Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ, όλα σε εμένα θα γινουν εχθές έκανα μια αγορά από ebay ένα dji osmo μεταχειρισμενο από Αγγλία πλήρωσα με PayPal και σήμερα ο πωλητης με ρώτησε αν έφτασε αν είναι όλα οκ κλπ του είπα ότι δεν το έχω λάβει ακόμη και στο καπάκι μου λέει βλέπω ότι το παρελαβες 11 το πρωί με τα πολλά αντί να το στείλει Ελλάδα στη διεύθυνση μου που είναι σωστή γιατί το τσέκαρα και στο ebay και στο PayPal αυτος το έστειλε σε μια διεύθυνση κάπου στην Αγγλία με το ονοματεπώνυμο μου και ότι παραδόθηκε κιόλας με βάση το Tracking number και μου έστειλε και screenshot ότι αυτη τη διεύθυνση του έβγαλε το ebay και γω του έστειλα screenshot και από PayPal και ebay ότι έχω την σωστή διεύθυνση.

Τι κάνουμε τώρα; εγώ του πρότεινα να πάρει τηλέφωνο να βρει το άτομο το οποίο το παρέλαβε και να του το επιστρέψει βέβαια έθεσα και το εξής ζήτημα ότι πως γίνεται ο κουριερ να παρέδωσε δέμα χωρίς να δει μια ταυτότητα;

Περιμένω να δω τι θα γίνει αν με ενημερώσει στις επόμενες ώρες για την εξέλιξη και μετά θα κάνω case στο ebay.

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο; έχετε να με συμβουλεψετε σε κάτι;

Δημοσ.

Τελικά έγινε αυτό που του είχα πει εξ αρχής είναι multiple carriers και ο δεύτερος είναι που θα το στείλει Ελλάδα

Το δέμα δεν έφυγε από Αγγλία για Ελλάδα ακόμη και αυτός είναι νουμπας και ψαρωσε μόλις είδε delivered και με αγχωσε και μενα

Μόλις μου έστειλε μήνυμα

Hi.

I've called eBay to resolve the issue. I was told that the item will be delivered thru eBay's global shipping program. They say it's all okay and nothing to worry about. So you should receive the item soon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...