Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα και την εταιρία, αν είναι καμιά σοβαρή εταιρία μεγάλη μπορεί να παίρνεις και το 700αρι.

Πήγαινε να κάνεις μια κουβέντα.

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου με μπέρδεψες.

Ρωτάς πόσο θα έπρεπε να παίρνεις στη δουλειά που είσαι τώρα, στην οποία απ' ότι κατάλαβα παίρνεις 480κάτι;

Και τα 72€/βδομάδα πώς προκύπτουν;

Δημοσ.

Κάπου με μπέρδεψες.

Ρωτάς πόσο θα έπρεπε να παίρνεις στη δουλειά που είσαι τώρα, στην οποία απ' ότι κατάλαβα παίρνεις 480κάτι;

Και τα 72€/βδομάδα πώς προκύπτουν;

Το 72 ειναι ωρες την εβδομαδα καταλαθος εβαλα το συμβολο του €.

Εργαζομαι και παιρνω αυτα που ειπα πιο πανω. Απλα τωρα εκανα μια αναζητηση για τις υποχρεωσεις, δικαιώματα που εχει ενας αποθηκαριος και ποσο ειναι ο βασικος του μισθος. Και δεν το θεωρώ καθόλου απιθανο να με δουλεύουν κανονικοτατα

Δημοσ.

Στην προηγούμενη με το σπαστό και τα 450€ σε δούλευαν σίγουρα.

Στην τωρινή πάλι δεν είναι καλά, αλλά δεν υπάρχουν συμβάσεις εργασίας πλέον. Ό,τι θέλουν σου δίνουν.

Εκτός κι αν είσαι χαλαρά, ψάξε για κάτι άλλο.

Αν έχει τρέξιμο κι ευθύνες δεν αξίζει.

Εκεί που είμαι εγώ τώρα παίρνω περισσότερα και τα ξύνω.

Και δε δουλεύω ούτε λεπτό παραπάνω, στην κυριολεξία.

Δημοσ.

Και γω επειδη το ψαξα τωρα και ειδα 780+ μου γεννηθηκε η απορια. Εγω σαν αποθηκαριο μου δινουν 480€ κατι. Για εξαημερη εργασια. Η συμβαση λεει ότι δουλευω απο τις 7:00 μεχρι της 15:00 κατι που δεν γινεται στην πραξη. Παω 7:00-14:00 και 18:00-21:00+ για 480€.

Με παρεξενευσε γιατι οταν μιλησα με τον εργοδότη με ρωτησε ποσα επαιρνα στην προηγουμενη δουλεια και του απαντησα 450€ και τοτε μου απαντησε εδω θα παιρνεις πολυ μεγαλυτερο μισθο. Οντως 30€ διαφορα το μηνα για 72€ δουλεια την εβδομαδα το λες και καραευκαιρια

η σύμβασή σου λέει ότι δουλεύεις και 6ημερο και 8 ώρες τη μέρα; (48 ώρες?) 

η πρόσληψή σου και ο πίνακας προσωπικού το ίδιο; 

Δημοσ.

Ναι εξαημερο λεει απο της 7:00 ως της 15:00 με ενδιάμεσο 20λεπτο διάλλειμα.

Εχω ευθυνες, οπως παραλαβες προιοντων, ταξινομηση παλιων με νεων παρτίδων, δειγματισμο, φορτωσεις φορτηγων, τα ψυγεια να εχουν σωστη θερμοκρασία -18 ωστε να μην αλλοιώνονται γιατι ειναι κατεψυγμενα, οπου μπαίνω εγω εκει μεσα καθε μερα και παρραγγελιες προιοντων για την αποθηκη(μην ξεμεινουν) και για τους πελατες λιανικης.

Κοψανε απο τους προμηθευτές τους τις συσκευασίες, έρχονται ολα χυμα και τα συσκευαζω εγω. Δεν ξερω ποσο νομιμο ειναι αυτο και πως τα δικαιολογουν

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ θα το ψαξω και αυριο. Θελω να μαθω πως μπορω να δω ποτε ληγει η συμβαση μου. Λογικα απο το λογιστη μου υποθετω ή αμεσα απο τον εργοδότη

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ θα το ψαξω και αυριο. Θελω να μαθω πως μπορω να δω ποτε ληγει η συμβαση μου. Λογικα απο το λογιστη μου υποθετω ή αμεσα απο τον εργοδότη

καλά ό,τι και να υπέγραψες ή όσο "νόμιμο" ή "μη νόμιμο" είναι αυτό οι ώρες που δουλεύεις πραγματικά δεν δικαιολογούν αυτή την αμοιβή που παίρνεις, θα έπρεπε τουλάχιστον να παίρνεις τα όσα δουλεύεις

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είδες τι υπέγραψες; Συνήθως αορίστου χρόνου είναι οι συμβάσεις.

Ειδα και ηξερα..8μηνη συμβαση μου κανε. αλλα οπως πάντα μετα το 1,5μηνα βγαινουν ολες οι απαιτησεις. Ε θα χρειαστει να κανεις αυτο γιατι δεν προλαβε ο ενας, δεν τα εκανε καλα ο άλλος. Αρχισα να ξενερωνω,προχτες κοντραριστηκαμε και μου εκανε μια χειρονομια ραψτω, δεν θα λες τιποτα ειναι υποχρεωση σου να το κανεις και του απαντησα οτι σε μια συζητηση θα περιμενεις τον αντιλογο, δεν του αρεσε, εγω ξενερωσα απο κεινη την ωρα και πραγματικά θα ψαχτω για κατι αλλο. Σωματικα την κουραση την ξεπερναω και την αντεχω, την ψυχολογικη ομως οχι γιατι ξυπναω και το μυαλο μου λεει μην πας

Δημοσ.

Η συμβαση λεει ότι δουλευω απο τις 7:00 μεχρι της 15:00 κατι που δεν γινεται στην πραξη. Παω 7:00-14:00 και 18:00-21:00+ για 480€.

Σε εκμεταλλεύονται έτσι και συζητάμε εδώ για το μισθό επειδή δεν είμαστε σίγουροι αν είναι σε νορμάλ επίπεδα;

Τέλος πάντων ένας γνωστός το καλοκαίρι έπαιρνε 600 για οκτάωρο με ένσημα. Θεωρούσε την περίπτωσή του καλή, ίσως γιατί αμέσως πιο πριν είχε αφεντικά για σκότωμα.

Με παρεξενευσε γιατι οταν μιλησα με τον εργοδότη με ρωτησε ποσα επαιρνα στην προηγουμενη δουλεια και του απαντησα 450€

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις πως αυτή την ερώτηση δεν την απαντάμε με το σταυρό στο χέρι. Κατά πολλούς δεν την απαντάμε ποτέ.
  • Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα ξέρεις πως αυτή την ερώτηση δεν την απαντάμε με το σταυρό στο χέρι. Κατά πολλούς δεν την απαντάμε ποτέ.

πολύ σωστή κουβέντα, την έχω πάθει άσχημα με αυτό 

Δημοσ.

Σε εκμεταλλεύονται έτσι και συζητάμε εδώ για το μισθό επειδή δεν είμαστε σίγουροι αν είναι σε νορμάλ επίπεδα;

Τέλος πάντων ένας γνωστός το καλοκαίρι έπαιρνε 600 για οκτάωρο με ένσημα. Θεωρούσε την περίπτωσή του καλή, ίσως γιατί αμέσως πιο πριν είχε αφεντικά για σκότωμα.

Όντως εχεις δίκιο λεω τι βλακεια ειπα, αλλα και παλι του τονισα οτι επαιρνα 450€ για τετραωρη εργασια που οντως τοσα ηταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...