ArisBat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Ανεβαίνω Γερμανία για ειδικότητα (περίπου 5 χρόνια) και θα πάρω μαζί μου τα βασικά με μια τεράστια βαλίτσα. Επιπλέον πετσέτες σεντόνια ρούχα κτλ ψάχνω για κάποια μεταφορική να τα στείλω. Όχι κούριερ εννοείται γιατί θα είναι και μεγάλο δέμα. Ξέρετε κάποια τέτοια εταιρία;
ArisBat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μένω Τρίκαλα και θέλω να στείλω Hamm, κοντά στο ντορτμουντ.
Pa0ki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Χμμμ Εγώ είχα στείλει με αυτήν αλλά έχει γραφείο στη Στουτγάρδη(δεν το αναφέρει στο site) από όπου πήγα και τα πήρα 2€/κιλό αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν είναι και πολύ βολικό για σένα(?)
ArisBat Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Τόσο φτηνά; θα με βολεύει αν τα στείλουν μέχρι ντορτμουντ. ΕΛΤΑ και Γενική ταχυδρομική έχουν περίπου 60ευρω το δεκακιλο (μέχρι το σπίτι βέβαια). Θα τους ρωτήσω ευχαριστώ πολύ.
Kostasss30 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Εύχομαι με το καλό φίλε, για κάνε ένα τσεκ στην Site: Μεταφορικήεταιρία για Εξωτερικό και Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα