Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Ειχα κανει μια αγορα αξιας 150€ απο ενα καταστημα της Αυστριας στις 6/12/2015 μεσω paypal στο οποιο ειχε συνδεθει καρτα revolut. Ενω ειχε τραβηξει κανονικα τα χρηματα απο τη καρτα και το καταστημα εστειλε το προιον το οποιο και παρελαβα κανονικα, καποιες μερες αργοτερα ειδα το συγκεκριμενο ποσο πιστωμενο στη revolut. Σημερα και μετα απο 10 μηνες μου εστειλε email το καταστημα ζητώντας μου τα χρηματα λογω τεχνικου προβληματος που ειχε γινει τοτε. 


Λαμβανοντας υποψη οτι εχει περασει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα, και εφοσον δεν τους καταβαλω τα χρηματα, υπαρχει περιπτωση να έχω καποια κυρωση απο το paypal; Εχεις κανεις καποια σχετικη εμπειρια;


 


Ευχαριστω για το χρονο σας!


Δημοσ.

Το «τεχνικό» αυτό πρόβλημα λογικά θα ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας. Δεν θα αναφερθώ στην ηθική σου υποχρέωση να τους τα επιστρέψεις την οποία και βάζω πάνω από όλα, αλλά από την στιγμή όμως που μπορούν να αποδείξουν στο paypal πως σου έχουν στείλει και έχεις παραλάβει το προϊόν και υπήρξε πρόβλημα με την χρέωση έστω και από δικό τους λάθος ίσως να έχεις θέμα αργότερα με το paypal ή και δικαστικό. Το τι ακριβώς εξαρτάται με τις ενέργειες που είναι διατεθειμένοι να κάνουν εφόσον τους απαντήσεις αρνητικά. Εάν αποφασίσεις να μην τους τα επιστρέψεις πάντως θα πρότεινα την διάσημη τεχνική του ... ψόφιου κοριού.

  • Like 2
Δημοσ.

Επέστρεψέ τα εκτός αν δεν έχεις να φας.

 

Μην χαλάς την ζαχαρένια σου για 150 ευρώ, ιδικά που ήδη αγχώνεσαι αν μπορούν να σου κάνουν κάτι. Και μην ξεχνάς είναι ΕΕ, όχι Κίνα.

Δημοσ.

φίλε καλύτερα να τα επιστρέψεις γιατί όντως μέχρι και δικαστικό θέμα μπορεί να έχεις.

 

Το paypal και γενικώς τα μαγαζιά εξωτερικού δεν αστιευονται με αυτά.καλυτερα να ήταν από Ελλαδα το κατάστημα παρα εξωτερικού και εντός ΕΕ

Μπορεί το ποσό να μην είναι το σούπερ ουαου ούτε θα σωθείς αν τα κρατήσεις,μαλλον μπελάδες θα σου φέρουν να ξέρεις...

Δημοσ.

To paypal δεν μπορεί πλεον να εμπλακεί ειναι τελειως εκτος χρόνου, οποτε άστους να στελνουν εμαιλ, ας το θυμόντουσαν νωρίτερα.

 

Και η τεκμηρίωση;

Δημοσ.

10 μηνες μετα, καμια τεκμηριωση δεν εχει σημασια. Οπως επισης δεν προκειται σε καμια περιπτωση να ασχοληθουν περαιτερω για 150 ευρω με κατι δικαστικα κλπ που λετε.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Διαβάζοντας τα σχολια σας, σκεφτομαι προς το παρον να μην κανω καποια ενεργεια. Ουτε να απαντησω στο email τους (το οποιο ηταν και στα γερμανικα) ουτε να επιστρεψω τα χρηματα. Το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι βασικα ο λογαριασμος μου στο paypal καθώς δεν θα ηθελα να εχει την οποιαδηποτε επιπτωση. Σχετικα με την διεκδικηση των 150€ δικαστικως απο τη μερια τους, μου φανταζει σχεδον απιθανο να συμβει. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

Διαβάζοντας τα σχολια σας, σκεφτομαι προς το παρον να μην κανω καποια ενεργεια. Ουτε να απαντησω στο email τους (το οποιο ηταν και στα γερμανικα) ουτε να επιστρεψω τα χρηματα. Το μεγαλυτερο μου αγχος ειναι βασικα ο λογαριασμος μου στο paypal καθώς δεν θα ηθελα να εχει την οποιαδηποτε επιπτωση. Σχετικα με την διεκδικηση των 150€ δικαστικως απο τη μερια τους, μου φανταζει σχεδον απιθανο να συμβει. 

Δεν εχεις κανένα πρόβλημα με το ππ, αν ηταν δεν θα σου έστελναν εμαιλ, θα σου έστελναν καποιο case ή μήνυμα μέσω ππ.

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...