nikomania-- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω ένα HP ENVY 15-J084NR στο οποίο έκανα clean install πριν λίγες μερες τα windows 10. Πιο πριν είχε πάλι τα 10 αλλά είπα για ένα φρεσκάρισμα να το κάνω φορματ. Από τότε που το έκανα φορμάτ μου παρουσίασε το παραπάνω πρόβλημα, πατάω τερματισμό "κλεινει" ο υπολογιστής αλλά δεν κλεινει τελειως, η οθόνη ειναι μαύρη και ο ανεμιστήρας ακούγεται ακόμα οπότε τον κλείνω από το power κουμπί. Αν πατήσω επανεκκίνηση τότε ο υπολογιστής απλά κλείνει λες και τον έκλεισα πατώντας το power κουμπί συνεχόμενα. Δοκίμασα να ενημερώσω drivers, και να κλείσω το hibernate αλλα τίποτα και στο γοογλε δεν βρηκα κατι που να λειτουργεί.
nikomania-- Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Το fast startup το εχεις απενεργοποιησει? Ναι
PhantoM47 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 δοκίμασε ένα reset του BIOS, όπως επίσης δες και τις επιλογές ενέργειας, ίσος έχει κάποια default επιλογή και το αφήνει σε αδράνεια αντί να το κλείσει
lefteris03 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και σε εμενα το κανει, Dell laptop Inspiron 15 win 10. Δεν εχω βρει λυση ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα