Flaoutistas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Λενε τιποτα; Σκεφτομαι να γραφτω αν μου αρεσει καποιο θεμα, ετσι για να το δοκιμασω. Μαθαινεις τιποτα; Γενικα ο σκοπος τους ποιος ειναι; Απλα να εμπλουτισει καποιος τις ακαδημαικες του γνωσεις η εχει πιο πολυ χαρακτηρα να παρεις μια πιστοποιηση για να τη βαλεις στο βιογραφικο σου; Ειναι τυπου εκλαικευμενης επιστημης η εχει επιπεδο πανεπιστημιου;
titanforce Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε εγω θα σου ελεγα να δοκιμασεις δωρεαν μαθηματα πανεπιστημιων του εξωτερικού (τα γνωστα moocs), να δεις πως παει και μετα να προχωρήσεις σε αυτα τα προγράμματα e-learning. Το λεω με τη λογικη οτι εαν ειναι επι πληρωμη, ξεκινησεις και δεις οτι δεν σου παει, δεν σε καλύπτει κτλ, δεν θα έχεις σπαταλήσει χρηματα ασκοπα. Τσεκαρε εδω περα για moocs https://www.mooc-list.com .
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Το σκεφτόμουν να πάω αλλά τα λεφτά τα θεωρώ αρκετά ακριβά. Το 99% των σεμιναρίων είναι απλά να πάρεις την βεβαίωση για το βιογραφικό. Εξαιρώ μόνο κάτι σεμινάρια σχετικά με χρηματοοικονομικά που αποτελούσαν και καλά κύκλο προετοιμασίας σε συνεργασία με κάποιους φορείς για την απόκτηση ορισμένων επαγγελματικών πιστοποιήσεων όπως ACTA κτλ.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τα coursera που βρηκα γενικοτερα σαν ιδεα εχουν καποια αξια; Πχ εγω απο βιοπληροφορικη δεν ξερω τιποτα, αν επιλεξω κατι με βιοπληροφορικη θα μαθω κατι; Και αν το βαλω στο βιογραφικο θα εχει καποια αξια η σαν να μην υπαρχει;
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Τα coursera που βρηκα γενικοτερα σαν ιδεα εχουν καποια αξια; Πχ εγω απο βιοπληροφορικη δεν ξερω τιποτα, αν επιλεξω κατι με βιοπληροφορικη θα μαθω κατι; Και αν το βαλω στο βιογραφικο θα εχει καποια αξια η σαν να μην υπαρχει; Το μοναδικό πράγμα που μπορούν να σε βοηθήσουν τα σεμινάρια είναι στην περίπτωση που το βιογραφικό σου έχει επιλεγεί μεταξύ άλλων και έχετε όλοι σχεδόν τα ίδια προσόντα (σπουδές, εμπειρία, ξένες γλώσσες) με αυτά που επιθυμεί ο εργοδότης για πρόσληψη, αν έχεις τα σεμινάρια αυξάνεις τις πιθανότητες να σε επιλέξει (με την προϋπόθεση οτι έχεις περάσει την συνέντευξη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα