Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ξέρει κανείς κανένα καλό γυμναστήριο στο Ηράκλειο Κρήτης στο κεντρο; είτε μεσα στην πόλη ειτε προς Χανιωπορτα και 62 Μαρτυρων μέχρι την Μινωος.

Έχω ακουσει για το Global αλλα δεν με βολεύει διοτι είναι μακρια και δεν έχω μεταφορικο μεσο. Επισης έχω ακούσει για Gymnasium; Έχει κανείς καμία ιδέα για αυτό ή για κάποιο αλλο;

Δεν θελω τυπου σιδεραδικο αλλα κατι πιο mainstream.

Δημοσ.

Που μένεις;

Το Gymnasium μετακινείται, σε λίγο καιρό θα είναι στην 62 Μαρτύρων στο ύψος της Nike (χαμηλά δηλαδή). Μάλλον δε θα σε βολέψει... εάν το σκέφτεσαι πάντως και δε σ' ενοχλεί η τοποθεσία, έχει αρκετά καλές προσφορές αυτή την περίοδο λόγω της μετακόμισης.

Μετά θα σου πρότεινα είτε Escape (πανεύκολο πάρκιν) ή Yava (πολύ πιο φτηνό + πανεύκολο πάρκιν), εφόσον θέλεις κάτι πιο "mainstream". Αλλά δεν είναι στις περιοχές που θέλεις...

EDIT: Ώπα, δε πρόσεξα ότι δεν έχεις μεταφορικό. Άρα άκυρα τα Escape / Yava μιας και εκεί που είναι δεν έχει ούτε λεωφορείο (και είναι και ψιλο-μακριά). Μένει μόνο το Gymnasium, ή αν μου γράψεις που είσαι, να ρωτήσω κανέναν για κάποιο άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μενω διπλα στην γαμαλακη που ειναι καθετος της καλοκαιρινου. Μέχρι εκεί που είναι τώρα το gymnasium δεν έχω θέμα για περπατημα αλλα πιο μακρια τυπου nike δεν ξέρω, μόνο με λεωφόρειο ίσως το οποίο δεν με ενοχλεί τόσο αν τα αξίζει το γυμναστήριο και δεν υπάρχει αλλο κοντα μου καλο.

Ποτε γίνεται η μετακομιση; Εγω θα πηγαινω με έναν φιλο μου μαζι που μένει Μινωος/62 Μαρτυρων οποτε θα μας βολευε γυμναστήριο κοντα στην Μινωος ή κοντα στην Χανιωπορτα που ειναι στην μεση.

Δημοσ.

Από Γιαμαλάκη (χτες ήμουν εκεί, στην Creta Courier :D) μέχρι Μίνωος δεν έχει πάρει το μάτι μου κανένα "μεγάλο" - "γνωστό" όπως ψάχνεις. Μόνο σιδεράδικα έχω πετύχει. Οπότε πιστεύω ότι θα στραφείς στο Gymnasium θες δε θες. :P

Λένε ότι θα μετκομίσουν μέσα του επόμενου μήνα, αλλά δε το κόβω. Επειδή περνάω συχνά από 'κει για κέντρο (μένω πίσω απ' το Jumbo) ρίχνω και μία ματιά πως πάνε οι εργασίες. Ακόμα σκαλωσιές έχει μέσα...

Μάλιστα με έχουν πρήξει στα διαφημιστικά sms επειδή πήγαινα πρόπερσυ σ' αυτό και έχουν το κινητό μου. :P

Δημοσ.

Καταλαβα. Ε μαλλον για εκει με κοβω τοτε και θα δω πως θα πάει αν θα με βολεψει ή οχι. Στο jumbo αν μετακομισει θα μπορώ να πηγαινω και με λεωφορειο ή οταν κατεβαινω απο το πανεπιστήμιο οποτε δεν υπάρχει θέμα.

Σε ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Στην Μίνωος έχει ένα γυμναστήριο αλλά καμιά σχέση με αυτά που αναφέρθηκαν.

Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για πολεμικές τέχνες ή crossfit,callistenics κτλ(όχι μηχανήματα) κοντά στην Χανιώπορτα είναι το Flow 868,ψάξτο...

Tώρα για μεγάλα στο δυτικό Ηράκλειο το νέο gymnasium είναι μονόδρομος(από τα ομορφότερα στην Κρήτη) και μετά ακολουθεί το Escape που έχει αξιόλογα μηχανήματα αλλά και προσωπικό(αν δεν έχει αλλάξει κάτι).Το yava βγάλτο από τις επιλογές σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μηχανηματα με ενδιαφέρουν κυρίως η αλήθεια είναι. Gymnasium και Escape ξερουμε τι παίζουν από τιμές και αν έχουν εκπτωση για φοιτητές;

Δημοσ.

Gymnasium:

- Οι 14 μήνες στα 348€ + ΦΠΑ.
- Οι 7 μήνες στα 198€ + ΦΠΑ.
- Φοιτητικό (3 μήνες) στα 94€.

Αυτές είναι τιμές από προωθητικό e-mail που μου έστειλαν σήμερα το πρωί. Υπόψιν ότι αν δε προφτάσεις θα χειροτερέψει η προσφορά (λιγότεροι μήνες). Παλιότερα ήταν πιο καλή η προσφορά, πιο παλιά ακόμα πιο καλή, κλπ. Επειδή είναι promo για το νέο κτήριο.

Για το Escape, μπες στη σελίδα τους στο FB. Παίζουν μόνο με προσφορές αυτοί, δεν έχει στάνταρ τιμές. Κάθε 15 ημέρες αν μπεις θα δεις άλλες. Εν τω μεταξύ, αυτή που έχει (ή έστω διαχειρίζεται) το Escape, είναι λίγο φραγκοφονιάς. Γι αυτό και δε το έχω και στις 1ες επιλογές μου. Κατά τ' άλλα σα γυμναστήριο είναι πολύ καλό, αν την παλέψεις χωρίς μεταφορικό εκεί που βρίσκεται.

Το yava βγάλτο από τις επιλογές σου.

Γιατί;

Δημοσ.

Καταλαβα. Θα τα τσεκαρω και τα 2 και θα αποφασισω σε 1 απο τα 2 μαλλον οπως το βλεπω.

Μαλλον προς Gymnasium κλινω κυριως λογω του οτι θα μπορω να πηγαινοερχομαι και με λεωφορειο και με βολευει λιγο πιο πολυ, αλλα θα το τσεκαρω και θα γραφτω μεσα στην εβδομαδα.

Yava ειναι πολυ μακρια για χωρις μεταφορικο μεσο.

Ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις!

Δημοσ.

Yava ειναι πολυ μακρια για χωρις μεταφορικο μεσο.

Παρ' όλα αυτά είναι (με μεγάλη διαφορά) το φτηνότερο. Με τα ρέστα αν πας Yava αντί για τα άλλα δύο, τσοντάρεις λίγα ακόμα και παίρνεις σκούτερ.

:blink:

(Οκ, υπερβάλλω, δεν είναι ΤΟΣΗ η διαφορά, αλλά πράγματι η τιμολόγησή τους έχει ΜΕΓΑΛΗ διαφορά.)

Δημοσ.

Ναι το γνωριζω οτι ειναι παρα πολυ φθηνα στο Yava, αλλα στους επομενους μηνες δεν παιζει να παρω μεταφορικο μεσο. Σε κανα 6μηνο+ που παιζει θα το ξανα κοιταξω τοτε. Προς το παρον ψαχνομαι να βρω γυμναστηριο για τριμηνο και μετα βλεπουμε.

Οποτε μαλλον Gymnasium και Escape καταληγω.

Μια ερωτηση - ισως χαζη -, υπαρχει καποιος τροπος αν κλεισω τριμηνο πχ και πιανει μεσα διακοπες Χριστουγεννων, να μην "μετρησουν" αυτες οι 10-15 μερες μιας και δεν θα ειμαι Ηρακλειο ωστε να μην πληρωσω αδικα για μισο μηνα που δεν θα μπορω να πηγαινω;

Δημοσ.

Μια ερωτηση - ισως χαζη -, υπαρχει καποιος τροπος αν κλεισω τριμηνο πχ και πιανει μεσα διακοπες Χριστουγεννων, να μην "μετρησουν" αυτες οι 10-15 μερες μιας και δεν θα ειμαι Ηρακλειο ωστε να μην πληρωσω αδικα για μισο μηνα που δεν θα μπορω να πηγαινω;

Βεβαίως. "Πάγωμα" το λένε στην αργκό των γυμναστηρίων. Ρωτάς τι ισχύει στη reception του γυμναστηρίου που θέλεις, καθώς μπορεί να διαφοροποιείται ανάλογα το γυμναστήριο, αλλά και ανάλογα... το πρόγραμμα που έκλεισες.

Η προσφορά που σου έδωσα για το Gymnasium γράφει στο email για "δυνατότητα απεριόριστου παγώματος". ;)

Στο Escape είναι λίγο πιο αυστηροί σ' αυτά τα θέματα (είπαμε, η άλλη είναι φραγκοφονιάς).

• Like 1
Δημοσ.

οκ καταλαβα!

Πρωτη μου προτεραιοτητα προς το παρον Gymnasium και μετα Escape, θα παω και απο κοντα αυριο-μεθαυριο να τα δω μαλλον και θα επιλεξω.

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...