

ρωτάω όχι να προσβάλω απλώς έχω ακούσει πολλές φορές σαπούνια και τρίχες κεφαλιου = απώλεια.

Μιά χαρά είναι το μαλλί. Υπάρχουν σαπούνια που είναι για μαλλιά. Δεν σημαίνει πως λούζεσαι με όποιο σαπούνι βρεις μπροστά σου! :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ αφρόλουτρα του Korre με ελαιόλαδο και δεν περιέχουν χημικά.Φεύγει εύκολα από το δέρμα.

Ποτέ δεν αγόραζα τις γνωστές διαφημιζόμενες μάρκες των supermarket είτε σε ξυριστικά , είτε σε οδοντόκρεμες είτε σε σαπούνια-αφρόλουτρα.

Δημοσ.

Δοκίμασα αυτό εδώ και είναι υπέροχη η αίσθηση που αφήνει και το άρωμά του που μένει σε όλο το σπίτι!

5201143154055.jpg?w=273&h=364

Αλλά το πιο αγαπημένο μου είναι αυτό:

550_102339211.jpg

Το Luxurious moments όντως είναι πολύ καλό!Βέβαια είναι καλό γιατι το φτιάχνω με τα χεράκια μου καθώς τα βγάζει ή ΦΑΜΑΡ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...